|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:19 am
Ostatnio jestem w krakowie i dla zabicia czasu weszlem do saturna w galeri krakowskiej, polecialem na konsole, chodze patrze sobie co tu nabyc wink a tu nagle widze kingdom hearts 1, raczki same ciagna do pudelka i hop do koszyka wink ale ide dalej i nagle beton .... patrze na pulke .... KH2 wyszedl na platiniuma i kosztuje 130 zl mniej niz jeszcze tydzien temu!
Tak stalem sobie i wpatrywalem sie w to pudelko jak cpun w sciezke bialego xD Wkoncu zlapalem i polecialem do ekspedienta spytac czy to nie blad xD
Naszczescie to nie byl blad ^^ potem przezylem konflikt wewnetrzny i stwierdzilem ze i tak musze przejsc 1 zanim wezme 2 i opuscilem maj preszyz :/ ale jeszcze wroce po nia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:24 am
Ayah jest dziką fanką KH 3nodding
a ja nie miałam przyjemności zagrać, niestety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:39 am
Gra dla dzieci :] bez obrazy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:41 am
Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w< Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:42 am
Uuuu a my nie lubimy yaoiii!! >_< !!! XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:46 am
NEOZPL Gra dla dzieci :] bez obrazy razz a shreka widziales? a jest tak samo "dla dzieci" jak KH -.- moi starzy ogladaja disney"a czyli tez jeszcze smarkaci sa tak? -.- powiem im ze to napisales i cie znajda xD gra ma niska dolna granice wiekowa ja bym to okresli tak +7<99. Ze gra nie ocieka krwia i k*rwami to jest dla dziecie i "tacy" dorosli jak ty powinni unikac jej jak ognia by nie zrobic sobie miedzy kolegami obciachu? bez obrazy, ale zalosne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:47 am
NEOZPL Uuuu a my nie lubimy yaoiii!! >_< !!! XP "Nie lubimy" to delikatnie powiedziane, ale nevermind ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:48 am
LolaPi Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w< Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare hmmm tak samo jest z sol'em i ky'em :/ jak jest jakas mocniejsza przyjazn/uczucie (nienawisci np) miedzy 2 mezczyznami/chlopcami to predzej czy pozniej ktos wytknie to palcem i na caly glos ryknie PEDALY!!! a sam jestem najwiekszym przeciwnikiem yaoi zeby nie bylo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:49 am
harab serapel NEOZPL Gra dla dzieci :] bez obrazy razz a shreka widziales? a jest tak samo "dla dzieci" jak KH -.- moi starzy ogladaja disney"a czyli tez jeszcze smarkaci sa tak? -.- powiem im ze to napisales i cie znajda xD gra ma niska dolna granice wiekowa ja bym to okresli tak +7<99. Ze gra nie ocieka krwia i k*rwami to jest dla dziecie i "tacy" dorosli jak ty powinni unikac jej jak ognia by nie zrobic sobie miedzy kolegami obciachu? bez obrazy, ale zalosne! omg stare wyluzuj i nie broń tej gry dla dzieci :] "+7" i wszystko jasne :] ale jak pamiętam to muzyka była fajna ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:53 am
harab serapel LolaPi Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w< Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare hmmm tak samo jest z sol'em i ky'em :/ jak jest jakas mocniejsza przyjazn/uczucie (nienawisci np) miedzy 2 mezczyznami/chlopcami to predzej czy pozniej ktos wytknie to palcem i na caly glos ryknie PEDALY!!! a sam jestem najwiekszym przeciwnikiem yaoi zeby nie bylo smile Wiesz, to nie to, że ja nie lubię Yaoiców, bo nie lubię homo- poprostu codzienne życie mi dostarcza zbyt wielu taki widoków. Ale fakt- jak tylko cóś takiego się pojawia to odrazu fanki dorabiają własną ideologię sweatdrop Poza tym facet nie lubiący yaoi to nie wyjątek, a babka- zdecydowanie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:53 am
NEOZPL harab serapel NEOZPL Gra dla dzieci :] bez obrazy razz a shreka widziales? a jest tak samo "dla dzieci" jak KH -.- moi starzy ogladaja disney"a czyli tez jeszcze smarkaci sa tak? -.- powiem im ze to napisales i cie znajda xD gra ma niska dolna granice wiekowa ja bym to okresli tak +7<99. Ze gra nie ocieka krwia i k*rwami to jest dla dziecie i "tacy" dorosli jak ty powinni unikac jej jak ognia by nie zrobic sobie miedzy kolegami obciachu? bez obrazy, ale zalosne! omg stare wyluzuj i nie broń tej gry dla dzieci :] "+7" i wszystko jasne :] ale jak pamiętam to muzyka była fajna ^^" tam pisze ze nie powinny w to grac osoby ponizej 7 roku zycia, jak chodziles na matematyke to powinienes wiedziec, a nie pisze jaka jest gorna granica - czyli jej nie ma -.- i wszystko jasne .... a przy okazji ja zainteresowalem sie ta gra z kuli postaci z Final Fantasy, moze FF tez jest dla dzieci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 7:58 am
harab serapel NEOZPL harab serapel NEOZPL Gra dla dzieci :] bez obrazy razz a shreka widziales? a jest tak samo "dla dzieci" jak KH -.- moi starzy ogladaja disney"a czyli tez jeszcze smarkaci sa tak? -.- powiem im ze to napisales i cie znajda xD gra ma niska dolna granice wiekowa ja bym to okresli tak +7<99. Ze gra nie ocieka krwia i k*rwami to jest dla dziecie i "tacy" dorosli jak ty powinni unikac jej jak ognia by nie zrobic sobie miedzy kolegami obciachu? bez obrazy, ale zalosne! omg stare wyluzuj i nie broń tej gry dla dzieci :] "+7" i wszystko jasne :] ale jak pamiętam to muzyka była fajna ^^" tam pisze ze nie powinny w to grac osoby ponizej 7 roku zycia, jak chodziles na matematyke to powinienes wiedziec, a nie pisze jaka jest gorna granica - czyli jej nie ma -.- i wszystko jasne .... a przy okazji ja zainteresowalem sie ta gra z kuli postaci z Final Fantasy, moze FF tez jest dla dzieci? Nie FF jest spoko ^^ a z tym "+7" to fakt pomyliło mi się razz ...pewnie dla tego ,że głodny jestem XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 8:38 am
NEOZPL harab serapel NEOZPL harab serapel NEOZPL Gra dla dzieci :] bez obrazy razz a shreka widziales? a jest tak samo "dla dzieci" jak KH -.- moi starzy ogladaja disney"a czyli tez jeszcze smarkaci sa tak? -.- powiem im ze to napisales i cie znajda xD gra ma niska dolna granice wiekowa ja bym to okresli tak +7<99. Ze gra nie ocieka krwia i k*rwami to jest dla dziecie i "tacy" dorosli jak ty powinni unikac jej jak ognia by nie zrobic sobie miedzy kolegami obciachu? bez obrazy, ale zalosne! omg stare wyluzuj i nie broń tej gry dla dzieci :] "+7" i wszystko jasne :] ale jak pamiętam to muzyka była fajna ^^" tam pisze ze nie powinny w to grac osoby ponizej 7 roku zycia, jak chodziles na matematyke to powinienes wiedziec, a nie pisze jaka jest gorna granica - czyli jej nie ma -.- i wszystko jasne .... a przy okazji ja zainteresowalem sie ta gra z kuli postaci z Final Fantasy, moze FF tez jest dla dzieci? Nie FF jest spoko ^^ a z tym "+7" to fakt pomyliło mi się razz ...pewnie dla tego ,że głodny jestem XDD tak , wtedy pomyłki się często zdarzają ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:13 am
ILikeGreenChickenLegs NEOZPL harab serapel NEOZPL harab serapel NEOZPL Gra dla dzieci :] bez obrazy razz a shreka widziales? a jest tak samo "dla dzieci" jak KH -.- moi starzy ogladaja disney"a czyli tez jeszcze smarkaci sa tak? -.- powiem im ze to napisales i cie znajda xD gra ma niska dolna granice wiekowa ja bym to okresli tak +7<99. Ze gra nie ocieka krwia i k*rwami to jest dla dziecie i "tacy" dorosli jak ty powinni unikac jej jak ognia by nie zrobic sobie miedzy kolegami obciachu? bez obrazy, ale zalosne! omg stare wyluzuj i nie broń tej gry dla dzieci :] "+7" i wszystko jasne :] ale jak pamiętam to muzyka była fajna ^^" tam pisze ze nie powinny w to grac osoby ponizej 7 roku zycia, jak chodziles na matematyke to powinienes wiedziec, a nie pisze jaka jest gorna granica - czyli jej nie ma -.- i wszystko jasne .... a przy okazji ja zainteresowalem sie ta gra z kuli postaci z Final Fantasy, moze FF tez jest dla dzieci? Nie FF jest spoko ^^ a z tym "+7" to fakt pomyliło mi się razz ...pewnie dla tego ,że głodny jestem XDD tak , wtedy pomyłki się często zdarzają ninja Nom można nawet komuś dziecko zrobić od tak sobie.."Bo byłem głodny" XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|