|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 1:31 pm
Wiec przyda sie sticky na temat obecnych listow i ewolucji, hokus pokus no i jest oto ten topic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 1:33 pm
A wiec chyba to oczywiste ze w tym miesiacu beda zwierzaki w liscie, i to pare rodzajow. Osobiscie mam nadzieje ze bedzie jakis byczasty wilk ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 2:32 pm
Dobry pomysł na topic. Popieram biggrin Też myślę, że bedą zwierzęta, albo jakieś traperskie itemy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 2:48 pm
eee ja stawiam centralnie na zwierzeta, mam nadzieje tylko ze nie beda jakies kiczowato slodkie tylko zeby byly z pazurem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 9:25 am
na pewno coś z oczkami.... zwierzątka na pewno... ale są dwa (albo i trzy...) itemy w miesiącu. Jak będą ruchome (mrugające) oczka dla avka, to się postrzelę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 6:51 am
ZebraDeath na pewno coś z oczkami.... zwierzątka na pewno... ale są dwa (albo i trzy...) itemy w miesiącu. Jak będą ruchome (mrugające) oczka dla avka, to się postrzelę... bedzie 1 avek ze zwierzakami, kazda odslona to inny zwierz i jeszcze jeden item ktory jest az tak fajny ze go nie zdradza ... albo taki kijowy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:03 pm
OMG, jak mnie te itemy rozwaliły, loool xD Fajne sa, no, fajne fajne, ożby. Tylko tygrys na tym obrazku obok panny w liściach to wygląda, jakby wycięty z totalnie innego obrazka, nie za fajnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:11 pm
Mogą być te itemy stare I tak najpierw bede kase zbierał na te sprzed kilku miesięcy, ktorych jeszcze nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:50 pm
Ten kolektibl z jesiennymi liscmi jest dosc ciekawy... Ale jak zwykle nie zdazylam nazbierac dosc golda zeby sobie cokolwiek kupic rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:52 pm
wilkusowa napewno bedzie piala z zachwytu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:56 pm
Zwierzaczki są cudne, ale jak dla mnie trochę za duże i nie wyglądają za ciekawie przy avatarku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 1:30 pm
ładny miissiioo 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:39 pm
głupie...mamy koperte i nie wiem co wybrac.... stare brzydkie! znowu szalik! zwierzeta wygladaja jakby m je pchał! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:47 am
tak to chocobo ^^ ale jak wejdziesz na niego to zgubisz spodnie skarpety i buty ... no i wsszystko inne co masz ponizej pasa :/ liscie mi sie nie podobaja, a zwierzaka mozna miec tylko jednego zalozonego :/ wiec zachomikuje ze 2 koperty i jedna narazie bede mial equipnieta .... chce ktos koperte? bo mam jedna extra smile
EDIT: A nie mowilem ze beda takie listy?! xD mowice mi prorok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|