|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 9:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:04 am
Zagłosowałem 3nodding Moze ci troche srednia podskoczy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:10 am
ozby, butelka tez ewoluuje.. ja chce butelke! *idze zaglosowac, tak apropos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:27 am
wilkus ozby, butelka tez ewoluuje.. ja chce butelk e! *idze zaglosowac, tak apropos*PIJAK! xD tylko butelki ci w glowie xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:34 am
harab serapel PIJAK! xD tylko butelki ci w glowie xP jestem chemikiem! o czym innym mam myslec ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:35 am
tiaaaa chemik - specjalizacja - chemia organiczna - alkohole ;]
w takim badz razie u nas na osiedlu mieszka smietanka chemikow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:37 am
harab serapel tiaaaa chemik - specjalizacja - chemia organiczna - alkohole ;] w takim badz razie u nas na osiedlu mieszka smietanka chemikow xD ta, mysle jednak, ze roznimy sie tym, ze ja bede wytwarzac sobie sama alkohol , a nie saczyc denaturat przez bulke xd posluchaj kiedy takich ludzi. ciekawe rzeczy mowia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:40 am
wilkus harab serapel tiaaaa chemik - specjalizacja - chemia organiczna - alkohole ;] w takim badz razie u nas na osiedlu mieszka smietanka chemikow xD ta, mysle jednak, ze roznimy sie tym, ze ja bede wytwarzac sobie sama alkohol , a nie saczyc denaturat przez bulke xd posluchaj kiedy takich ludzi. ciekawe rzeczy mowia rofl to ty bedziesz perpetum mobile xD bedziesz samowystarczalna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:42 am
harab serapel to ty bedziesz perpetum mobile xD bedziesz samowystarczalna xD ano, ano, zaczynam juz w tym roku 4laugh pierwsze wino z dzikiej rozy 3nodding tylko musze kupic jakies cos do mierzenia poziomu cukru w roztworze xd chemia jest piekna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:44 am
mialem byc chemikiem ale srednia wybralem elektroniczna :/ a nawet do palacu na kolko chodzilem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:46 am
harab serapel mialem byc chemikiem ale srednia wybralem elektroniczna :/ a nawet do palacu na kolko chodzilem ^^ hehe, ja niby mialam byc lekarzem... ale ciesze sie, ze jednak nie xd elektronika=zlo. bede miala wspollokatora informatyka. ciekawe po jakim czasie sie pozabijamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:53 am
eee ja tam widze sie w roli indiany jonesa ;] jakies wykopaliska bym robil ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 12:21 pm
wilkus elektronika=zlo. bede miala wspollokatora informatyka. ciekawe po jakim czasie sie pozabijamy xd Nie no informatycy nie są tacy źli xd Studiuje informe to wiem blaugh Ps. Oczywiście dałam 10 na avka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|