|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 2:49 pm
Hej sluchajcie nie wiem gdzie to wrzucic, bo troche nie na temat ale chyba wazne. Wczoraj wysiadajac z metra moja kolezanka zobaczyla jak komus wypadl z kieszeni portfel. podniosla go i oddala a "mily" pan okazal sie byc Arabem. powiedzial ze skoro jest taka uprzejma to on z uprzejmosci powiedzial tak: "niech pani lepiej 13 nie wsiada do metra"!!! Jutro jest 13 a dzisiaj szok, na SGH ogolna panika. A ja chcialam was tylko poinformowac. Nie wiem jak wy ale ja jutro nie wchodze do metra :/ To nie zart, ale wydaje mi sie istotna informacja. Pozdrawiam
Moj koment: rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 2:58 pm
słyszałam tą plotkę jak zaatakowali londyńskie metro. stare i nieprawdziwe rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 3:46 pm
Ludzie chyba mają zakodowaną w mózgu potrzebę straszenia się rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:21 pm
Atak na nasze metro??..buaaahahaha xDD ale jak już mają coś rozwalić to niech rozwalą ten brzydki Pajac kultury :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:38 pm
rofl rofl rofl
W poznaniu nie bede miał problemu z wsiadaniem do metra biggrin
Tak... 13 jest pechowy tylko dla kultury europejskiej, a dla Arabów szcześliwa 11. Termin 13 dnia nic nie znaczy.
Na pewno jakiś Arab, który był u nas 2 lata i żył przez ten czas w ścisłym zakonspirowaniu, powie niewiernej, w dodatku kobiecie o tym, że ma być podłożona bomba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 12:46 am
kochani, to jest stara (chyba z 4 lata już ma) tzw. URBAIN LEGENDS. to samo było we Wrocławiu z rok temu - dziewczyna pomogła jakiemuś arabowi w Galerii Dominikańskiej (kolos sklepowy), a on stwierdził, że skoro jest taka miła, to zdradzi jej sekret - jutro ma nie przychodzić tutaj na zakupy.
Panika była, aż miło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 6:51 am
Urban Legend jeżeli chodzi o definicję.
Wiesz co? Ta plotka jest równie śmieszna biggrin . Albo ta, że murzyni/cyganie/mib porywają dzieci w publicznych łazienkach i obcinają sutki albo penisy, to też jest jedna z takich historii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 7:11 am
a o czarnej wołdze znasz? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 7:31 am
ZebraDeath a o czarnej wołdze znasz? 3nodding Znam mrgreen Czarna wołga mająca zabijać ludzi. Legeda jeszcze z czasów PRL-u. jak byłem w podstawówce wśród dzieciaków krazyła wiadomośc o tym, że diabeł jeździ w swarzędzu czarnym BMW i porywa ludzi. Jeden cygan nawet podawał, że go porwała. Koniec historii był zabawny, bo mieli go zabić księża też w BMW, uderzając jednoczesnie z 2 stron samochodami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 7:34 am
urban legends... np. o tym, że kolega wyszedł w glanach na miast i ojebała go babcia, a potem wyzwała od diabłów i szatanów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 8:54 am
Jedyną miejską legendę to ja znam o Nowym Jorku, jakoby w kanałach ściekowych miały żyć tam aligatory xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 9:24 am
Arab? o.O a moze Harab? xD ale ja tam brzydze sie stolicy razz i nie jezdze w to siedlisko korupcji ;]
Cała Polska w cieniu Śląska!!!! xD
no, ale o mnie nie musicie sie martwic wink obiecuje nie wsiade ;] bo nawet gdybym chcial to bym musial sie troche przejechac by uswiadczyc taka atrakcje xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 9:45 am
domokun to mi przypomniało, że jestem głodna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:15 am
A slyszeliscie o Czarnej Lapie? Bal sie jej prawie wszystkie moje kolezanki z podstawowki lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 10:18 am
*myslu myslu* naprawde w to uwierzyla? o.O co do goscia w glanach, to bylabym w stanie uwierzyc. jeszcze powiedz, ze to miasto to Nowy Dwor xd [nie wiem, jak was, ale mnie babcie i drechole 5ciometrowym lukiem mijaja... i zzwyczaj siedze sama w autobusie, jezeli ludzie sie jeszcze mieszcza gdzies obok] ah, jakie to zycie jest piekne.
a ja wielbie nasza stolice. piekne miasto, piekne wspomnienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|