|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 12:41 am
Imie:Julia Wiek:rocznik Czarnobyla blaugh rofl dramallama Województwo: Kujawsko - pomorskie Hobby/Zainteresowania: sztuka (głównie malarstwo romantyczne [ach, ten Friedrich blaugh , choć Beksińskim nie pogardzę rofl ) i jej uprawianie; muzyyka [niegdyś metal, obecnie rock, ostatnio skłaniam się ku progresywnej odmianie]; fantasy [chyba na wszelkich płaszczyznach: literatura, sztuka, gry]..hmm.... Ano, chyba wsio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 8:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 4:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 3:40 am
Witaj pośród normalnych inaczej mrgreen
Zaraz usłyszę: "I kto to mówi?" stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 6:48 am
I kto to mówi? mrgreen xd
Uprzedzam ewentualny komentarz : Tak, ja to robię specjalnie. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 8:02 am
Ależ ja się nie wściekam na nikogo wink Ja wiedziałam, że tak będzie, że tak będzie, że tak będzie xd
Chyba wrócę do mojego stylu postów :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 9:43 am
A wracaj, wracaj... Będzie trochę przyjemniej.... Też muszę coś dla siebie wziąć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 11:19 pm
O tak! będzie kolorowo! biggrin
Mam pytanie- czy komuś wyświetla się opcja "Honey"? A jak tak, yo jak to wygląda? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:11 am
Honey exclaim question eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 11:27 am
wśród normalnych inaczej... wink zerkam, tyle odpowiedzi - myślałam, ze pytacie się coś o mnie..a tu nie,hihi. 3nodding Ale to nic, nie gniewam się blaugh wink Gdzie miodzio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 5:10 am
Spytaj Sis - to ona jest tu w końcu pszczółką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 6:49 am
Vingha zerkam, tyle odpowiedzi - myślałam, ze pytacie się coś o mnie..
eek sweatdrop
Gomen, wyszło, że Cie olewamy.... ummm... jakie anime lubisz (jeśli lubisz, a jak nie, to czemu?)? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 7:01 am
A nic nie szkodzi rofl wink Hmm... obecnie już nie oglądam, ale niegdyś, owszem. Vampire Hunter D bodajże, jak dobrze pamętam; coś podobnego tytułem także.. Slayersów się oglądało. Hmm.. Cowboy Bebop [jeśli gdzieś się w nazwie rypsnęłam - wybaczcie domokun ].. a! Zdecydowanie moim ulubionym (przypomniało mi się) anime jest Witch Hunter Robin. Wolf's Rain - wspominam również miło. Te dwa tytuły sa zdecydowanymi faworytami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 7:07 am
SLAYERSI exclaim
To mi wystarcza, żeby Cię polubić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 11:39 am
Vampire Hunter D exclaim Aż szkoda,żę tak mało popularna w Polsce...a na Osloskopie mają tylko wersję angielską..ciekawe, jak brzmi japoński D question
Slayersi exclaim Jaka jest Twoja ulubiona postać i najbardziej znienawidzona(Amelia!Amelia!Amelia! twisted )?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|