|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:00 am
A ja lubię, moze dlatego ze nikt mnie nie zmusza do jej opanowania w 100 % Nie przejmuj się, moze jeszcze ja polubisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:04 am
nigdy jej nie polubie i szybko jej nie pojme - kobita nie przyszla na pierwsza lekcje, w zwiazku z czym zaczela od drugiej, a podstawy mamy se sami w domu opanowac, w dodatku juz zrobila kolokwium, a po nim przerobila deklinacje i koniugacje - tak efektywnie, ze wszystko sie nam miesza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:10 am
Jukatan nigdy jej nie polubie i szybko jej nie pojme - kobita nie przyszla na pierwsza lekcje, w zwiazku z czym zaczela od drugiej, a podstawy mamy se sami w domu opanowac, w dodatku juz zrobila kolokwium, a po nim przerobila deklinacje i koniugacje - tak efektywnie, ze wszystko sie nam miesza. eek No chyba, że tak. U mnie w szkole tez jest kilku nauczycieli stosujących taką metodę "uczenia" (fizyk i informatyk) Wlasnie dlatego tak sie zniechęcilem do tych przedmiotow. Trzymaj się, ja juz przetrwalem nauke informatyki, teraz tylko fizyka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:15 am
ichabot Jukatan nigdy jej nie polubie i szybko jej nie pojme - kobita nie przyszla na pierwsza lekcje, w zwiazku z czym zaczela od drugiej, a podstawy mamy se sami w domu opanowac, w dodatku juz zrobila kolokwium, a po nim przerobila deklinacje i koniugacje - tak efektywnie, ze wszystko sie nam miesza. eek No chyba, że tak. U mnie w szkole tez jest kilku nauczycieli stosujących taką metodę "uczenia" (fizyk i informatyk) Wlasnie dlatego tak sie zniechęcilem do tych przedmiotow. Trzymaj się, ja juz przetrwalem nauke informatyki, teraz tylko fizyka wink ;w; *mamrocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:47 am
oj Juka, Zeberka trzyma za ciebie kciuki - wszystko będzie okej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 8:28 am
zobojętnione.. ja nie lubie gdy musze uczyć sie tych nazw jednostek chorobowych.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 9:56 am
a ja lacine mam juz szczesliwie za soba... [teraz tylko zaliczyc matematyke i fizyke i bedzie pieknie] ozby... swoja droga to paranoja jest wszystko razem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 11:25 am
łacina jest spoko, tylko że trzeba to wszystko wkuwać, a potem się zapomina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:36 pm
łacina jest ogólnie zUa na szczęście mieliśmy o dwie godziny za dużo, więcej prędko oznajmiliśmy dyrektorowi z czego chcemy w takim razie zrezygnować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 11:07 pm
uważam że łacina jest spoko, miałam kiedyś szósteczkę smile ale jednak najfajniejsze w łacinie jest to, że jestem z niej zwolniona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 12:13 am
ramonium uważam że łacina jest spoko, miałam kiedyś szósteczkę smile ale jednak najfajniejsze w łacinie jest to, że jestem z niej zwolniona xd sluszna uwaga xd wybierasz sie moze w piatek do VLO?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|