|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 10:39 am
Czemu takie małe literki? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 10:56 am
żeby było czytelnie i estetycznie >> proste.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 11:30 pm
kamilka3d Czemu takie małe literki? rolleyes Zgadzam się, są małe przez co niewyraźne. Jeżeli nie będą większe (czyt "size = normal") to ja na żaden jego post nie odpisuje. A i tak w głównym topicu zbombardują go nieprzyjemnymi uwagami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 2:35 am
No, mógłbyś pisać większe. Jak ktoś ma wadę wzroku, nie przeczyta, a jak nie ma, to będzie miał z pewnością....
Ale przynajmniej sygnatura się znalazła ciekawa X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:13 am
Wietrze żeby było czytelnie i estetycznie >> proste. Przykro mi to pisać,ale nie jest ani czytelne, ani estetycznie.A jeśli to miałą być ironia, to przepraszam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:51 am
Czarna Lisiczka kamilka3d Czemu takie małe literki? rolleyes Zgadzam się, są małe przez co niewyraźne. Jeżeli nie będą większe (czyt "size = normal") to ja na żaden jego post nie odpisuje. A i tak w głównym topicu zbombardują go nieprzyjemnymi uwagami.ty szantarzystko scream Runya_EithelNar Wietrze żeby było czytelnie i estetycznie >> proste. Przykro mi to pisać,ale nei jest ani czytelne, ani estetycznie.A jneśli to miałą byćironia, to przepraszam ninja mialo byc sweatdrop dobra juz poprawione
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 8:27 am
Też chciałam napisać te uwagi, ale... No cóż nieważne. Teraz o wiele lepiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 4:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 4:47 am
*siada na podłodze* Lisiczko, coś do picia? *podsuwa tacę z herbatą, sokiem, wódką i ginem* Bierz co chcesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 3:41 am
Cześć, jak się masz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 6:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 6:55 am
Wiedzminka Ciri Cześć, jak się masz? mrgreen Zetka, kochanie, to było po prostu genialne! Ps. Jaki numer szła powiększającego użyć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 7:59 am
Dziękuję Kamilko biggrin
Myślę, że zabawa z Wordem w powiększanie czcionki powinna pomóc (przynajmniej ja w ten sposób czytam np. spoilery na forach mangowych), ale w razie kłopotów polecam Szkoło Kontaktowe na TVN24 :] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 9:42 am
Dobra, to ja je w takim razie ściągnę spakowane i skompresowane w Winrarze a potem je sobie na dysku wypakuję...
*idzie szukać na Necie Szkoła Kontaktowego od TVN24*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|