|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 11:55 pm
dit ju ged it?
obejrzałam trzy razy ten trejler i nic. dupa. nie ma. może ten aitem jest bardziej invizibol niż myślimy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:08 am
Ja tez nic nie mam, ale gdy bylam przed chwila w kinie, ludzie stwierdzili jednoglosnie, ze z ta niespodzianka to byla podpucha i ze nie chodzilo o itemek, a o mozliwosc chwilowej przemiany w ducha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:21 am
o, też mi coś. co mi po tym, że na chwilę mogę się zamienić w ducha? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:42 am
Mozemy zawsze zalozyc, ze po prostu cos nie dziala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 1:23 am
nie ma itemów. w ogłoszeniu nic na ten temat nie pisało.
EDIT! tekst ogłoszenia:
You can check out the trailer (which is, contrary to its name, perfectly visible) in Gaia Cinemas! While you're there, talk to the ghostly avatar for a mysterious surprise....
jednak jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 6:38 am
ZebraDeath talk to the ghostly avatar for a mysterious surprise.... a ja nie moge z nim pogadac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 6:59 am
ja tez nie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:16 pm
Przepraszam, moze to glupie pytanie, ale... z kim trzeba pogadac? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 1:33 pm
taki duszek sie pojawia i lazi po sali... aczkolwiek mi gadanie z nim nic nie dalo... nadmienie jeszcze, ze chyba jakis blad jest, bo normalnie w markeie powinno byc zatrzesienie ludzi sprzedajacych nowego itema a tu dupa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 1:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 6:08 am
a ja juz wiem jak to sie robi.. powinien taki robot niebieski sie pojawic co ma jakiestam imie (pamietam tylko tyle, ze mial [NPC] na poczatku..) i trzeba z nim pogadac i macie opcje zmienienia sie w ducha plci meskiej i zenskiej.. dupa, zmieniasz sie tylko na sali kinowej tak to zostajesz soba i nic z tego nie masz wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 6:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 6:37 am
Kyoko Suomi a ja juz wiem jak to sie robi.. powinien taki robot niebieski sie pojawic co ma jakiestam imie (pamietam tylko tyle, ze mial [NPC] na poczatku..) i trzeba z nim pogadac i macie opcje zmienienia sie w ducha plci meskiej i zenskiej.. dupa, zmieniasz sie tylko na sali kinowej tak to zostajesz soba i nic z tego nie masz wiecej
o jaa... huuurrraa, jupson... jak fajnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 10:14 am
no, jest tylko ten duch. glupie jak nie wiem...zeby chociaz na stale a nie tylko w kinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 10:42 am
wilkus taki duszek sie pojawia i lazi po sali... Niestety takowego nie spotkalam sad Byc moze masz racje, ze jest jakis blad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|