|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 12:46 pm
tymczasowo bede miala dla was bardzo malo czasu, jest to wynikiem moich wielu obowiązków. w krotce powinnam sie juz zorganizować i bede częściej wpadała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 12:48 pm
spoko. kurde, rozumiem... ja toze bede zadziej, aczkolwiek codziennie chwile powinnam byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 12:51 pm
mamy rozsądnych gaiowiczow nie rozniosą gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 12:56 pm
Dostąpiliśmy zaszczytu przeprosin za brak czasu. Grzeczne, tylko szkoda, że muszę na Gaie wchodzić, żeby to przeczytać. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 12:20 am
Baranina mamy rozsądnych gaiowiczow nie rozniosą gildii xd kchem. Kasmizar, chill out... wszystko będzie okej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 6:31 am
a kto ci powiedzial ze nam ciebie brakuje i ze musisz przeszkadzac xp przepros mnie ile mam czekac na ciebie!!!!! nie ma ciebie i nie ma pajeczyny sie pojawiaja nie ma kto zabijac pajakow nie ma baraninki crying crying crying crying wszyscy zginiemy!!!!!!!!!!!! kto sie teraz nami zajmie crying crying crying crying crying wybuchna zamieszki, nikt nie bedzie namnie krzyczec crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 7:58 am
Martines.PL a kto ci powiedzial ze nam ciebie brakuje i ze musisz przeszkadzac xp przepros mnie ile mam czekac na ciebie!!!!! nie ma ciebie i nie ma pajeczyny sie pojawiaja nie ma kto zabijac pajakow nie ma baraninki crying crying crying crying wszyscy zginiemy!!!!!!!!!!!! kto sie teraz nami zajmie crying crying crying crying crying wybuchna zamieszki, nikt nie bedzie namnie krzyczec crying crying crying crying crying *ogłusza i pakuje do szafy* czekamy z wytesknieniem Moj ty Barani Befsztyczku 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 8:25 am
ja wrocilam i wam znowu zrobie sajgon! whee
...jak wroce z baki...
a jak nie wroce, no to... sami wiecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 8:36 am
Jukatan ja wrocilam i wam znowu zrobie sajgon! whee ...jak wroce z baki... a jak nie wroce, no to... sami wiecie... nie ma baraniny, wilkus zadko, martines w szafie ale zostaje jeszczre JA zły i nieustepliwy, pałający rzadza mordu i banowania evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 8:58 am
Gem_ma nie ma baraniny, wilkus zadko, martines w szafie ale zostaje jeszczre JA zły i nieustepliwy, pałający rzadza mordu i banowania evil evil evil zrób mi kawusi, kochany Wnusiu! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 9:10 am
Daedhel Gem_ma nie ma baraniny, wilkus zadko, martines w szafie ale zostaje jeszczre JA zły i nieustepliwy, pałający rzadza mordu i banowania evil evil evil zrób mi kawusi, kochany Wnusiu! ^^ przynieś kakałko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 9:32 am
Gem_ma Jukatan ja wrocilam i wam znowu zrobie sajgon! whee ...jak wroce z baki... a jak nie wroce, no to... sami wiecie... nie ma baraniny, wilkus zadko, martines w szafie ale zostaje jeszczre JA zły i nieustepliwy, pałający rzadza mordu i banowania evil evil evil gemmus, omoje dobrze wiemy, ze jak cie tylko pomiziam pod brodka to zmiekniesz i mnie odbanujesz whee *mizia go* Gemmus, swinko, jade do tego waszego Wrocławia za godzin pare, boje sie ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 9:55 am
Bardzo prosze o nie podwazanie autorytetu Gem_ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 9:57 am
Martines.PL a kto ci powiedzial ze nam ciebie brakuje i ze musisz przeszkadzac xp przepros mnie ile mam czekac na ciebie!!!!! nie ma ciebie i nie ma pajeczyny sie pojawiaja nie ma kto zabijac pajakow nie ma baraninki crying crying crying crying wszyscy zginiemy!!!!!!!!!!!! kto sie teraz nami zajmie crying crying crying crying crying wybuchna zamieszki, nikt nie bedzie namnie krzyczec crying crying crying crying crying przepraszac* - nie przeszkadzac Jeny co ja pisze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|