|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 11:50 pm
Z tego, co pamiętałam, nie mieliście do tej pory takiego tematu. Ale teraz, dzięki mojej inwencji twórczej już macie (brawa dla niej sweatdrop ). Zatem...Pokaż mi swoją tapetę, a powiem Ci, kim jesteś ;P Moja wygląda mniej więcej tak:  Wniosek? Faza na "xxxHOLIC'a" :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 9:42 am
Hm, mamy kilka wspólnych ikonek, i widzem, ze tez lubisz porządek ;3 Ale masz kilka plików, ja mam same skróty. A "XXXholic" jest... no, nie lubie za bardzo nowych mang Clampa, zarówno fabularnie jak i graficznie; choć teraz najbardziej przeraża mnie TRC :XP: Ja mam taki specjalny program do tapet - Webshot Desktop! - i w zalezności od ustawienia tego, on sam mi zmienia tapetę. Trzeba tylko wrzucić do niego tapety i obrazki jakie się chce mieć i już, za wygaszacz tez toto robi. Tak więc po mojej tapecie nie można wywnioskowac co obecnie lubię, ale co ogólnie lubię lub co mi się podoba graficznie ;3 na pulpicie mam tylko 1/3 moich ikon, resztę mam w pasku szybkiego uruchamiania. Nawet w starcie mam dziwny porządek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:27 am
Yajo Hm, mamy kilka wspólnych ikonek, i widzem, ze tez lubisz porządek ;3 Ale masz kilka plików, ja mam same skróty. A "XXXholic" jest... no, nie lubie za bardzo nowych mang Clampa, zarówno fabularnie jak i graficznie; choć teraz najbardziej przeraża mnie TRC :XP: Ja mam taki specjalny program do tapet - Webshot Desktop! - i w zalezności od ustawienia tego, on sam mi zmienia tapetę. Trzeba tylko wrzucić do niego tapety i obrazki jakie się chce mieć i już, za wygaszacz tez toto robi. Tak więc po mojej tapecie nie można wywnioskowac co obecnie lubię, ale co ogólnie lubię lub co mi się podoba graficznie ;3 na pulpicie mam tylko 1/3 moich ikon, resztę mam w pasku szybkiego uruchamiania. Nawet w starcie mam dziwny porządek xD  Yajuś, widzę, że ma się tapetkę z DNAngel.... Faaajna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:51 am
Z "D.N.Angel" mam tylko 110 grafik. Anime nie widziałam, mangi mam 4 tomy, bo tylko tyle wytrzymałam - zawiodłam się, nawet nie myslałam, że to będzie az tak głupie i naiwne >.< Tylko grafiki fajne, i kilka utworów ze ścieżek dzwiękowych.
A czemu Ty nie pokazałas wallpampersa? ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:58 am
Yajo Z "D.N.Angel" mam tylko 110 grafik. Anime nie widziałam, mangi mam 4 tomy, bo tylko tyle wytrzymałam - zawiodłam się, nawet nie myslałam, że to będzie az tak głupie i naiwne >.< Tylko grafiki fajne, i kilka utworów ze ścieżek dzwiękowych. A czemu Ty nie pokazałas wallpampersa? ;3 Bo ja mam tapetę ze standardu od windowsa, a poza tym, nie wiem jak zrobić takią grafikę, żeby pokazać jak mój pulpit wygląda (tak jak wasze obrazki.). Nikt mi nigdy nie powiedział jak to zrobić... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 11:42 am
Najpierw wduszasz klawisz PrintScr ( zazwyczaj jest po f12), potem wchodzisz w Painta i wybierasz Edycja, potem wklej. I w Paincie pojawia Ci sie Twój pulpit. Zapisujesz to, a potem neta odpalasz. Znajdujesz imageshacka i dalej według instrukcji.
I włola! x"D
Czemu nikt w ankiecie nie zaznaczył, że mneil ubi? crying Odstraszam ludzi, czy jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 12:46 pm
Specjalnie dla Was mój dzisiejszy sexi pulpit twisted  A tutaj mój sexi pulpit w wersji z paskiem szybkiego uruchamiania xD Nie wiem po co mi tyle tego, używam od czasu do czasu maxymalnie 9 ikon xD Ale reszte wolę mieć na wszelki wypadek jednak ;d  Chwalipięta, lol xD Jak jutro mi wyskoczy fajna tapeta to Wam pokaże jaki mam sliczny porządek w starcie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 12:46 pm
Cóż, nei przepadam za zwierzako-ludxmi, ale w tym kolesiu jest to coś. Jego spojrzenie mnie rozstapia @.@
Wydaje mi się, czy Ty także codziennie zmieniasz tapety? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 8:25 am
Niom, mi się codziennie zmienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 12:17 pm
Yajo Niom, mi się codziennie zmienia. Jedna rzecz szybko ci się nudzi, co??? Yajeczko???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 10:01 am
Yajo Ja mam taki specjalny program do tapet - Webshot Desktop! - i w zalezności od ustawienia tego, on sam mi zmienia tapetę. Trzeba tylko wrzucić do niego tapety i obrazki jakie się chce mieć i już, za wygaszacz tez toto robi. rolleyes Bo ja mam bardzo duże zbiory jotpegów...  - kiotiek 8D... No dobra, nie jest wspanialy rolleyes  - a tutaj mój wielki porządek xd jak widze u innych osób ten menu z programami rozciągniete na cały ekran, to mnie szlag trafia, ja tego nie cierpie ==' Od razu po instalacji wywalam program ze starta i tylko daję skrót do paska na dole (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:32 pm