Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Prezentuj tapetę! Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pokażesz mi swoją tapetę?
  Tak, pokażę Ci ją.
  Nie, pokażę Ci ją.
  Nie wiem, trzeba powtórzyć wybory...
  Lubię Cię, Asiu :D
  Snickersy będą rządzić światem!!! @,@
View Results

Lan Fan from Xing

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 11:50 pm

Z tego, co pamiętałam, nie mieliście do tej pory takiego tematu. Ale teraz, dzięki mojej inwencji twórczej już macie (brawa dla niej sweatdrop ). Zatem...Pokaż mi swoją tapetę, a powiem Ci, kim jesteś ;P

Moja wygląda mniej więcej tak:

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Wniosek? Faza na "xxxHOLIC'a" :]
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 9:42 am

Hm, mamy kilka wspólnych ikonek, i widzem, ze tez lubisz porządek ;3 Ale masz kilka plików, ja mam same skróty. A "XXXholic" jest... no, nie lubie za bardzo nowych mang Clampa, zarówno fabularnie jak i graficznie; choć teraz najbardziej przeraża mnie TRC :XP:

Ja mam taki specjalny program do tapet - Webshot Desktop! - i w zalezności od ustawienia tego, on sam mi zmienia tapetę. Trzeba tylko wrzucić do niego tapety i obrazki jakie się chce mieć i już, za wygaszacz tez toto robi. Tak więc po mojej tapecie nie można wywnioskowac co obecnie lubię, ale co ogólnie lubię lub co mi się podoba graficznie ;3
na pulpicie mam tylko 1/3 moich ikon, resztę mam w pasku szybkiego uruchamiania. Nawet w starcie mam dziwny porządek xD

Yajo

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:27 am

Yajo
Hm, mamy kilka wspólnych ikonek, i widzem, ze tez lubisz porządek ;3 Ale masz kilka plików, ja mam same skróty. A "XXXholic" jest... no, nie lubie za bardzo nowych mang Clampa, zarówno fabularnie jak i graficznie; choć teraz najbardziej przeraża mnie TRC :XP:

Ja mam taki specjalny program do tapet - Webshot Desktop! - i w zalezności od ustawienia tego, on sam mi zmienia tapetę. Trzeba tylko wrzucić do niego tapety i obrazki jakie się chce mieć i już, za wygaszacz tez toto robi. Tak więc po mojej tapecie nie można wywnioskowac co obecnie lubię, ale co ogólnie lubię lub co mi się podoba graficznie ;3
na pulpicie mam tylko 1/3 moich ikon, resztę mam w pasku szybkiego uruchamiania. Nawet w starcie mam dziwny porządek xD

Yajuś, widzę, że ma się tapetkę z DNAngel.... Faaajna.
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:51 am

Z "D.N.Angel" mam tylko 110 grafik. Anime nie widziałam, mangi mam 4 tomy, bo tylko tyle wytrzymałam - zawiodłam się, nawet nie myslałam, że to będzie az tak głupie i naiwne >.< Tylko grafiki fajne, i kilka utworów ze ścieżek dzwiękowych.

A czemu Ty nie pokazałas wallpampersa? ;3

Yajo

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 10:58 am

Yajo
Z "D.N.Angel" mam tylko 110 grafik. Anime nie widziałam, mangi mam 4 tomy, bo tylko tyle wytrzymałam - zawiodłam się, nawet nie myslałam, że to będzie az tak głupie i naiwne >.< Tylko grafiki fajne, i kilka utworów ze ścieżek dzwiękowych.

A czemu Ty nie pokazałas wallpampersa? ;3

Bo ja mam tapetę ze standardu od windowsa, a poza tym, nie wiem jak zrobić takią grafikę, żeby pokazać jak mój pulpit wygląda (tak jak wasze obrazki.). Nikt mi nigdy nie powiedział jak to zrobić... crying crying crying crying
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 11:42 am

Najpierw wduszasz klawisz PrintScr ( zazwyczaj jest po f12), potem wchodzisz w Painta i wybierasz Edycja, potem wklej. I w Paincie pojawia Ci sie Twój pulpit. Zapisujesz to, a potem neta odpalasz. Znajdujesz imageshacka i dalej według instrukcji.

I włola! x"D

Czemu nikt w ankiecie nie zaznaczył, że mneil ubi? crying Odstraszam ludzi, czy jak?

Lan Fan from Xing

Yajo

PostPosted: Thu Oct 04, 2007 12:46 pm

Specjalnie dla Was mój dzisiejszy sexi pulpit twisted

A tutaj mój sexi pulpit w wersji z paskiem szybkiego uruchamiania xD Nie wiem po co mi tyle tego, używam od czasu do czasu maxymalnie 9 ikon xD Ale reszte wolę mieć na wszelki wypadek jednak ;d

Chwalipięta, lol xD Jak jutro mi wyskoczy fajna tapeta to Wam pokaże jaki mam sliczny porządek w starcie xD
PostPosted: Fri Oct 05, 2007 12:46 pm

Cóż, nei przepadam za zwierzako-ludxmi, ale w tym kolesiu jest to coś. Jego spojrzenie mnie rozstapia @.@

Wydaje mi się, czy Ty także codziennie zmieniasz tapety? xD

Lan Fan from Xing

Yajo

PostPosted: Sat Oct 06, 2007 8:25 am

Niom, mi się codziennie zmienia.
PostPosted: Sat Oct 06, 2007 12:17 pm

Yajo
Niom, mi się codziennie zmienia.

Jedna rzecz szybko ci się nudzi, co??? Yajeczko???

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Yajo

PostPosted: Mon Oct 08, 2007 10:01 am

Yajo
Ja mam taki specjalny program do tapet - Webshot Desktop! - i w zalezności od ustawienia tego, on sam mi zmienia tapetę. Trzeba tylko wrzucić do niego tapety i obrazki jakie się chce mieć i już, za wygaszacz tez toto robi.
rolleyes
Bo ja mam bardzo duże zbiory jotpegów...

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. - kiotiek 8D... No dobra, nie jest wspanialy rolleyes

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. - a tutaj mój wielki porządek xd jak widze u innych osób ten menu z programami rozciągniete na cały ekran, to mnie szlag trafia, ja tego nie cierpie ==' Od razu po instalacji wywalam program ze starta i tylko daję skrót do paska na dole (;
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 12:32 pm

opcy

Lan Fan from Xing

PostPosted: Thu Oct 11, 2007 7:48 am

szczere x"D
PostPosted: Thu Oct 11, 2007 2:58 pm

Jaki syf na tapecie xp
A ja mam coś bardzo mraf mrrraf:

Yajo

Lan Fan from Xing

PostPosted: Mon Oct 15, 2007 9:03 am

To są te Twoje marmurowe pośladki? xd
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items