Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 2:05 am
Itt mutatkozhat be mindenki! Én pl. 23 éves Győr környéki fiú vagyok. Kép nincs. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 9:55 am
Spec én Budapest környéki (Bp-i) lány vagyok (igen a fiú karakter csak álca xd ) és 2 éves vagyok xd (nahjó igen csak az értelmiségi szintem annyi amúgy meg 16 éves vénasszony lennék biggrin ) Hangvanképnincs vagyis kép van hang nincs de kép sincs mert őőő...inkább hagyjuk.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 3:07 am
Sziasztok! biggrin Czöndör László a teljes nevem, de a haverjaim Czöndinek hívnak. Kunszentmártoni lakos vagyok, de Kecskeméten tanulok, a Bolyai János Gimnáziumban, és most 12.-es vagyok (végzős! 4laugh ). Jelenleg 18 éves, de a töri érettségi ( gonk ) napján (Máj. 7.) töltöm be a 19. életévemet. Nyugodtan írhattok nekem! wink Képek:   
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 7:05 am
Cijasztok! 3nodding Én is 16 vagyok és pesti. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 11:37 am
Szervusztok. *pleep*-nek hívnak. 20 éves felsőoktatásbeli (nem mondom meg, hogy hova járok, mert szégyellem... xd ), budapesti srác vagyok. Két éve Gaiázom. Pár kép rólam:(Olvassátok a journals-omat! Állítólag jól írok.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 7:30 am
AZ Úr 666.évében, egy hideg őszi hajnalon megszületett a Gonosz megtestesítője....őt személyesen ismerem xD ^___^ <3
18 éves, srác és gyulai....Gyula az lenn délen van, délkelet, román határ stb. Néhányan ismernek, többen nem, de ha gondoljátok, nem vagyok (nagyon) antiszociális xD lehet ismerkedni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 3:49 am
Sziasztok! A pesti tábort erősítem immáron 25 éve, bár a Gaián még csak pár napja. Jó itt is hazai arcokat látni! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:26 am
Az nagy baj, ha nem ide írtam először....na mindeggy...
Ati vagyok (vagy Quentin, amelyik jobban tetszik) 17 éves, Pécsett képviselem, Joel Kant-al vagyok egy csoportban. Én is ismerem Santus Lucius-t....van Flash-em, nyugodtan kérjetek tőlem a saját sig-emhez hasonlót magatoknak is....nagyjából ennyi.
Peace, Out! -Akitta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:55 am
Helló! Tegnap óta vagyok ennek a céhnek a tagja. Nem nagyon szoktam csevegni, főleg játszom, aranyat gyűjtök és mániákusan szépítgetem az avatáromat. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 9:35 am
Sziasztok! Panni vagyok pestről és 23 éves rák/bak horoszkóppal........ 4laugh Mindezek mellett szeretek rajzolni, a kedvenc fantasy-festőm: Boris Vallejo! Kornyikálok egyfolytában és persze főzök, mint állat......... rofl Ja és ezt meg kell említenem: drága bibortetu vezetett be a gaia rejtelmeibe, és segített idáig ahol tartok most......... 3nodding Úgyhogy hálám üldözni fogja!!!!! 3nodding Puszi: Panni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:48 am
Üdvözlet hölgyeim, bár nemtom hogy illedelmes dolog ez...én még csak ma óta vagyok tag. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:22 am
Üdvözlet Akittaat! Mintha a jellemzőidet nem láttam volna......... rolleyes És persze üdvözlök minden postolót! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:37 am
Nem számít, ki mikor csatlakozott a Gaia-hoz, szeretettel látunk mindenkit. Üdvözlöm az új tagokat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 3:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 6:50 am
Rókaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (kinek van meg az egész kollekció? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|