|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 2:55 pm
Żebyście się nie zastanawiali kim ja jestem, informuję, że zmieniłam nicka z Andareen na Insane Lady-sama. Po prostu taki do mnie bardziej pasuje xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 5:04 pm
jakos wczesniejszy mi lepiej pasowal :/ szczela focha razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 11:07 pm
zgadzam sie z powyzszym ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 11:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 1:19 am
co ja moge powiedziec.... nie lubie nickow z koncowka "-sama", jakoze swiadcza one o przerosnietym ego wlasciciela xd a tak na serio, tamto bylo jakies normalniejsze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 2:06 am
Andareen było bardzo ładne. To mi się niezbyt podoba. Lepiej zmień na tamto (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 4:46 am
*standartowo szczela focha* Juz byś to "sama" zmieniła na "Revania", to by było jakoś swojsko, historycznie, tradycyjnie... ple ple...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 1:31 pm
Yajo *standartowo szczela focha* Juz byś to "sama" zmieniła na "Revania", to by było jakoś swojsko, historycznie, tradycyjnie... ple ple... słuchaj Yajca, dobrze argumentuje. 3nodding Mnie to ple ple szczególnie chwyciło za serce. mrgreen nie wiem, wszystkie składowe Twojego nowego nicka są takie jakieś... nieszczególne, niespersonalizowane. Wszędzie tego pełno. Co innego Lady Revania czy Andareen - to były nicki unikalne, miały swój własny charakter. Wolę je od tego nowego. I jak mamy się do Ciebie zwracać? Insane Lady? Lady-sama? Lady? Samo "lady" już jakby odbija się głuchym echem, gdy się tak do kogoś zwróci, jakby się nie ma za bardzo pewności, czy się zostanie usłyszanym, bo jest takie... ja wiem... tytularne. To nie imię. sad JA CHCEM Z POWROTEM ANDAREEN! *foch* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 12:06 pm
Lady-sama się wzięło od tego, że jedna osoba mnie tak nazwała i bardzo mi się to spodobało whee (coś z seme we mnie siedzi), a Insane to dlatego, że nazywam siebie nienormalną xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 12:17 pm
ja tez strzelam focha crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 12:39 pm
A ja postawie sobie klocka twisted
No to jest jakies skomplikowane, ale jak ci bardziej lezy to Baraniny na plecy nie bedziemy wkladac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 12:58 pm
Justinka A ja postawie sobie klocka twisted No to jest jakies skomplikowane, ale jak ci bardziej lezy to Baraniny na plecy nie bedziemy wkladac rofl a po co mi Baranina? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 1:05 pm
protestuje przeciw dlugim nikom... nigdy ich nie czytam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 1:27 pm
Insane Lady-sama Justinka A ja postawie sobie klocka twisted No to jest jakies skomplikowane, ale jak ci bardziej lezy to Baraniny na plecy nie bedziemy wkladac rofl a po co mi Baranina? ninja A kto cie wie.... Mowilam tak na wszelki wypadek, jakbys okazala sie zoofilem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|