|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:38 am
masz zamiar sie zajmowac osobami niepelnosprawnymi? Jesli tak to gratulacje odwagi. No ja mam nawet niezly plan, bo po 7 lekcji dziennie, a we wtorki tylko 5!!! (Jezeli nie bedzie dwoch dodatkowych matematyk stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:42 am
a prosze was bardzo.... moj plantylko jeszcze nie wiem, w ktorej jestem grupie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:49 am
mój jest zajebiscie nieczytelny bo w trzech egzemplarzach stressed po pierwszepo drugietrzecie - uzupelnieniegrupa 4 jakby co... stare KTO DO CIEZKIEJ CHOLERY WYMYSLIL MI CHEMIE O 7.45 I TO W SALI PASZKIEWICZA?!? gonk crying gonk ale za to mam 5h prosektorium tygodniowo! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:50 am
ichabot masz zamiar sie zajmowac osobami niepelnosprawnymi? Jesli tak to gratulacje odwagi. No ja mam nawet niezly plan, bo po 7 lekcji dziennie, a we wtorki tylko 5!!! (Jezeli nie bedzie dwoch dodatkowych matematyk stare ) juz sie zajmuje xd niepelnosprawnymi intelektualnie i ruchowo xd specjalizuje sie w organizacji terapi zajeciowej osob chorych na autyzm i w rozmowach o reinkarnacji xp jak bys kiedys mial autyzm to zapraszam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:52 am
na moim kompie nie mam moznosci tego odczytu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:54 am
Baranina na moim kompie nie mam moznosci tego odczytu crying otworz to w wordzie >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:56 am
wilkus Baranina na moim kompie nie mam moznosci tego odczytu crying otworz to w wordzie >.< eh ni uja. jak sie na komp starszego wbije to obacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 10:58 am
Baranina wilkus Baranina na moim kompie nie mam moznosci tego odczytu crying otworz to w wordzie >.< eh ni uja. jak sie na komp starszego wbije to obacze spoko, ja sie biore za to ogloszenie zaraz >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 11:25 am
a ja mam fajny plan...narazie, bo nie ma jeszcze faków biggrin tak mniej wiecej teoretycznie to tak kolo 13 jestem wolna biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 12:12 pm
a ja mam lekcje 3 dni w tygodniu, w pon 5 lekcji, we wt i w pt po 6. lekcje na 15.30 dramallama . a i tak nie chce mi sie chodzic dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 1:47 pm
klikmój plan. nie taki zły ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 1:55 pm
Baranina ichabot masz zamiar sie zajmowac osobami niepelnosprawnymi? Jesli tak to gratulacje odwagi. No ja mam nawet niezly plan, bo po 7 lekcji dziennie, a we wtorki tylko 5!!! (Jezeli nie bedzie dwoch dodatkowych matematyk stare ) juz sie zajmuje xd niepelnosprawnymi intelektualnie i ruchowo xd specjalizuje sie w organizacji terapi zajeciowej osob chorych na autyzm i w rozmowach o reinkarnacji xp jak bys kiedys mial autyzm to zapraszam xd a jak nie mam to tez moge przyjsc? xp Ostatecznie moge udawac, ze mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 1:58 pm
rozciągasz rolleyes . mam 800x600 rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 12:43 am
ichabot Baranina ichabot masz zamiar sie zajmowac osobami niepelnosprawnymi? Jesli tak to gratulacje odwagi. No ja mam nawet niezly plan, bo po 7 lekcji dziennie, a we wtorki tylko 5!!! (Jezeli nie bedzie dwoch dodatkowych matematyk stare ) juz sie zajmuje xd niepelnosprawnymi intelektualnie i ruchowo xd specjalizuje sie w organizacji terapi zajeciowej osob chorych na autyzm i w rozmowach o reinkarnacji xp jak bys kiedys mial autyzm to zapraszam xd a jak nie mam to tez moge przyjsc? xp Ostatecznie moge udawac, ze mam a to zalezy jak dobrze udajesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|