|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 5:14 am
Tak, dokładnie to. Naleśniki! Mam ochotę na naleśniki X3 Tez lubisz? A jakie? =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 5:37 am
Lubię naleśniki... Ale same, bez dodatków. smile A ty question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 7:20 am
ja to chyba wszystkie lubię xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 9:07 am
Yajo ja to chyba wszystkie lubię xD Bo naleśniki to dobra rzeeeeecz. cool cool cool cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 9:53 am
Mnie najbardziej smakują z twarożkiem =3 Zapiekane dodatkowo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:06 pm
A racuszki tez pod to podchodzą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 3:49 am
Toć można i racuszki X3 O tym tez możemy porozmawiać =P A wicie, że jak kobieta potrafi robić naleśniki, to jest to najlepsza partnerka dla faceta? X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 7:13 am
No to ka kocham jabłkowe racuszki a ziemniaczanych nienawidzę.
Czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 2:58 am
O, jabłkowe są PYCHA! Ale ziemniaczane tez niczego sobie, choć to już nie to....
Popatrz: mój chłopak kocha nalesniki, chłopaki moich przyjaciółek kochaja naleśniki. Moi kumple kochają naleśniki. Koledzy z klasy kochają naleśniki. Sąsiedzi kochają nalesniki.... więc chyba coś w tym musi być X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 10:54 am
Mylenka O, jabłkowe są PYCHA! Ale ziemniaczane tez niczego sobie, choć to już nie to.... Popatrz: mój chłopak kocha nalesniki, chłopaki moich przyjaciółek kochaja naleśniki. Moi kumple kochają naleśniki. Koledzy z klasy kochają naleśniki. Sąsiedzi kochają nalesniki.... więc chyba coś w tym musi być X3 Cały świat kocha naleśniki.... mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 10:55 am
W Poznaniu koło Multikina jest świetna restauracja z naleśnikami. Moje ulubione to z serkiem waniliowym, czekoladą i orzechami. I taka przyjemność 6 zeta *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 12:34 pm
Jedz teraz do Poznania i sie dleketuj;] Moze w przyszlym roku jak zaczne tam studiowac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 1:52 am
O nie, jak tak to ja nie idę na UW, tylko do Poznania! NALEŚNIKI! =D
A wiecie, ostatnio moja kumpela zrobiłą z chłopakiem naleśniki czekoladowe. Nic skomplikowanego, wystarczy dodać kakao. A potem z serkiem to zjeść! PYCHOTA! =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 7:44 am
lubię naleśniki z serem żółtym, ketchupem i ziołami. mówię wam, pycha 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 12:30 pm
Insane Lady-sama lubię naleśniki z serem żółtym, ketchupem i ziołami. mówię wam, pycha 3nodding @_@ Jezus! I ty po tym zyjesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|