Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Moj pisul & koto Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Bustyna czy teodor?
  bustyna
  teodor
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 11:39 am

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 12:25 pm

Kot świetny 3nodding . Ja mam 2 wirtualne (avek) i 1 prawdziwego xD

Insane Lady-sama

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 1:33 pm

Andareen
Kot świetny 3nodding .
nienawidze tego kota, krzysiek go zakupil rok temu i jakos sie przekonac do niego nie moge... w domu sa 2 wejscia - jedno od strony krzyska a kolejne od strony mojej i ten pierun nie moze kurna isc do krzyska o tej 3 nad ranem zeby go wypuscil, tylko do mnie przylazi mlakac mimo ze wie iz i tak ja go oleje stare ktoregos dnia po 30 min mlakania wstalam i przegonilam go na koniec domu zeby krzyskowi poszedl dupe truc. na kolejna noc znow przylazl do mnie stressed
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 1:45 pm

Koty tak mają do jednych ida po jedzenie, do innych na przytulanie smile moja zdrajczyni tez to robi, ale nie umiem byc na nia zla gdy przychodzi do mnie o 4 rano, zeby ja poglaskac... i dopiero po 30minutach usypia...

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 1:58 pm

Baranina
Andareen
Kot świetny 3nodding .
nienawidze tego kota, krzysiek go zakupil rok temu i jakos sie przekonac do niego nie moge... w domu sa 2 wejscia - jedno od strony krzyska a kolejne od strony mojej i ten pierun nie moze kurna isc do krzyska o tej 3 nad ranem zeby go wypuscil, tylko do mnie przylazi mlakac mimo ze wie iz i tak ja go oleje stare ktoregos dnia po 30 min mlakania wstalam i przegonilam go na koniec domu zeby krzyskowi poszedl dupe truc. na kolejna noc znow przylazl do mnie stressed

moja potrafi mi o 5 nad ranem miauczec pod drzwiami od pokoju stare . ale i tak ja kocham heart
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 2:18 pm

Driadaa
Koty tak mają do jednych ida po jedzenie, do innych na przytulanie smile
to zupelnie tak jak ja redface

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 2:19 pm

Andareen
Baranina
Andareen
Kot świetny 3nodding .

moja potrafi mi o 5 nad ranem miauczec pod drzwiami od pokoju stare . ale i tak ja kocham heart
nie lubie kotow
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 2:22 pm

Baranina
Andareen
Baranina
Andareen
Kot świetny 3nodding .

nie lubie kotow

a ja wlasnie uwielbiam. nawet moj chinski znak zodiaku to kot mrgreen

Insane Lady-sama

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 10:55 pm

Psinka jest super, widac w niej ukryty potencjal, mimo ze na zdjeciach wyszla slodko. Listonosze pewnie maja z nia problemy whee
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 1:21 am

Andareen
Baranina
Andareen
Baranina
Andareen
Kot świetny 3nodding .

nie lubie kotow

a ja wlasnie uwielbiam. nawet moj chinski znak zodiaku to kot mrgreen

ja jestem obsesyjną fanką kotów! whee whee

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Sep 10, 2007 3:33 am

ZebraDeath
ja jestem obsesyjną fanką kotów! whee whee

no to masz dobry gust, skoro lubisz koty pirate
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 3:54 am

ja lubię i jedne i drugie. Koty są zazwyczaj bardziej fotogeniczne, ale z psem łatwiej się dogadać (podobno). Nie przepadam, co prawda, za rasowymi miniaturkami, od nich bije po prostu tępotą. stare

Carcassandra

Anxious Carpenter

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Sep 10, 2007 3:57 am

Daedhel
ja lubię i jedne i drugie. Koty są zazwyczaj bardziej fotogeniczne, ale z psem łatwiej się dogadać (podobno). Nie przepadam, co prawda, za rasowymi miniaturkami, od nich bije po prostu tępotą. stare
madrze babcia prawi, oi madrze 3nodding popieram w 100%

chociaz.... ja w ogole bardziej lubie psy
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 4:03 am

wilkus
Daedhel
madrze babcia prawi, oi madrze 3nodding popieram w 100%

chociaz.... ja w ogole bardziej lubie psy
BABUNIA PRAWDę CI POWIE cool

jak się nad tym zastanowić, to ja też. Kot jest dobry o tyle, że nie ma specjalnie nic przeciwko zagłaskiwaniu go, co bardzo poprawia samopoczucie (przynajmniej on nie ucieka... wink ). Ale gdybym miała sobie sprawić zwierzaka, na 85% padłoby na wilczura (jeden z najmądrzejszych psów, nie przetworzony w żadne dziwactwo przez człowieka - ma 100% tych samych genów, co wilki, tyle że w kompozycji, która czyni go łagodniejszym i bardziej przywiązanym). mrgreen

Carcassandra

Anxious Carpenter

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Sep 10, 2007 4:08 am

ale wilczur ma chorobe rasowa zwiazana ze stawami biodrowymi. moga sie stac agresywne na starosc, bo po prostu je to boli...
a ja najchetniej Malamuta heart albo Berneńczyka 3nodding
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas