|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 12:25 pm
Kot świetny 3nodding . Ja mam 2 wirtualne (avek) i 1 prawdziwego xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 1:33 pm
nienawidze tego kota, krzysiek go zakupil rok temu i jakos sie przekonac do niego nie moge... w domu sa 2 wejscia - jedno od strony krzyska a kolejne od strony mojej i ten pierun nie moze kurna isc do krzyska o tej 3 nad ranem zeby go wypuscil, tylko do mnie przylazi mlakac mimo ze wie iz i tak ja go oleje stare ktoregos dnia po 30 min mlakania wstalam i przegonilam go na koniec domu zeby krzyskowi poszedl dupe truc. na kolejna noc znow przylazl do mnie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 1:45 pm
Koty tak mają do jednych ida po jedzenie, do innych na przytulanie smile moja zdrajczyni tez to robi, ale nie umiem byc na nia zla gdy przychodzi do mnie o 4 rano, zeby ja poglaskac... i dopiero po 30minutach usypia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 1:58 pm
Baranina nienawidze tego kota, krzysiek go zakupil rok temu i jakos sie przekonac do niego nie moge... w domu sa 2 wejscia - jedno od strony krzyska a kolejne od strony mojej i ten pierun nie moze kurna isc do krzyska o tej 3 nad ranem zeby go wypuscil, tylko do mnie przylazi mlakac mimo ze wie iz i tak ja go oleje stare ktoregos dnia po 30 min mlakania wstalam i przegonilam go na koniec domu zeby krzyskowi poszedl dupe truc. na kolejna noc znow przylazl do mnie stressed moja potrafi mi o 5 nad ranem miauczec pod drzwiami od pokoju stare . ale i tak ja kocham heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 2:18 pm
Driadaa Koty tak mają do jednych ida po jedzenie, do innych na przytulanie smile to zupelnie tak jak ja redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 2:19 pm
Andareen Baranina nienawidze tego kota, krzysiek go zakupil rok temu i jakos sie przekonac do niego nie moge... w domu sa 2 wejscia - jedno od strony krzyska a kolejne od strony mojej i ten pierun nie moze kurna isc do krzyska o tej 3 nad ranem zeby go wypuscil, tylko do mnie przylazi mlakac mimo ze wie iz i tak ja go oleje stare ktoregos dnia po 30 min mlakania wstalam i przegonilam go na koniec domu zeby krzyskowi poszedl dupe truc. na kolejna noc znow przylazl do mnie stressed moja potrafi mi o 5 nad ranem miauczec pod drzwiami od pokoju stare . ale i tak ja kocham heart nie lubie kotow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 2:22 pm
Baranina Andareen Baranina nienawidze tego kota, krzysiek go zakupil rok temu i jakos sie przekonac do niego nie moge... w domu sa 2 wejscia - jedno od strony krzyska a kolejne od strony mojej i ten pierun nie moze kurna isc do krzyska o tej 3 nad ranem zeby go wypuscil, tylko do mnie przylazi mlakac mimo ze wie iz i tak ja go oleje stare ktoregos dnia po 30 min mlakania wstalam i przegonilam go na koniec domu zeby krzyskowi poszedl dupe truc. na kolejna noc znow przylazl do mnie stressed moja potrafi mi o 5 nad ranem miauczec pod drzwiami od pokoju stare . ale i tak ja kocham heart nie lubie kotow a ja wlasnie uwielbiam. nawet moj chinski znak zodiaku to kot mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 10:55 pm
Psinka jest super, widac w niej ukryty potencjal, mimo ze na zdjeciach wyszla slodko. Listonosze pewnie maja z nia problemy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 1:21 am
Andareen Baranina Andareen Baranina nienawidze tego kota, krzysiek go zakupil rok temu i jakos sie przekonac do niego nie moge... w domu sa 2 wejscia - jedno od strony krzyska a kolejne od strony mojej i ten pierun nie moze kurna isc do krzyska o tej 3 nad ranem zeby go wypuscil, tylko do mnie przylazi mlakac mimo ze wie iz i tak ja go oleje stare ktoregos dnia po 30 min mlakania wstalam i przegonilam go na koniec domu zeby krzyskowi poszedl dupe truc. na kolejna noc znow przylazl do mnie stressed moja potrafi mi o 5 nad ranem miauczec pod drzwiami od pokoju stare . ale i tak ja kocham heart nie lubie kotow a ja wlasnie uwielbiam. nawet moj chinski znak zodiaku to kot mrgreen ja jestem obsesyjną fanką kotów! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 3:33 am
ZebraDeath ja jestem obsesyjną fanką kotów! whee whee no to masz dobry gust, skoro lubisz koty pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 3:54 am
ja lubię i jedne i drugie. Koty są zazwyczaj bardziej fotogeniczne, ale z psem łatwiej się dogadać (podobno). Nie przepadam, co prawda, za rasowymi miniaturkami, od nich bije po prostu tępotą. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 3:57 am
Daedhel ja lubię i jedne i drugie. Koty są zazwyczaj bardziej fotogeniczne, ale z psem łatwiej się dogadać (podobno). Nie przepadam, co prawda, za rasowymi miniaturkami, od nich bije po prostu tępotą. stare madrze babcia prawi, oi madrze 3nodding popieram w 100% chociaz.... ja w ogole bardziej lubie psy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 4:03 am
wilkus Daedhel ja lubię i jedne i drugie. Koty są zazwyczaj bardziej fotogeniczne, ale z psem łatwiej się dogadać (podobno). Nie przepadam, co prawda, za rasowymi miniaturkami, od nich bije po prostu tępotą. stare madrze babcia prawi, oi madrze 3nodding popieram w 100% chociaz.... ja w ogole bardziej lubie psy BABUNIA PRAWDę CI POWIE cool jak się nad tym zastanowić, to ja też. Kot jest dobry o tyle, że nie ma specjalnie nic przeciwko zagłaskiwaniu go, co bardzo poprawia samopoczucie (przynajmniej on nie ucieka... wink ). Ale gdybym miała sobie sprawić zwierzaka, na 85% padłoby na wilczura (jeden z najmądrzejszych psów, nie przetworzony w żadne dziwactwo przez człowieka - ma 100% tych samych genów, co wilki, tyle że w kompozycji, która czyni go łagodniejszym i bardziej przywiązanym). mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 4:08 am
ale wilczur ma chorobe rasowa zwiazana ze stawami biodrowymi. moga sie stac agresywne na starosc, bo po prostu je to boli... a ja najchetniej Malamuta heart albo Berneńczyka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|