|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:18 am
Dzień Dobry.
Na imię mam Karolina niestety. Nie lubię swojego imienia. W zasadzie nie lubię wielu rzeczy. A te co lubię to mangi, książki, koty, londyńskie budki telefoniczne i bilety autobusowe. W wolnych chwilach jeżdżę autobusem albo czytam książki. Słucham muzyki Rockowej(czasami metalu). Moje ulubione zespoły to My Chemical Romance, Placebo i happysad. No i jestem z Kalisza. Wielkopolska. A mój wiek. Za młoda jestem.
Podobno dziwna jestem. Ludzie tak mówią. Może jestem a może nie. W każdym razie jestem sobą.
No i zapomniałam dodać, że jestem czarownicą z uwagi na ilość kotów.
emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:30 am
Hejka. Czemu nie lubisz swojego imienia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 11:46 am
Nie wiem. Po prostu nie podoba mi się Karolina...Mam z nim złe skojarzenia xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 9:53 am
Ja mam siostrę i też ma na imię Karolina... I ona nigdy nie zgłaszała, że jej imię się jej nie podoba....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:50 am
Widocznie jej się podoba xD A mi nie i koniec xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:27 pm
omajgasz xD jesteś emo? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:48 pm
Daj dziewczynie rozwijac skrzydla sweatdrop Troche wiecej tolerancji prosze was bardzo! tak nawiasem tez lubie Placebo a do jakiejkolwiek subkultury mi daleko (emo jest subkultura?????)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 8:15 am
A jakie imie ci się podoba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 1:33 pm
zuzika omajgasz xD jesteś emo? ninja A jeśli tak to mnie pobijesz i wyzwiesz? Wiec tak -.-''' Zmień podejście dziewczyno.
Emo to nie subkultura. Chociaż tak to większość(wszyscy?) nazywa.
Kiedyś miałam można rzec "faze" na emo. Ktoś(a właściwie dużo ludzi ^^''')powiedziało mi że jestem emo. Ciągle przygnębiona, słucham dziwnej muzyki i ubieram się jak emo. Z początku to do mnie trafiło, a potem...no cóż. Jakoś z tego "wyrosłam". Mój nick ejst z tamtych czasów a mi szkoda 10k gold żeby go zmienić.
Aha...I nie mam nic do emo. Nie mam nic do żadnej "subkultury"
Jakie imię mi się podoba? Natalia *___*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 2:03 pm
Po co bic emo? i tak sami sobie robia krzywde xp Dla mnie emo to jakies cioty sa, ale na wlasne zyczenie, wiec nic do nich nie mam pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 10:57 am
Jak nie znasz to się nie wypowiadaj. Znam baaaardzo dużo emo, w czym jedno z nich kooocham heart i nie jest ciotą :/ Normalni ludzie. I nie wszyscy się tną. To jakiś chory stereotyp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 11:07 pm
Tez znam duuuuuzo emo i tez wiem,ze sa ciotami. Niektorzy calkiem wporzo ludki, tylko ze dla mnie smieszne jest jak np udaja zamula, bo sa emo to kiedys trzeba sie posmucic;] I jak tu nie nazwac ich ciotami? Uwazasz ze sie nie znam. Znam sie az nadto jesli chodzi o to spoleczenstwo, bo wierz mi dziecinko, ze z emo mialam wiele doczynienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 4:24 am
spoko, z "emostwa" się wyrasta 4laugh kiedyś też wiele aspektów mojego zycia mnie przygnębiało, ale nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takigo jak EMO i dalej nie wiem o co w tym chodzi... koleżanka mówi, że to przypomina scrubbles confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|