|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 2:56 am
przeczytal ktos moze cale ogloszenie ostatnie? jest tam mowa o konkursie w przyszlym tygodniu. [dokladnie nie wiadomo] konkursie na item! w sensie, ze trzeba wyslac szkic etc. wazne: nic sie za to nie placi i mozna slac z kazdej czescie swiata, nawet Polski. najwazniejsze NAGRODA TO 500K!!!!wiecej wiadomosci: http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?page=1&t=32367743powodzenia xd taka kasa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 4:57 am
o jaaa... jaka kasa... eek
może bym wzięła udział, ale wiem, że nie mam szans. pewnie tyle ludu w tym weźmie udział... poza tym pomysła nie mam. no cóż- pozostaje mi życzyć powodzenia tym co mają nadzieję na wygraną rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 4:58 am
wilkus przeczytal ktos moze cale ogloszenie ostatnie? jest tam mowa o konkursie w przyszlym tygodniu. [dokladnie nie wiadomo] konkursie na item! w sensie, ze trzeba wyslac szkic etc. wazne: nic sie za to nie placi i mozna slac z kazdej czescie swiata, nawet Polski. najwazniejsze NAGRODA TO 500K!!!!wiecej wiadomosci: http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?page=1&t=32367743powodzenia xd taka kasa...ciekawiu czy na kompie mozna to zrobic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:17 am
tak. ale oni wolą scrapy czyli szkice. jak kupie wreszcie baterie do pena od tabletu, to zacznę projektować cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:38 am
ja w sumie tez moglaybm sie za to wziac, ale sek w tym, ze mam troche inny gust niz reszta >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:44 am
Czyżby twórcom gai skończyły się pomysły? gonk
Taka kasa.! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:50 am
nic, tylko wziąć i brać whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:50 am
fajny konkurs, ale żeby go wygrać to trzeba być naprawdę pomysłowym... a z tym ostatnio u mnie kiepskawo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:08 am
wilkus ja w sumie tez moglaybm sie za to wziac, ale sek w tym, ze mam troche inny gust niz reszta >.< to jo ci wymysle a ty narysujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:08 am
Pszczola_M Czyżby twórcom gai skończyły się pomysły? gonk Taka kasa.! >.< to niech mnie zatrudnia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:11 am
a prawda wilkusku, ze jak wygrasz to dasz troche siostrzyczce ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:16 am
1)Owiec, jak chcesz, to moge narysowac. 2)nie wiem, czy bede partycypowac 3)gdyBYM juz wygrala, to zakupilabym sobie wreszcie fartuch chemiczny =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:18 am
wilkus 1)Owiec, jak chcesz, to moge narysowac. 2)nie wiem, czy bede partycypowac 3)gdyBYM juz wygrala, to zakupilabym sobie wreszcie fartuch chemiczny =_= ile to kosztuje ? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:23 am
wilkus 1)Owiec, jak chcesz, to moge narysowac. 2)nie wiem, czy bede partycypowac 3)gdyBYM juz wygrala, to zakupilabym sobie wreszcie fartuch chemiczny =_= jak se kupie to ci porzycze mrgreen jeszcze polowa mi zostala i mnie stac bedzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|