|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 11:44 pm
ta nagroda. no jak dla mnie lipa... jakaś statuetka stare ale herstajle są fajne. nie? mrgreen łał, dopiero odkryłam opcję "preview" w Salonie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:17 am
wicked que.en ta nagroda. no jak dla mnie lipa... jakaś statuetka stare ale herstajle są fajne. nie? mrgreen łał, dopiero odkryłam opcję "preview" w Salonie xp bez komentarza z ta nagroda stare jedna wielka lyypaa...ale sie wilkus wkur..zdenerwuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 2:07 am
brak mi do tych wloskow 90g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 2:33 am
wilkus jest dzisiaj bardzo wyluzowana. biorac pod uwage, ze to statuetka dla zwyciescy jest [moze jest za rano, zeby sie wsiekac] za jakis dluzszy czas moze nabrac co najmniej dobrej wartosci. a na razie... i taj jestem zadluzonba, wiec co mi tam >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 4:30 am
statuetke sie sprzeda. a wlosy fajne, zbieram kaske...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:39 am
a mi sie jak zwykle nie chce na wlosy zbierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:46 am
Durem dostał złote trofeum, jakie dostała reszta świata? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:51 am
włoski fajne, ale... czemu takie drogie eek jak na mnie, gaiowego biedaka zresztą w ogóle zauważyłam, że włosy są coraz droższe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:58 am
durem dostał złote, reszta świata srebrne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:59 am
wszystka reszta dostała srebrne trofea. stare Walczyłam dzielnie, dostałam drugie miejsce i czuję się niedoceniona! scream żeby z tymi ślimolami z Gambino dostać tąż samą statuetkę, noooo! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:07 am
a ja nic nie dostałam, a się zapisałam ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:09 am
Evil123Angel a ja nic nie dostałam, a się zapisałam ;/ to wejdź na to announcement, gdzie była o tym mowa i kliknij na linka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:15 am
Daedhel Evil123Angel a ja nic nie dostałam, a się zapisałam ;/ to wejdź na to announcement, gdzie była o tym mowa i kliknij na linka. kliknęłam ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:19 am
Evil123Angel Daedhel Evil123Angel a ja nic nie dostałam, a się zapisałam ;/ to wejdź na to announcement, gdzie była o tym mowa i kliknij na linka. kliknęłam ;/ question i co? nic Ci się nie pojawiło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:19 am
Daedhel Evil123Angel Daedhel Evil123Angel a ja nic nie dostałam, a się zapisałam ;/ to wejdź na to announcement, gdzie była o tym mowa i kliknij na linka. kliknęłam ;/ question i co? nic Ci się nie pojawiło? coś wyskoczyło, ale nic nie dostałam ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|