|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:22 am
cos związnaego ze sztuką, ilustratorstwo, projekty graficzne czy cuś... chciałabym byc tez recenzentem literackim/ krytykiem sztuki albo publicystą
ee, takie tam marzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:28 am
o wlasnie... bo... to ja nie napisalam...
Więc ja chce być seryjnym mordercą smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:30 am
czy to po naszej inteligentnej rozmowie? xd chce byc onkologiem. ale, jak sie dorwe do zestawu destylacyjnego, bede tez winiacze i inne robic mad D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:30 am
Baranina o wlasnie... bo... to ja nie napisalam... Więc ja chce być seryjnym mordercą smile hmm, cóż, to też jakies rozwiązanie biggrin a tak na serio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:35 am
Yumea Baranina o wlasnie... bo... to ja nie napisalam... Więc ja chce być seryjnym mordercą smile hmm, cóż, to też jakies rozwiązanie biggrin a tak na serio? to było na serio sweatdrop -------------------- a tak powarznie to zawsze chcialam robic trumny lub inne dewocjonalia 3nodding ale zycie potoczylo sie inaczej i bede musiala sie zdecydowac na dom starcow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:37 am
wilkus czy to po naszej inteligentnej rozmowie? xd chce byc onkologiem. ale, jak sie dorwe do zestawu destylacyjnego, bede tez winiacze i inne robic mad D ehe.. czyzby czyż xp a bys wiedziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 9:33 am
Ja bym chciała miećhodowle Akita-inu. I czesać, przytulać piessssski. biggrin I bym projektowała im ciuszki xD Yumea- wiesz o co chodzi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 10:00 am
cos z... grafika komputerowa, rysowaniem, layoutami, ewentualnie ciuchami czy wystrojem wnetrz... etc. (najbardziej to bym chciala pilotem byc ale pienaidze z tego niewielkie a poza tym wada wzroku -10 dosc skutecznie dyskwalifikuje... razz )
a maj frend chce byc utrzymywana przez meza kura domowa i wcale sie tego nie wstydzi biggrin inna sprawa ze motywacje ma ciekawa: chce miec zawsze czas popykac w cos na PSce biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 10:05 am
a ja chce zajmowac sie grafika komputerowa.. albo chce znalesc prace gdziekolwiek po informatyce i ekonometrii.. emo a najbardziej to bym chciala miec bogatego meza, zebym pracowac nie musiala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 10:22 am
W realnych planach mam medycyne (pediatra!), albo ochrone srodowiska (albo oba xd )
A w nierealnych planach mam: 1. bycie utrzymanką 2. projektowanie ubran 3. spiewanie w zespole "plodne rybki" (ktory juz prawie istnieje xd ) 4. cos jeszcze na co nie mam teraz pomyslu ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 12:59 pm
rolnik dramallama dramallama dramallama
nie no, żartuję xD
chciałabym śpiewać w zespole, stać się sławna. i kiedy będę, jestem tego pewna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 2:19 pm
Najlepiej to zebym pracowal gdzies gdzie nie bedzie mi sie nudzic i zeby bylo dobrze platne, czyli jak wszyscy. Planuje zostac weterynarzem, wyjechac gdzies na zadupie, na ktorym jeszcze zaden weterynarz stopy nie postawil, wyleczyc bydlo wszystkim rolnikom w okolicy i niezle sie przy tym ustawic xp . Moje dzieciece marzenie, ktore bardzo sie staram zrealizowac to zostanie pro-gamerem, czyli zarabianie na turniejach gier komputerowych. Ćwicze granie w RTS-y Blizzarda jak ktos gra to przy okazji zapraszam do klanu Warcrafta HTM (Heavenly Team xd ) . noo.... to chyba wszystko... a i w sferach marzen jest jeszcze pozostanie lekarzem, ale nim nie zostane raczej bo nie wiem dlaczego jest do tego potrzebna matura z fizyki O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:27 am
Jak zdam maturke z fizy to bedzie Psychiatra biggrin
OGLOSZENIE: WSZELKIE OSOBY Z PROBLEMAMI EMOCJONALNYMI I ZACHWIANYM STANEM ROWNOWAGI WEWNETRZNEJ ZAPRASZAM NA PM. GWARANTUJE PELNA DYSKRECJE I POWAZNE PODEJSCIE DO SPRAWY wink
A tak serio to mam smykalke do prowadzenia terapii indywidualnej i juz. Gdyby nie to, ze jestem scisla to moze na psychologie bym poszla. ALe w tym przypadku zostaje mi rehabilitacja/fizjoterapia i technik masazu. Ewentualnie zawsze jest ratownictwo medyczne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|