|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 4:53 am
Wszak nei lubię o sobie opowiadać, ale wypadałoby coś wspomnieć. A więc....
arrow mam 19 lat arrow mieszkam w Poznaniu ninja arrow zwę się Asia arrow jestem ( a właściwie będę) studentką WSB arrow interesuje się Japonią, mangą, anime, tym, co się w kraju dzieje, trochę muzyką, książkami, informatyką i bardzo lubię kabarety biggrin ( fav=> KMN) arrow nienawidzę mieć mało kasy na Gai =.="
arrow ulubione anime ( głupio nie wspomnieć): Ghost in the Shell: Stand Alone Complex arrow Ulubiona manga: Hagaren ( czyli Fullmetal Alchemist) arrow ulubiony zespół muzyczny: L'Arc~en~Ciel
Mam nadzieję, że trochę przybliżyło moją sylwetkę. Chętni mogą mój prof odwiedzić, ale ostrzegam- wchodzicie na własną odpowiedzialność wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 4:29 am
Hyuu,miło widzieć znajomą twarz. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 5:23 am
Zetuś, Ciebie też przepuścili question biggrin *tul,tuli,tulimy mocno Zetkę^^*
I wojna skonczona, teraz cztery obozy sąjednawielkągaiowską rodziną wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:33 am
Wyłączając tylko chamidła, co przeklinały, wyzywały i psuły innym zabawę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 3:29 am
Ufff...nikt się nei przyczepiłdo słowa "gajowska" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 5:07 am
A czemu by się ktoś miał przyczepić? Ładnie to wyraziłaś. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 11:24 am
Suuuuuuure blaugh Jak pokazałam kolegom książkęNeila Gaimana, to od razu pochwycili "Gajmana" i zaczęli siez niego nabijać,ze niby gej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 5:34 am
Chyba z powodu wymowy .... ale i tak było tak sobie neutral stare Bo reakcje starszych pań rozumię, ale młodych, nie stare stare stare stare stare .........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 6:47 am
A ja nie wiem, o co w pierwszych postach chodziło ale cześć ^^
(mój kumpel Smacks też ma wielką radochę z Gai.... ~znowu Geja?~ ale jemu się wybacza, robi to dla zabawy, nie po to, żeby kogos obrazić ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 12:11 pm
Runya_EithelNar Chyba z powodu wymowy .... ale i tak było tak sobie neutral stare Bo reakcje starszych pań rozumię, ale młodych, nie stare stare stare stare stare ......................... A ci co za ks. Rydzykiem murem stoją? Ich zrozumiesz??? Uwierz mi, pewnych rzeczy po prostu nie warto próbować zrozumieć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 12:14 pm
Mylenka A ja nie wiem, o co w pierwszych postach chodziło ale cześć ^^ (mój kumpel Smacks też ma wielką radochę z Gai.... ~znowu Geja?~ ale jemu się wybacza, robi to dla zabawy, nie po to, żeby kogos obrazić ^^) Coś mi się widzi, że chyba polubiłabym tego twojego kolegę.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 3:12 am
Jego się nie da nie lubić, choć czasem może się wydawać, ze mówi coś, żeby Cie obrazić X3 Takie trochę to dziwne. Ale zachowuje się tak raczej wyłącznie wobec osób, które wiedzą, że to był ZART. No i w sumie fajnie, bo w drugą stronę jest tak samo i można się z jiego anbijać i zamiast się obrażać, to jeszcze zacznie się sam śmiać X3 Ogłoszenia parafialne: Smacks jest stanu cywilnego do wzięcia X3
Zastanawiam się, ile jest takich starszych pań, które wiedzą, co słowo gej właściwie oznacza X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|