|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 4:57 am
fanclub serialu "gotowe na wszystko" kto jeszcze prucz mnie oglada ten dziwny serial i moze mi powiedziec co bylo w ostatnich 2 odcinkach ktorych zapomnialam zobaczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 5:04 am
niestety, nie oglądam, piszę 4 gold wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 5:26 am
ne mam pojecia co to jest....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:41 am
słyszałam o tym serialu, ale go nie oglądam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 8:23 am
A chodzi Ci o powtórki które teraz leca czy sobie ściągasz? Bo ja widziałam tylko to, co puszczali u nas w tv, czyli 2 serie tylko (chyba tyle puszczali tylko, co nie? xD).
A wiecie ze w najnowszej serii, która beda teraz krecic David Beckham i Robbie Williams beda grac parę gejów? To bedzie monce xd I u nas poleci za dwa lata, chlip... a ja se tego nie ściagam bo mi się nie chce, a i tak bym nie skumała co oni tam mowią wogóle crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 8:34 am
zmora13 A chodzi Ci o powtórki które teraz leca czy sobie ściągasz? Bo ja widziałam tylko to, co puszczali u nas w tv, czyli 2 serie tylko (chyba tyle puszczali tylko, co nie? xD). A wiecie ze w najnowszej serii, która beda teraz krecic David Beckham i Robbie Williams beda grac parę gejów? To bedzie monce xd I u nas poleci za dwa lata, chlip... a ja se tego nie ściagam bo mi się nie chce, a i tak bym nie skumała co oni tam mowią wogóle crying crying crying w niedziele o 22 na polsacie leci po 2 odcinki nuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:01 am
Czyli powtórki. ja ich nie oglądam, ale mama jakos tak przełączała na to i akurat wiem jakie mniej więcej odcinki leciały. Mam nadzieję, ze Ci dobrze streszcze co mniej więcej jak było.
gabriela z tym swoim znalazła ładna dziołszkę (striptizerkę), któta by im oddała swoje dziecko, bo wszystkie inne były brzydkie, ale ta nie chce za bardzo więc ją przekupują. Susan się chyba rozstała z tym swoim lekarzem. Jej były mąz zepsuł jej kran akurat kiedy jedli u niej kolację i doktorek przez pomyłke zadzwonił do tego hudraulika, jej bylego chlopaka, się spotkali, doszło do małej przepychanki, Susan się wywaliła z wózka rofl i zerwali xD Z hudraulikiem się nie pogodziła. Bree zaczęła chodzic na spotkania AA, ale wmawia sobie, ze wcale nie jest alkoholiczka, tylko ma podłego syna. Gościu co prowadzi te spotkania juz się chce z nia jakos bliżej poznac. Lynette przyjeła do pracy nową dziewczynę, która ma świetną figurę bo karmi piersia, ale w pracy ją podglądają (Lynette i jej szef, to była świetna scena xd ) i sie okazuje, ze jej dziecko ma 5 lat, lol, ohydne, ja nie mogę xD Przekonują ja, zeby juz odstawiła dzieciaka i ona to robi.
To wszystko co kojarze i pamietam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:34 am
Yajo Czyli powtórki. ja ich nie oglądam, ale mama jakos tak przełączała na to i akurat wiem jakie mniej więcej odcinki leciały. Mam nadzieję, ze Ci dobrze streszcze co mniej więcej jak było. gabriela z tym swoim znalazła ładna dziołszkę (striptizerkę), któta by im oddała swoje dziecko, bo wszystkie inne były brzydkie, ale ta nie chce za bardzo więc ją przekupują. Susan się chyba rozstała z tym swoim lekarzem. Jej były mąz zepsuł jej kran akurat kiedy jedli u niej kolację i doktorek przez pomyłke zadzwonił do tego hudraulika, jej bylego chlopaka, się spotkali, doszło do małej przepychanki, Susan się wywaliła z wózka rofl i zerwali xD Z hudraulikiem się nie pogodziła. Bree zaczęła chodzic na spotkania AA, ale wmawia sobie, ze wcale nie jest alkoholiczka, tylko ma podłego syna. Gościu co prowadzi te spotkania juz się chce z nia jakos bliżej poznac. Lynette przyjeła do pracy nową dziewczynę, która ma świetną figurę bo karmi piersia, ale w pracy ją podglądają (Lynette i jej szef, to była świetna scena xd ) i sie okazuje, ze jej dziecko ma 5 lat, lol, ohydne, ja nie mogę xD Przekonują ja, zeby juz odstawiła dzieciaka i ona to robi. To wszystko co kojarze i pamietam. a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:36 am
ehh uwielbiam Bree heart . heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:44 am
Baranina Yajo Czyli powtórki. ja ich nie oglądam, ale mama jakos tak przełączała na to i akurat wiem jakie mniej więcej odcinki leciały. Mam nadzieję, ze Ci dobrze streszcze co mniej więcej jak było. gabriela z tym swoim znalazła ładna dziołszkę (striptizerkę), któta by im oddała swoje dziecko, bo wszystkie inne były brzydkie, ale ta nie chce za bardzo więc ją przekupują. Susan się chyba rozstała z tym swoim lekarzem. Jej były mąz zepsuł jej kran akurat kiedy jedli u niej kolację i doktorek przez pomyłke zadzwonił do tego hudraulika, jej bylego chlopaka, się spotkali, doszło do małej przepychanki, Susan się wywaliła z wózka rofl i zerwali xD Z hudraulikiem się nie pogodziła. Bree zaczęła chodzic na spotkania AA, ale wmawia sobie, ze wcale nie jest alkoholiczka, tylko ma podłego syna. Gościu co prowadzi te spotkania juz się chce z nia jakos bliżej poznac. Lynette przyjeła do pracy nową dziewczynę, która ma świetną figurę bo karmi piersia, ale w pracy ją podglądają (Lynette i jej szef, to była świetna scena xd ) i sie okazuje, ze jej dziecko ma 5 lat, lol, ohydne, ja nie mogę xD Przekonują ja, zeby juz odstawiła dzieciaka i ona to robi. To wszystko co kojarze i pamietam. a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie? Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^' Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 12:48 am
Yajo Baranina a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie? Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^' Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD Chyba chodzi o Applewhite'ow? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 3:12 am
ja o tym slyszalam obejrzalam raz i nie ogladam wiecej...za to ogladam codziennie o 10 rano serial "szkola zlamanych serc " XD wiem tytul glupi ale ogolnie serial jest fajny wink razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 3:14 am
matko, juz wole mode na sukces. przynajmniej mozna sie posmiac z dziadkow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 4:10 am
Yajo Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD bo ja lubie to czego ni rozumne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|