Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
fanclub tego dziwnego serialu ktorego nie moge zrozumiec Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

twoja ulubiona kobitka?
  Teri Hatcher (Susan Mayer)
  Marcia Cross (Bree Van De Kamp)
  Felicity Huffman (Lynette Scavo)
  Eva Longoria (Gabrielle Solis)
  Nicollette Sheridan (Edie Britt)
  Brenda Strong (Mary Alice Young)
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 4:57 am

fanclub serialu "gotowe na wszystko"

kto jeszcze prucz mnie oglada ten dziwny serial i moze mi powiedziec co bylo w ostatnich 2 odcinkach ktorych zapomnialam zobaczyc.
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 5:04 am

niestety, nie oglądam, piszę 4 gold wink

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 5:26 am

ne mam pojecia co to jest....
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 6:34 am

bo wy sie nie znacie xd

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

suicunka

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 6:41 am

słyszałam o tym serialu, ale go nie oglądam xD
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 8:23 am

A chodzi Ci o powtórki które teraz leca czy sobie ściągasz? Bo ja widziałam tylko to, co puszczali u nas w tv, czyli 2 serie tylko (chyba tyle puszczali tylko, co nie? xD).

A wiecie ze w najnowszej serii, która beda teraz krecic David Beckham i Robbie Williams beda grac parę gejów? To bedzie monce xd
I u nas poleci za dwa lata, chlip... a ja se tego nie ściagam bo mi się nie chce, a i tak bym nie skumała co oni tam mowią wogóle crying crying crying

zmora13

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 8:34 am

zmora13
A chodzi Ci o powtórki które teraz leca czy sobie ściągasz? Bo ja widziałam tylko to, co puszczali u nas w tv, czyli 2 serie tylko (chyba tyle puszczali tylko, co nie? xD).

A wiecie ze w najnowszej serii, która beda teraz krecic David Beckham i Robbie Williams beda grac parę gejów? To bedzie monce xd
I u nas poleci za dwa lata, chlip... a ja se tego nie ściagam bo mi się nie chce, a i tak bym nie skumała co oni tam mowią wogóle crying crying crying
w niedziele o 22 na polsacie leci po 2 odcinki nuuu
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 10:01 am

Czyli powtórki. ja ich nie oglądam, ale mama jakos tak przełączała na to i akurat wiem jakie mniej więcej odcinki leciały.
Mam nadzieję, ze Ci dobrze streszcze co mniej więcej jak było.

gabriela z tym swoim znalazła ładna dziołszkę (striptizerkę), któta by im oddała swoje dziecko, bo wszystkie inne były brzydkie, ale ta nie chce za bardzo więc ją przekupują.
Susan się chyba rozstała z tym swoim lekarzem. Jej były mąz zepsuł jej kran akurat kiedy jedli u niej kolację i doktorek przez pomyłke zadzwonił do tego hudraulika, jej bylego chlopaka, się spotkali, doszło do małej przepychanki, Susan się wywaliła z wózka rofl i zerwali xD Z hudraulikiem się nie pogodziła.
Bree zaczęła chodzic na spotkania AA, ale wmawia sobie, ze wcale nie jest alkoholiczka, tylko ma podłego syna. Gościu co prowadzi te spotkania juz się chce z nia jakos bliżej poznac.
Lynette przyjeła do pracy nową dziewczynę, która ma świetną figurę bo karmi piersia, ale w pracy ją podglądają (Lynette i jej szef, to była świetna scena xd ) i sie okazuje, ze jej dziecko ma 5 lat, lol, ohydne, ja nie mogę xD Przekonują ja, zeby juz odstawiła dzieciaka i ona to robi.

To wszystko co kojarze i pamietam.

Yajo

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 10:34 am

Yajo
Czyli powtórki. ja ich nie oglądam, ale mama jakos tak przełączała na to i akurat wiem jakie mniej więcej odcinki leciały.

gabriela z tym swoim znalazła ładna dziołszkę (striptizerkę), któta by im oddała swoje dziecko, bo wszystkie inne były brzydkie, ale ta nie chce za bardzo więc ją przekupują.
Susan się chyba rozstała z tym swoim lekarzem. Jej były mąz zepsuł jej kran akurat kiedy jedli u niej kolację i doktorek przez pomyłke zadzwonił do tego hudraulika, jej bylego chlopaka, się spotkali, doszło do małej przepychanki, Susan się wywaliła z wózka rofl i zerwali xD Z hudraulikiem się nie pogodziła.
Bree zaczęła chodzic na spotkania AA, ale wmawia sobie, ze wcale nie jest alkoholiczka, tylko ma podłego syna. Gościu co prowadzi te spotkania juz się chce z nia jakos bliżej poznac.
Lynette przyjeła do pracy nową dziewczynę, która ma świetną figurę bo karmi piersia, ale w pracy ją podglądają (Lynette i jej szef, to była świetna scena xd ) i sie okazuje, ze jej dziecko ma 5 lat, lol, ohydne, ja nie mogę xD Przekonują ja, zeby juz odstawiła dzieciaka i ona to robi.

a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie?
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 10:36 am

ehh uwielbiam Bree heart . heart

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Yajo

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 11:44 am

Baranina
Yajo

a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie?
Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^'

Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 12:48 am

Yajo
Baranina
Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^'

Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD

Chyba chodzi o Applewhite'ow? rolleyes

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 3:12 am

ja o tym slyszalam obejrzalam raz i nie ogladam wiecej...za to ogladam codziennie o 10 rano serial "szkola zlamanych serc " XD wiem tytul glupi ale ogolnie serial jest fajny wink razz
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 3:14 am

matko, juz wole mode na sukces. przynajmniej mozna sie posmiac z dziadkow xp

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 4:10 am

Yajo