|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 7:54 am
a więc...kto ma konto na fotce? podawać mi tu nicki! scream ja mam oczywiście Amffi...cóż fotki mam nie za pikne (obecnie posiadam grzywke) fotki robione wczoraj...od wczoraj sie zmieniłam ;P mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 7:57 am
nie mam fotki, ale mam dużo fotek na moim blogu ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 10:22 am
www.ladytatsuha.fotka.pl
ale tak czesto zmieniam fryzury, ze aktualnego nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 11:38 am
a ja preferuje dA XD ale nadal mam epulsa ;x nie wiem czy powinnam o tym wspominac :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 2:41 pm
nie zamieszczam swoich zdjec w sieci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 2:47 pm
wilkus nie zamieszczam swoich zdjec w sieci xd lama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 2:52 pm
lubie po prostu naczej straszyc ludzi, niz wlasna morda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 2:56 pm
wilkus lubie po prostu naczej straszyc ludzi, niz wlasna morda xd mja tez jest straszna, ale zazwyczaj ludzie sie jaraja, bo mam kolorowe wlosy i kolczyki. jakby se sami zrobic nie mogli, skoro im sie to podoba ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 2:59 pm
ie o to chodzi, czy straszna czy nie... chcialabym zeby ludzie mnei oceniali po osobowisci, a nie zagladali mi w zeby 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:07 pm
mi to wisi jak mnie oceniaja, zazwyczaj mnie lubia, wiec jest ok xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:21 pm
hehehe, to bardzo optymistyczna wersja xd moze ja po prostu jestem zakompleksiona i takie inne... i wkurza mnei jak ludzie mysla, ze jestem facetem - to, ze mam cycki nie przemawia, jasny gwint stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:26 pm
wilkus hehehe, to bardzo optymistyczna wersja xd moze ja po prostu jestem zakompleksiona i takie inne... i wkurza mnei jak ludzie mysla, ze jestem facetem - to, ze mam cycki nie przemawia, jasny gwint stare a mnie wkurza jak mowia, ze slodko wygladam rolleyes . co to w ogole ma byc za komplement rolleyes ? optymistyczna? no nie wiem za co, ale lubia mnie dramallama . nie zawsze z wzajemnoscia dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:31 pm
hmm.. *zastanawia sie, czy to wziac do siebie* szczesliwei jeszcze nikt mi tak nie poweidzial - moze po prost tacy ludzie, jak ja nie sa slodcy szczesliwie xd chociaz nie, jeden mi powiedzial. do tej pory go nienawidze [ale za co innego] a komplement? jedyny w swoim rodzaju. zwlaszcza jezeli polaczony za sarkazmem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:33 pm
wilkus hmm.. *zastanawia sie, czy to wziac do siebie* szczesliwei jeszcze nikt mi tak nie poweidzial - moze po prost tacy ludzie, jak ja nie sa slodcy szczesliwie xd chociaz nie, jeden mi powiedzial. do tej pory go nienawidze [ale za co innego] a komplement? jedyny w swoim rodzaju. zwlaszcza jezeli polaczony za sarkazmem xp no wlasnie w tym problem, ze w moim przypadku sarkazmu nie uzywali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 3:34 pm
hmmm, w takim przypadku chybabym sie obrazila xd jak w morde strzelil 3nodding ale to jest jeszcze jeden powod dla ktorego nie wsadzalabym zdjec do internetu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|