|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 5:54 am
hm, dawno nie zagladalam, wiem, wiem, ale powracam. co u was? mrgreen widze duzo zmian... nono, a ja sie musze pochwalic, ze skonczylam gimnazjum (nareszcie?), po za tym, niby wakacje, a ja juz do konca siedze w domu raczej... coz sie mowi, przezyje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 6:20 am
xd w sumie nic. podostawalismy sie na studia i sie obijamy. tez siedze w domu.... a jakie liceum, jesli mona wiedziec? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 6:41 am
wilkus xd w sumie nic. podostawalismy sie na studia i sie obijamy. tez siedze w domu.... a jakie liceum, jesli mona wiedziec? mrgreen dziesiate liceum ogolnoksztalcace *nuci* im. I.J.Paderewskiego (tzw Paderewa) w Katowicach, ul. Karola Miarki 6 (bodajze) khekhe xd a mimo tego ze sa wakacje, nie mam na wiekszosc rzeczy czasu -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 7:17 am
hehehe, nie wiem, jakie to, ale brzmi dobrze xd u mne troche dziwnie. niby mam czas, a nagle sie okazuje, ze jest milion rzeczy do zrobienia i na nic go nie starcza.... jeszcze miesiac.. i egzamin z matematyki na wejscie. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 7:52 am
wilkus hehehe, nie wiem, jakie to, ale brzmi dobrze xd u mne troche dziwnie. niby mam czas, a nagle sie okazuje, ze jest milion rzeczy do zrobienia i na nic go nie starcza.... jeszcze miesiac.. i egzamin z matematyki na wejscie. gonk ? to im matury nie wystarczą? Jaki kierunek, jeśli można wiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 8:18 am
to jest taki na przydzielenie do grup... na szczescie wiec mnie nie wywala... oby xd Chemia na Uniwersytecie Warszawskim - juz sie boje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 8:35 am
wilkus to jest taki na przydzielenie do grup... na szczescie wiec mnie nie wywala... oby xd Chemia na Uniwersytecie Warszawskim - juz sie boje uuuuaaaał... ja lubiłam chemię dopóki nie trafiłam na taką miłą panią, jak poszłam do liceum... od tej pory przedkładam spanie nad zmiany spinu. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 9:05 am
nasz tez byl wredny, ale i tak go uwielbiam. nawet mnie pochwalil, jak wybuchlam wodor - ale mine mial przdnia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 10:06 am
Óśmier to kompletny buc...ale uczyl niezle...szkoda, ze nic sobie nie robilam z tych prac domowych >.< bylabym teraz na weterynarii...eheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 11:18 am
a ja cie pamiętam!!! 4laugh a ty mnie pewnie nie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 11:22 am
heart a to oryginalny nick, czy zmieniony? wink
a teraz robie prezent dla kolezanki, zobaczymy co z tego wyjdzie... ramka w stylu rhcp, bo ich ubostwia... trzeba poszukac tych gosci w necie i wydrukowac.. powiadomie o wynikach ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 11:39 am
ad Kissme_In_Punk: czyj w sensie? xd
ad Burak: Kusmier jest wielki. ozby. ale chyba w sumie ciesze sie z tego, jak to sie wszystko skonczylo, nawet, jezeli nie jestem na medycynie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 15, 2007 11:49 pm
A kissme! *mizia* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 6:03 am
Gem_ma A kissme! *mizia* twisted *nie poddaje sie i oddaje* w sensie baby-kid smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|