|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 4:30 pm
hmmm, wiec zalozylysmy z Burakiem sklep ze rysunkami. oto i link: SKLEP [co najmniej]jalbyscie byli zainteresowani, to zapraszamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 4:53 pm
Bendem b00mpować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 5:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 12:10 am
tesh będę bumpować i może kupie rysek swojego awka, ale nie teraz ;P muszę uzbierać na swojego dream'a i dopiero można rysować xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 12:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 3:47 am
no tak, kiepsa w marketingu jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 6:39 am
jestem trochę zacofana- co to znaczy ozby, powiecie mi dobrodziejki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 7:23 am
To znaczy, że za goldy będa ciapać olowkiem syntetycznym Conte lub naturalnym Hardmuth jakieś rzeczy na drzewku przerobionym na kartke papieru dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 7:55 am
w sumie nic nie znaczy, to taki zapychacz zdania pozytywnym zabarwieniu. moze byc przymiotnikiem -cos w styly "fajny" ale strasznie nie lubie tego slowa. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 9:02 pm
a ja lubię fajny smile wilkus natomiast nie umie ułożyć jakiejkolwiek dłuższej wypowiedzi bez wyrażenia "ożby"... czy to nie piękne? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:18 am
e, sa specjalne okolicznosci, ze potrafie, tylko musze byc zdenerwowana... aczkowleik nei wiem, czy na maturze z polskiego mi sie nie wymknelo - moze dlatego mnie opierdzialila, ze za luzno mowie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:33 am
znaczy sie ja po znajomosci mam darmo? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:57 am
niekoniecznie :XP: potrzebuje co najmniej jeszcze 20k, zeb questa skonczyc. takie pytanie ze innej beczki: nie widzialas moze gdzies moich Grunny slipers? byly na wspolnym koncie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 2:01 am
ramonium a ja lubię fajny smile wilkus natomiast nie umie ułożyć jakiejkolwiek dłuższej wypowiedzi bez wyrażenia "ożby"... czy to nie piękne? xd dla ciebie to podejrzanie wszystko co robi wilkus jest piekne... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 2:22 am
wilkus niekoniecznie :XP: potrzebuje co najmniej jeszcze 20k, zeb questa skonczyc. takie pytanie ze innej beczki: nie widzialas moze gdzies moich Grunny slipers? byly na wspolnym koncie? sweatdrop niestety nie, aczkolwiek moge ci zaporzyczyc conajmniej swoich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|