|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 7:30 am
Witam, na imię mi Pani Porada, jak kto chce Mari smile Postanowiłam udzielić się społecznie i jeżeli kto kolwiek ma jakieś pytania, dotyczące Gai, albo życia codziennego,itp. chętnie udzielę odpowiedzi ale także inni guildiowicze mogą pomóc, jeżeli tylko chcą smile Przyjmuję również PM biggrin Pozdrawiam, Mari aka Pani Porada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 8:09 am
Co było najpierw, jajo czy kura? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 8:15 am
to ja mam pytanie na ktore nikt nie potrafił mi udzielic odpowiedz. to sprawdze Ciebie razz a wiec pewnego dnia zniknął mi żurnal na gai. prowadze go, zawsze robie Only Friends czy jak to tam jest, mniejsza z tym. w kazdym razie ja go widze na moim profilu ale nikt inny nie ( krewni i zanjomi krolika, tzn przyjaciele tyz nie)... probowalam grzebac w ustawieniach na wszystkie strony jak tylko sie dało ale nic, nadal go nie ma, trzeba do niego wchodzic okrezna drogą... potrafisz cos poradzić??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 8:19 am
Andareen Co było najpierw, jajo czy kura? dramallama no wiesz kazdy uwaza inaczej,jedni ze kura, inni że jajko. Bez jajka nie ma kury ale bez kury nie ma jajka. Ja, opierając się na bibli, ale nie jestem jakaś tam super wieżąca, powiem ci , że to kura była pierwsza, no bo adam i ewa musieli z czegos robic jajecznice razz gdyby najpierw bylo jajko, ewa by je zjadla i nie byloby kur smile serdecznie pozdrawiam, Mari aka Pani Porada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 8:27 am
Mroovecka to ja mam pytanie na ktore nikt nie potrafił mi udzielic odpowiedz. to sprawdze Ciebie razz a wiec pewnego dnia zniknął mi żurnal na gai. prowadze go, zawsze robie Only Friends czy jak to tam jest, mniejsza z tym. w kazdym razie ja go widze na moim profilu ale nikt inny nie ( krewni i zanjomi krolika, tzn przyjaciele tyz nie)... probowalam grzebac w ustawieniach na wszystkie strony jak tylko sie dało ale nic, nadal go nie ma, trzeba do niego wchodzic okrezna drogą... potrafisz cos poradzić?? a próbowałaś ustawić w opcjach żeby żurnal był widoczny dla wszystkich? jeśli działa , a nie działa na only firends no to niestety ale musi tak zostać. Jeżeli nie dziala to może jest to wina layoutu?? upewnij się czy ma on dostepna opcje layout. Moze sproboj tez zmienic laya na inny i moze na nowym zadziala? Pozdrawiam, Mari aka Pani Porada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 8:58 am
Maris274 Mroovecka to ja mam pytanie na ktore nikt nie potrafił mi udzielic odpowiedz. to sprawdze Ciebie razz a wiec pewnego dnia zniknął mi żurnal na gai. prowadze go, zawsze robie Only Friends czy jak to tam jest, mniejsza z tym. w kazdym razie ja go widze na moim profilu ale nikt inny nie ( krewni i zanjomi krolika, tzn przyjaciele tyz nie)... probowalam grzebac w ustawieniach na wszystkie strony jak tylko sie dało ale nic, nadal go nie ma, trzeba do niego wchodzic okrezna drogą... potrafisz cos poradzić?? a próbowałaś ustawić w opcjach żeby żurnal był widoczny dla wszystkich? jeśli działa , a nie działa na only firends no to niestety ale musi tak zostać. Jeżeli nie dziala to może jest to wina layoutu?? upewnij się czy ma on dostepna opcje layout. Moze sproboj tez zmienic laya na inny i moze na nowym zadziala? Pozdrawiam, Mari aka Pani Porada a jesli probowałam juz to tez?? z desperacji robiłam wiele razz layout ma opcje jurnal, ale nikt poza mna go nie widzi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 10:18 am
Mroovecka a jesli probowałam juz to tez?? z desperacji robiłam wiele razz layout ma opcje jurnal, ale nikt poza mna go nie widzi ... spróbuj jeszcze raz...jeżeli nie działa nic to masz wrednego buga tak myślę XX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 10:22 am
no to ja mam pytanie: skąd wy bierzecie tyle kasy żeby mieć tyle tych specjalnych itemów? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 10:39 am
baby-kid no to ja mam pytanie: skąd wy bierzecie tyle kasy żeby mieć tyle tych specjalnych itemów? crying o, ja też chcem to wiedzieć! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 10:48 am
Mroovecka a jesli probowałam juz to tez?? z desperacji robiłam wiele razz layout ma opcje jurnal, ale nikt poza mna go nie widzi ... a ja sobie tak myślę (czasami mi się to zdarza), że może przy którymś z journal entries zrobiłaś taki myk, że osobno mu ustawiłaś entry privacy, a potem zmieniłaś sobie na only friends w głównych ustawieniach, albo coś w tym rodzaju. No. Zmierzam do tego, że może po prostu w ten sposób system się skonfundował i nie działa, jak trzeba, a przynajmniej nie tak, jak Ty tego chcesz. Poedytuj sobie swoje journal entries i sprawdzaj za każdym razem na dole, jaką masz entry privacy. Ustaw wszystko na public, a w głównych ustawienia journala na only friends. Ja tak mam, z tym że mam w głównym private, bo traktuję journala jako praktyczny notatnik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 10:50 am
baby-kid no to ja mam pytanie: skąd wy bierzecie tyle kasy żeby mieć tyle tych specjalnych itemów? crying duzo siedzimy na gai dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 10:51 am
Andareen baby-kid no to ja mam pytanie: skąd wy bierzecie tyle kasy żeby mieć tyle tych specjalnych itemów? crying duzo siedzimy na gai dramallama a mniej więcej jak dużo??? question question question mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 11:47 am
Daedhel baby-kid no to ja mam pytanie: skąd wy bierzecie tyle kasy żeby mieć tyle tych specjalnych itemów? crying o, ja też chcem to wiedzieć! domokun No siedzimy siedzimy ale to nie oto chodzi. Pisząc codziennie chodziaz jednego entra w jurnalu dostajecie 50 gold. Goldy także dostaje się za dużo postowania na forum i gildiach. Mamy u nas np. gry "x czy y" albo skojarzenia.głosujcie na arenie. I polecam także temacik w chitter boxsie "Donate to the person above you". Bardzo opłacalna gierka. No i nie zapominajcie o daily chance. Będziecie wytrwale questowac to w końcu wam się uda smile Pozdrawiam, Mari aka Pani Porada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 11:54 am
Daedhel Mroovecka a jesli probowałam juz to tez?? z desperacji robiłam wiele razz layout ma opcje jurnal, ale nikt poza mna go nie widzi ... a ja sobie tak myślę (czasami mi się to zdarza), że może przy którymś z journal entries zrobiłaś taki myk, że osobno mu ustawiłaś entry privacy, a potem zmieniłaś sobie na only friends w głównych ustawieniach, albo coś w tym rodzaju. No. Zmierzam do tego, że może po prostu w ten sposób system się skonfundował i nie działa, jak trzeba, a przynajmniej nie tak, jak Ty tego chcesz. Poedytuj sobie swoje journal entries i sprawdzaj za każdym razem na dole, jaką masz entry privacy. Ustaw wszystko na public, a w głównych ustawienia journala na only friends. Ja tak mam, z tym że mam w głównym private, bo traktuję journala jako praktyczny notatnik. sush...w ogolnych ustawieniach mam only friends i przy kazdej notce robie only friends...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 12:58 pm
Daedhel Andareen baby-kid no to ja mam pytanie: skąd wy bierzecie tyle kasy żeby mieć tyle tych specjalnych itemów? crying duzo siedzimy na gai dramallama a mniej więcej jak dużo??? question question question mrgreen caly weekend dramallama . no i gramy w karty i ukladamy puzzelki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|