|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 10:26 am
no dobra, kto zgadnie co MI sie moze chciec dostanie super ekstra wypaśną nagrodę. (jak mowie super nagrode to super nagrode - mysle ze to bedzie najlepsza jaka do tej pory fundowalam)
[nie daje tego jako konkurs, bo mysle ze sie nie kwalifikuje, ale jesli jednak szanowni Moderatorzy tak stwierdza to prosze to przeniesc lub, ewentualnie, skasowac xox]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 10:40 am
nie mam objekcji, ozby.
a chciec Ci sie moze jesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 10:59 am
niech pomyślę...
...
Chcesz się pogibać, niczym niestrawiona żelka na patyku wystawiona przez okno na poranny powiew wiatru letnim wieczorem, cobyś mogła zrzucić nieco tłuszczu połyskującego na ciałach anorektycznych panienek opalających się na plażach obok monstrualnego kompleksu hoteli, należących do dziadka Paris Hilton, tańczącej niczym opętana dżdżownica, jakby nawdychała się oparów z farby, niczym niestrawiona żelka...
... chcesz tańczyć niczym Paris Hilton? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 11:45 am
siku?
goldów? (masz naked ava)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 1:18 pm
chce ci sie spać?? pić?? imprezować? Spiewać?krzyczec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 12:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 2:37 am
a może nic ci się nie chce blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 3:14 am
Andareen a może nic ci się nie chce blaugh ? sry za off topa, ale...
kurnia, jaki BOSKI avatarek domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 3:29 am
wicked que.en Andareen a może nic ci się nie chce blaugh ? sry za off topa, ale...
boski? dzieki 4laugh . wystawilam go na arene, od poniedzialku bedzie... dam na gildii linka jak bede miala ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 3:34 am
Andareen wicked que.en Andareen a może nic ci się nie chce blaugh ? sry za off topa, ale...
boski? dzieki 4laugh . wystawilam go na arene, od poniedzialku bedzie... dam na gildii linka jak bede miala ;P Podobuju mi się. Nie wiem czemu, ale tak się spojrzałam i w głowie pojawiła mi się myśl "ej... ale fajne!". Musiałam to napisać mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 6:25 am
Zgadla pani Andareen - pokłony dla niej xP latwe do przewidzenia, znajac mnie xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 9:10 am
shilian90 Zgadla pani Andareen - pokłony dla niej xP latwe do przewidzenia, znajac mnie xDDD to siku, goldow czy nic ;P?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 9:11 am