|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:29 pm
sveiki kaip supratau ce galima skundus ir nuomane pasakyti ,tai man istikruju patinka nauji pokyciai kaip cia viskas pasikeite heart o manyciau reiktu sutvarkyti pradini puslapi nu nez gal kaip nors ji pagrazinti ar kazka tokio. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:34 pm
BuXssty sveiki kaip supratau ce galima skundus ir nuomane pasakyti ,tai man istikruju patinka nauji pokyciai kaip cia viskas pasikeite heart o manyciau reiktu sutvarkyti pradini puslapi nu nez gal kaip nors ji pagrazinti ar kazka tokio. rolleyes Aciu, heart is tiesu malonu,kad kazkam mano darbas patiko. ^.^ Na su pradiniu puslapiu reiks padirbeti, kai turesiu laiko sutvarkysiu ji. ^w^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:34 pm
ii_AnGie-Chan BuXssty sveiki kaip supratau ce galima skundus ir nuomane pasakyti ,tai man istikruju patinka nauji pokyciai kaip cia viskas pasikeite heart o manyciau reiktu sutvarkyti pradini puslapi nu nez gal kaip nors ji pagrazinti ar kazka tokio. rolleyes Aciu, heart is tiesu malonu,kad kazkam mano darbas patiko. ^.^ Na su pradiniu puslapiu reiks padirbeti, kai turesiu laiko sutvarkysiu ji. ^w^ tai tu viena viska ce sutvarkei? O-O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:36 pm
BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty sveiki kaip supratau ce galima skundus ir nuomane pasakyti ,tai man istikruju patinka nauji pokyciai kaip cia viskas pasikeite heart o manyciau reiktu sutvarkyti pradini puslapi nu nez gal kaip nors ji pagrazinti ar kazka tokio. rolleyes Aciu, heart is tiesu malonu,kad kazkam mano darbas patiko. ^.^ Na su pradiniu puslapiu reiks padirbeti, kai turesiu laiko sutvarkysiu ji. ^w^ tai tu viena viska ce sutvarkei? O-O Na galima sakyti ir taip. Nors su Franku pasitare SullGirl ir dar neskaitau tu kurie pakviete savo draugus. ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:37 pm
ii_AnGie-Chan BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty sveiki kaip supratau ce galima skundus ir nuomane pasakyti ,tai man istikruju patinka nauji pokyciai kaip cia viskas pasikeite heart o manyciau reiktu sutvarkyti pradini puslapi nu nez gal kaip nors ji pagrazinti ar kazka tokio. rolleyes Aciu, heart is tiesu malonu,kad kazkam mano darbas patiko. ^.^ Na su pradiniu puslapiu reiks padirbeti, kai turesiu laiko sutvarkysiu ji. ^w^ tai tu viena viska ce sutvarkei? O-O Na galima sakyti ir taip. Nors su Franku pasitare SullGirl ir dar neskaitau tu kurie pakviete savo draugus. ^.^ o tai baneri ir forumus tu sutvarkei?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:39 pm
BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty sveiki kaip supratau ce galima skundus ir nuomane pasakyti ,tai man istikruju patinka nauji pokyciai kaip cia viskas pasikeite heart o manyciau reiktu sutvarkyti pradini puslapi nu nez gal kaip nors ji pagrazinti ar kazka tokio. rolleyes Aciu, heart is tiesu malonu,kad kazkam mano darbas patiko. ^.^ Na su pradiniu puslapiu reiks padirbeti, kai turesiu laiko sutvarkysiu ji. ^w^ tai tu viena viska ce sutvarkei? O-O Na galima sakyti ir taip. Nors su Franku pasitare SullGirl ir dar neskaitau tu kurie pakviete savo draugus. ^.^ o tai baneri ir forumus tu sutvarkei? Taip, as sukuriau banner ir subforumus. Juos sutvarkiau. Dabar ruosiusiu planuoti nauja konkursa musu naujiems nariams, na zinoma visiems. ^w^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:42 pm
ii_AnGie-Chan BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty sveiki kaip supratau ce galima skundus ir nuomane pasakyti ,tai man istikruju patinka nauji pokyciai kaip cia viskas pasikeite heart o manyciau reiktu sutvarkyti pradini puslapi nu nez gal kaip nors ji pagrazinti ar kazka tokio. rolleyes Aciu, heart is tiesu malonu,kad kazkam mano darbas patiko. ^.^ Na su pradiniu puslapiu reiks padirbeti, kai turesiu laiko sutvarkysiu ji. ^w^ tai tu viena viska ce sutvarkei? O-O Na galima sakyti ir taip. Nors su Franku pasitare SullGirl ir dar neskaitau tu kurie pakviete savo draugus. ^.^ o tai baneri ir forumus tu sutvarkei? Taip, as sukuriau banner ir subforumus. Juos sutvarkiau. Dabar ruosiusiu planuoti nauja konkursa musu naujiems nariams, na zinoma visiems. ^w^ kaip kietai >W< laukiu nesulaukiu to konkurso mrgreen ir sveikinu tave nes istikruju nemazai padarei heart *hugs*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:43 pm
BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty ii_AnGie-Chan BuXssty tai tu viena viska ce sutvarkei? O-O Na galima sakyti ir taip. Nors su Franku pasitare SullGirl ir dar neskaitau tu kurie pakviete savo draugus. ^.^ o tai baneri ir forumus tu sutvarkei? Taip, as sukuriau banner ir subforumus. Juos sutvarkiau. Dabar ruosiusiu planuoti nauja konkursa musu naujiems nariams, na zinoma visiems. ^w^ kaip kietai >W< laukiu nesulaukiu to konkurso mrgreen ir sveikinu tave nes istikruju nemazai padarei heart *hugs* Aciu. heart *hugs back*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|