|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 10:25 am
Itt diskuráljunk a questekről.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 3:08 pm
A vonatmegállítást nem írom mert az annyira evidens, hogy nem írom xd
Első Quest: Miután kijöttél a metrókocsiból, beszélj Barry-vel -megkapod az első gyűrűd- ő odairányít Danihoz, ezt a questet tőle kapod: Ölj meg 2 wc pumpát /na jól kezdődik xd / és menj vissza Danihoz. http://i232.photobucket.com/albums/ee238/Gecube/Gaiaguild1-1.jpg
Második Quest: Siker! Na most menjünk vissza az új gyűrűnkkel és öljünk meg 5 Gramstert, ezeket a zöld hörcsögöket, majd menj vissza újra Danihoz... http://i232.photobucket.com/albums/ee238/Gecube/Gaiaguild2.jpg
Harmadik Quest: Dani visszaküld Barry-hez, megkaptad a harmadik gyűrűdet is, most a pumpákat /?/ kell elzárnod, legjobb ha kinyitod a PDA-t és megnézed a térképen hogy merre van a következő, az első a bejárat mellett van. http://i232.photobucket.com/albums/ee238/Gecube/Gaiaguild3.jpg
Ezek után ha sikeresen elzártál minden pumpát, megkabod Barry-tól a csatorna kulcsait, menj oda az egyik létrához és kattints rá, itt kiírja hogy biztos vagy e benne, de mivel itt már nincs semmi, nyomd meg az OK gombot, kattints mégegyet a létrára és áá napfény!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 1:03 am
Nah én mindjárt meg is szakítom a sort biggrin Rufus naplóját keresem egy napja... Azt mondja, a szökőkút közelében, de nem találtam sehol sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 1:58 am
Rufus Naplóját megtalálod a város északi részén, a kis kút mögött: http://i232.photobucket.com/albums/ee238/Gecube/Gaiaguild4-1.jpg
Szerintem maguk a questek megérnek egy alfórumot, persze csak ha lesz rá pénz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 7:05 am
Anou... Meg tudná valaki mondani, hol keressem a Gnome Courier-t?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 12:01 pm
Elleine Szerintem maguk a questek megérnek egy alfórumot, persze csak ha lesz rá pénz. Erre én is gondoltam smile pénz meg van rá biggrin És köszi a segítséget! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 12:10 pm
softwarekiller Elleine Szerintem maguk a questek megérnek egy alfórumot, persze csak ha lesz rá pénz. Erre én is gondoltam smile pénz meg van rá biggrin És köszi a segítséget! heart Arigatogosaimasu blaugh És nincs mit, szívesen segítek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 1:29 pm
Elakadtam a törpéknél, már kiderítettem, hogy készülődnek valamire, megöltem a vezető törpéket, most a gomba ágyúkat kell kiiktatnom, de csak az első ágyú kiiktatását számolta el. Én már vagy 100 ágyút elintéztem, de semmi. Lehet, hogy más a cél? Vagy a béta áldozata vagyok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 2:15 pm
Elvileg két gombafejet kell kiverni belőlük és azokat bemutatni Remo-nak. Azt nem tudom, mitől függ, hogy mikor adja oda. (Nekem aznap mikor kezdtem ezt a küldetést, nem számolt semmit, csak másnap, de aztán hamar megvolt.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 3:11 am
Nekem 120-at kellett megölnöm, vagy többet mire megkaptam a gombafejet tőlük, unalmas és szerintem a bétában még nincsenek kiegyensúlyozva a tárgy találás esélyek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 7:21 am
ezt a questet kitől kaptátok??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 8:15 am
napsugar ezt a questet kitől kaptátok?? Menj el leonhoz, vele kell beszélned hogy nem lenne e szüksége egy kis segítségre, ő ad egy hosszú quest sorozatot aminek egy részén kapsz gyűrűt, méghozzá választhatsz, és van a választékban pár igen erős is, én vettem egy shark attackot és eladtham 14k-ért blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 9:48 am
Mivel már megevett a fene vettem a piacon egy Mushroom head-et (gombafejet) 480 aranyért, ha beenged végre a játék befejezem a küldetést azzal, hogy bemutatok neki. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |