Welcome to Gaia! ::

Visitor counter

+1 1 100.0% [ 730 ]
Total Votes:[ 730 ]
< 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 23 24 25 > >>

bump
goodluck smile

Angelic Healer

33,290 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Healer 50
  • Friend of the Goat 100

User Image
Odezwij się ;_;

Dynie2007 generated a random number between 3 and 8 ... 8!

lalalala *bump bump bump bump* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen

7,700 Points
  • Megathread 100
  • Tycoon 200
  • Overstocked 200

Angelic Healer

33,290 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Healer 50
  • Friend of the Goat 100
Thanks for bump User Image

musiclova: oh, maybe someday you'll buy profile ^^ btw. your avi is so cool *-*

D 0 M O: thanks whee

Tyci: no odzywam się, no o.o'
i nie za ma co >W<

Aika: ooo... o.o czemu mnie na gadu bloknęłaś? ;_;

Angelic Healer

33,290 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Healer 50
  • Friend of the Goat 100

Łiiii! ^__________^
Czemu cie na GG nie ma ;_;
bo ni ma ._. będę jak będę mogła wrócić do domu ._.
latam od swojego domu do domu kuzyna... zgadnij, gdzie teraz jestem '>.> i będę tu jeszcze jakąś godzinę =='
TRC nie widziałam! User Image

7,700 Points
  • Megathread 100
  • Tycoon 200
  • Overstocked 200
Bo ty mnie zablokowałaś o.o
A ja zła byłam z kilku powodów i pomyślałam że skoro ty mnie zablokowałaś,to ja nie pozostanę dłużna ^^''

Angelic Healer

33,290 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Healer 50
  • Friend of the Goat 100

Uhh... po jakiego diabła jesteś u kuzyna? o.o

Aika: Uhh wiesz, mi dwa razy ktos wlazł na gg (nie, nie w domu, i tak nigdzie indziej nie miałam wstukanego numeru), za pierwszym razem zwyzywał kolege (byłam w szkole)... cóż... zwyzywał połowe mojej listy. Za drugim całą, zablokował dwie osoby i sprawił, że kilka innym mnie zablokowało. Do tego namieszał w moim porfilu na dwóch forach......
Więc moze to nie Karuś? ^^'

Karuś: Uhh... pogodzicie się? o.O
Aika: no właśnie, ja cię nie bloknęłam x_X' jeszcze patrzyłam w listę zablokowanych, bo nie byłam pewna czy ty mnie czy ja ciebie zablokowałam, to lista była pusta o.o'

Tyci: pogodzimy, bo to jakiś błąd czy coś chyba x_x'
jestem u kuzyna, bo ojciec od 6 rano tnie jakieś deski -_-' wiesz, po 6 godzinach miałam dosyć tego hałasu i pomyślałam, że do kuzynka pójdę. jakiś czas temu przyleciałam do domu zobaczyć czy skończył... i wziąć komórkę, której zapomniałam -_-'''
cóż, mam wielką nadzieję, że zaraz sąsiedzi przyjdą z pretensjami, bo mnie szlag trafi ==' 3 godziny grałam w Soul Calibur i jakąś godzinę w Tekkena ==''''' będę miała tych gier dosyć na jakiś miesiąc -_-'
btw. cholerny hacker mnie zaatakował dzisiaj ><'

7,700 Points
  • Megathread 100
  • Tycoon 200
  • Overstocked 200
Kari:Może to moje zjechane gadu?Jeszcze tego brakowało ==''
Hacker? o.o

Tycja:Też tak miałam.Tyle że mi zmienili hasło jeszcze.Jakaś zemsta czy coś x.X''

Angelic Healer

33,290 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Healer 50
  • Friend of the Goat 100

Kari: No s**t! O_O Serio? O żesz.... nie no co za ludzie -_-''''Mam nadzieje, ze to nie był ktos kogo lubiłaś o.o Tak jak to było u mnie -_-'''
No i... niech twój ojciec przestanie... Bo sie nudze XD A serio z chłopakami nie mam co gadać, La'Vir nie załapał mojego opisu a'la Hidan -_-''' Nikt nie łapie tych opisów, poza tobą ;_; Ale ja mam nierozgarniętych zanjomych ._.
No i mam quizik dla ciebie! xd
Hrhr.. ehh.. ok.. oficjalnie ogłaszam pogorszyło mi się xd

Aika: Pogodzicie się? o.o
Aika: może to i gadu x_X' ja mam 2 numery w gadu, kiedyś weszłam na ten drugi, na którym się przed ludźmi ukrywam ( xd ) i zmieniałam opisy. cóż, jak mi później koleżanka powiedziała opisy zmieniały się też na tym głównym numerze x_X' to już było bardzo dziwne x_x'

Tyci i Aika: ano hacker o.o podesłał link do fałszywego login page jako żeby na niego zagłosować na arenie -_-' cóż... ładnie zamaskowane i w ogóle, ale jak się na link najeżdża to na dole przeglądarki pojawia się prawdziwy adres... cóż, adres brzmiał gaiaonline.u2.pl czy jakoś =='''
ale fake login page świetnie zrobiona była, zamaskowane i teoretycznie żadnego błędu *-* co? podziwiać nie można? ^^''
nie, nie znam tej osoby o.o myślałam najpierw, że nasz kochany hacker-Panda ale raczej nie ^^' za dobrze było zrobione *-*

Tyci: nie chcę cię rozczarować ale chyba za długo nie posiedzę na gadu ^^''' wiesz... o 6 zaczął robić... a po 3 zeszłyśmy z gadu xd więc wiesz ^^'

Angelic Healer

33,290 Points
  • Angelic Alliance 100
  • Healer 50
  • Friend of the Goat 100

Kari Ahh rozumiem o.o Ale wiesz wtedy też było dobrze zrobione o.o Cóż... dlatego nei głosuje na arenie, chyba, że to Ty, Run, Zelcia, Aika =]
A no tak.. cóż.. przyda mi sie pójście spać nieco wcześniej xd

Quick Reply

Submit
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces