About

Hello!

My name is Whisy~

Friends? smilies/icon_biggrin.gif Indeed we are! as a human race as we are, we are one and the same! xD

I draw free art~ >3<

Friends

Viewing 12 of 71 friends

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

Fiqachu

Report | 03/09/2014 6:08 pm

Fiqachu

yes i'm still playing hehehe. kau jrg lagi? sibuk sdh xp
hahah banaar.
ok tq bro for the info emotion_yatta
Fiqachu

Report | 03/08/2014 7:29 pm

Fiqachu

hehe okie
eseeh tau ni sikap llaki cemana blaugh hahaha. bini2 ani jua sengaja kn menampakkan keseksian atu lol.
auu andang siuk baju basar. comfortable brabis, ganya tukang jaitnya ani nda pndai paham. biartia kana ucap atleast tani tutup aurat bisai2 xp
haha nicee alice siblings~i like it.
lol, napa nda tarus lukis muanya xDD

btw, school magazine ada sudah kh?
Fiqachu

Report | 03/05/2014 8:06 am

Fiqachu

sori bro. nda me tau. bnarnya aku download ni 2 taun lapas sudah. lupa linknya x_x
ada eeh. tuuu laki2 gatal sebatch ah kn mliat =p hahahaha. (apakan aku cakap ani, astaga) nadadeh.
huhu, my mom and saudara yg cakap cematu Q__Q bek jua bukan friends/teachers--atu lagi kurang ajar bunyinya.
alaa siuk sedia basar bajumu > x<

ooo nicee!! ok jua tuu baru nmpak mcm real siblings keke ada jua usul alice xD
eyyah, fashionable jua. sudah jua kau buat tu mukanya arah baju ref xDD lol.
Fiqachu

Report | 03/05/2014 12:56 am

Fiqachu

download lah xp
yeaeah, hahaha ngam tu ketat2. mun badan ani lawa nda jua apa lol =p
banaar aku puun, kana ucap g tu makin berisi. almost all baju kurung ku nda muat Q_Q
adeh luan jua, kau ganya tu nmpak oc mu ani xD
Fiqachu

Report | 03/04/2014 8:36 am

Fiqachu

pc n_n
ambil leaving certificates~ ahhaha yes siuk nyanyi n_n suara pacah pun nda apa lol.
au ngam adult sudah =p mehh, nnti kau liat bnyak to yg sexy cutting. smpai nmpak bra lines bro! (not lying) kn show off body shape plis rofl
aku suruh tukang jait nda smpit2 baju ku, kali sudah ku pakai sampit jua emotion_donotwant (denying the fact i'm getting fat emotion_facepalm )
ayy luan jua hahhaha. lol, bawatah oc mu atu dangankan graduate xp

Fiqachu

Report | 03/04/2014 8:20 am

Fiqachu

hehehe. main harvest moon back to nature = w=
nadalah hahaha. kami ada nyanyi, ambil certs, makan, nyanyi again, liat videos, gambar2
yeah, and by then, everyone looks adult-ish xD
no lah, manada smpai baju fashion xD cutting bajunya mesti sama for all.
yeah, ayy over jua tu. aku pun dulu pikir aku friendless but yknow, there must be atleast one for you (aku kah? lol) =p
Fiqachu

Report | 03/04/2014 7:58 am

Fiqachu

hahaha aku biarkan gaia ku td while main game skajap iatah tahan2 atu xD
hmm~ siuk jua lah. kami punya ceremony arah empire~
and you know what? by the time kau graduate, ramai orang pakai makeup and high heels--jgn hairan hahah
i thought dulu aku pikir aku nda payahtah be make up and all that but in the end pakai jua so that we all look pretty kekkeke.
makanannya nyaman--we got salmon, lamb, tiramisu. last2 sedih ramai orang nangis crying
Fiqachu

Report | 03/04/2014 7:45 am

Fiqachu

LOL. kedapatan hahhaha.
yeap we had graduation ceremony. masa january sudah ^ w^
Vox_Draconis

Report | 03/03/2014 4:08 am

Vox_Draconis

You're welcome -huggles-
Fiqachu

Report | 03/02/2014 12:56 am

Fiqachu

bnaar hahaha. aluum, blajar undang2 pun blum emo sipun nnti ke skulah mnta antarkan jua masih. tmpat g jauh, kalau tinggal barang--nanez crying
au aher2 ani g brijap kan drive.
hahaha. too bad, lau nda mau-send sini makanan ato blaugh
aww kiuuut 4laugh

Signature

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. click to show.

By Fiqachu(my dear friend ; A; )