Forums

Posts per Day: 0.01

Total Posts: 29

Latest Posts

About

hey guys!nice to meet you.my name is aiman.i live in malaysia.i am man utd fan!maybe there are many friends that i can friends with them.who give me a bad comment will be punish.just ignore the that i like but it is ugly for you.ok just until here only.always smile!see ya!!!!!!!

white dreamer boy

white dreamer boy's avatar

Birthday: 01/22

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Favorite Movies/Anime

Favorite TV Shows

Favorite Reads

Favorite Music/Bands

Hobbies/Interests

 

tuner

vvvvip................................................................visitors

Comments

View All Comments

Rated_StylezzR Report | 11/11/2011 7:59 pm
Rated_StylezzR
Kau Block aku ke
Haz0 Report | 10/22/2011 11:19 pm
Haz0
FuhYooh. FuhYooh. Aiman dah kayayaya.
Kata dah tanak main dadada....
Rated_StylezzR Report | 02/19/2011 9:21 pm
Rated_StylezzR
belala kau pemiskin x guna sampah masyarakat
Rated_StylezzR Report | 02/18/2011 2:23 am
Rated_StylezzR
bagi aq duit sekarang
Haz0 Report | 12/21/2010 10:30 pm
Haz0
boleh...tapi ko kne kasi aku duit dulu....alaa , 1500 je...sbb banyak brg aku tanak....kasi ko pastuh ko jualla...kan dpt duittt....ade org beli nyer >_< ! talk2hand
Haz0 Report | 12/21/2010 12:53 am
Haz0
oi ,
kate x main daa ! eek
Haz0 Report | 06/17/2010 4:01 am
Haz0
AIMAN....BUANG LAH GAiA YG YAMAMi HiKARI KT PRO KO TUH...MENYAKiTKAN HATi AKU JER.......X SANGGOP AQ TENGOK GAiA LAME AKU TUH...:'(
x_Eunhyuk Jonghyun Report | 06/16/2010 4:37 am
x_Eunhyuk Jonghyun
helo helo helo c:
Xx Hana_Kazumi xX Report | 10/24/2009 10:17 pm
Xx Hana_Kazumi xX
Nama:...................

Ada seorang budak kecil yang tinggal di sebuah rumah usang.Yang tidak mempunyai ibubapa atau pun salah seorang ahli keluarga...pada suatu hari,budak tersebut telah terjumpa sebuah laptop yang masih elok untuk di guna....budak tersebut mengambil laptop tersebut dan masuk kedalam rumahnya semula.dia mendapati bahawa ada email yang masih belum dibaca oleh tuan laptop itu...budak itu tidak menghiraukan messege tersebut mala dibuang...budak itu pun 'SIGN UP' dirinya ke dalam "YAHOO" tersebut....beberapa hari kemudian,budak tersebut pun membuka emailnya...dia telah mendapati bahawa ada email yang sama seperti yang tuan laptop itu...dia juga tidak mengendahkan messege tersebut malah dibuang juga...keesokkan hari...dia telah didapati mati dalam keadaan yang sangat teruk...polis yang mengsiasat kes itu telah mendapati bahawa budak itu telah pun memiliki sebuah laptop...polis tersebut pun telah tahu apa kejadian sebenarnya...isterinya juga mati akibat kejadian membuang messenge tanpa mengfowardkan ke kawan-kawannya...budak tersebut telah di tikam oleh benda yang sangat tajam tetapi bukan pisau....ini adalah kisah benar...


Fowardkan messege ini kepada 20 orang kawan...Jika tidak...malam ini juga saya akan menemani kamu dan membuat perkara yang sepatutnya...saya akan mengopek-gopek kulit kamu jika tidak mengfowarkan messege ini....

WARNING!!!

Ini bukan messege yang dimain-mainkan....semua hantu ini adalah benar....ia akan menjelma malam in jika anda tidak melakukan tugas ini....
Xx Hana_Kazumi xX Report | 10/20/2009 12:57 am
Xx Hana_Kazumi xX
WEHH...
cantek pro kaw..
oklaa...
agk2...
haha..
komen aku lak....
crying
 
 
picture
picture
picture
xXx_club_of_hearts_xXx
gs sailorstar nobody
romie boys
Tae A Beast
the famous boy_malaysia
sammy23294
asakura_hao99
Tame Heart
Yamami Hikari
X iClo x
Blizzard Kc
xxzero1xx
lunchbox-zz
HiRoto_AmeeY
skribol99_malaysia
XxHaruken_RenzakixX
smiles of the stars
smiles of the stars
Metal mandy31
AndySkylar
xx_Rodhzlee_xx
sheepilu
vxdiamondxvChangedAccount
black-world99
Updateman 2
michey09
loving_you_hurts101x333
soldier_malaysia99
sabortooth678-caleb
PKMN_Trainer_Cloud
chessa_calvin
HiRoto_AmeeY
nation ace
dark phoniex 89
miss well
stolen ray
lunchbox-zz
xxzero1xx
Blizzard Kc

my friends

boys rocks

lets coolz

my wings!!!!!!!!!!

bluez rulez

im the no1 man utd fans

lets relax