Sweet I love Japan

Sweet I love Japan's avatar

Last Login: 02/09/2021 10:06 am

Registered: 04/12/2008

Gender: Female

Birthday: 02/19

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Favorite Movies/Anime

Favorite TV Shows

Favorite Reads

Favorite Music/Bands

Hobbies/Interests

 

About

My name is Lina, and I'm from sweden (love the place)! I hate 90% of swedens music. I only like the other 10% xD As you can see in this text I'm not good at spelling... You just have to pretend to understand me. (: I love rats and other animals !

Comments

View All Comments

Lady Xavia Report | 09/25/2008 8:28 am
Lady Xavia
haha^^
kanske det.
kanske det.
Lady Xavia Report | 09/24/2008 10:06 am
Lady Xavia
ja det stavas såXD haha.
kanske de. om du får plats.
Lady Xavia Report | 09/19/2008 7:51 am
Lady Xavia
tja jag gillar inte storstäder riktigt hellerXD
och tokyo har jag alltid velat se. syrran och jag har lovat varann att åka dit när vi slutat skolan :3
Lady Xavia Report | 09/14/2008 3:27 am
Lady Xavia
oj då bor ni ju ute i rena vildmarken....XD
härifrån är de typ 2 mil till visby men de e ju ett litet samhälle här ute de med. skola och alltXD
Lady Xavia Report | 09/01/2008 10:24 am
Lady Xavia
jakt och viltvård, e de nåt specialämne ni kan välja eller?
Lady Xavia Report | 08/29/2008 10:40 am
Lady Xavia
nej du somna på en lektion...
blev inte din lärare arg då? vad hade du för ämne?
fredagar är värsta latdagen för mig. har sovmorgon och 2 stycken elevens val på morgonen och sen slöjd så de e int så mycke jobb. och efter lunch har jag en halvtimmes svenska och då slutar jag egentligen men eftersom jag valt bildkunskap på eftermiddagen så slutar jag senare men de e okej eftersom bild e så kul :3
Lady Xavia Report | 08/25/2008 11:33 am
Lady Xavia
åttan var bra. nian är skit, och jobbXD jobbXD
Lady Xavia Report | 08/21/2008 10:47 am
Lady Xavia
nianXP själv?
åh...imorrn har vi skolfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig crying
Lady Xavia Report | 08/20/2008 11:53 am
Lady Xavia
ja och jag fick typ en chockstart. båda förra åren har första veckan varit ganska lugn men den här gången startar vi med ett viktigt temaprojekt om stadsplanering och idag orienterade vi.XD mina klasskamrater blev helt chockade igår när de fick veta att vi skulle orientera idag. du skulle sett deras miner det var skitkul^^lol.
Lady Xavia Report | 08/13/2008 1:58 am
Lady Xavia
hej^^

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

My Playlist

You currently have zero playlists!