sonysamnokia

sonysamnokia's avatar

Birthday: 09/02

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Remind me to update my interests.

Wish List

 

About

My Aquarium

Your aquarium is undergoing maintenance!

Comments

View All Comments

Kidaisuke Report | 11/16/2008 11:32 am
Kidaisuke
Thankiu sbb join game ni! =D
Kalau nak dapt gold hg men game gaiaonline.com.
Pstu klau tga jalan hg click la pokok ke ape ke. (myb dapt item/gold)
Kalau anta komen kat org n invite kwan join game ni pun bole dapat gold.
Btw, kalau nk bali brg g shops.
Dalam game ni hg bole buat rumah, beli kete, ikan, ngan macam2 la!
Lg stu klau de cakp byar gne GAIA CASH, hg jgan click (klau xslap gaia cash tu kene baya btol2)
Klau nk jaln2 g town atau mane2 lah!
Dalam game ni majoriti budk u.s. So klau nk sembng2 kene speaking la.
Lastly, enjoy! =D

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

My Playlist

You currently have zero playlists!