Welcome to Gaia! :: Gaia :: Profile Comments

Comments

Viewing 1 through 20 of 3967 comments

KucinGendut's avatar

Report | 04/11/2015 2:59 am

KucinGendut

Assalaamualaikum nuala. 3nodding
himchanisme's avatar

Report | 03/06/2015 12:46 am

himchanisme

haah ain ;3
awak pulak nk sy panggil apa?
himchanisme's avatar

Report | 03/06/2015 12:42 am

himchanisme

most welcome whee whee whee
L0E MII's avatar

Report | 03/02/2015 3:09 am

L0E MII

huhu homework byk emo
ik the feeling
L0E MII's avatar

Report | 03/01/2015 3:27 am

L0E MII

huhu emotion_facepalm
ok2 jer stress
L0E MII's avatar

Report | 02/28/2015 9:44 pm

L0E MII

alhamdulillah
dok anis x msuk asrama sekolah harian jer
anis ambik aliran sains 3nodding
L0E MII's avatar

Report | 02/27/2015 6:05 am

L0E MII

ooo terimas..avi pinkish nyer terserlh kelembutannya xd
p.s sihat?
L0E MII's avatar

Report | 02/24/2015 2:40 am

L0E MII

x larh sekolah anis baru teringat jual brg tuh lh on selepas nih bila habis off lk
biasalh shopping xd
L0E MII's avatar

Report | 02/23/2015 3:35 am

L0E MII

yes cuti raya cina sweatdrop
L0E MII's avatar

Report | 02/15/2015 5:39 am

L0E MII

jp2 anis dh ingat sorry lma x main otak dh jd jam apple xD
as'salam sihat ker?
L0E MII's avatar

Report | 02/15/2015 5:28 am

L0E MII

hello huhu melayu kn dh lupa lak

Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 10:11 am

Owlion

Hahaha tau takpe,
Haaaa kalau nak jogging ke apa pagi pagi, kena bawak teman, pompuan jalan sorang bahaya.
Hehe ok pi rehat rehat,
Selamat malam ye, what a nice, long conversation we had. ;D
Thanks & later !
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 9:53 am

Owlion

Kan kan ?
menyirap je hati pakai wacom tu, bila tengok orang pakai macam mudah je,
bila sampai kat kita, naik meroyan dok lukis tak jadi pakai menda alah tu, haha !

ahahha, kena buat selalu, baru kaki tak lenguh.
mizan biasa jalan je, gi kedai dalam 500 meter dari rumah berjalan, naik turun tangga tingkat 10, bila malas baru naik lift.
senang cerita memang banyak jalan kaki je, dari dulu sekolah rendah pun jalan kaki je gi sekolah sampai la habis sekolah menengah,
hahaha, lagi adventure berjalan kaki gitu.

lynn pun takde la berisi sangat mizan tengok, kalau berisi sikit biasa la tu,
kalau kurus sangat pun tak comel, berisi sikit montel montel gitu comel apa ? hehe
nak slim betul payah, dok malaysia sarapan pagi kuih, roti canai, nasi lemak, teh tarik, milo bagai, berlapis lapis perut haaa
kat eropah depa org sarapan makan roti, salad, daging, minum jus buah, ha kemain beza permakanan, ehehehe
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 9:32 am

Owlion

Hahaha, mungkin, mungkin,
tapi sekarang orang dok lukis pakai wacom, tak macam dulu, stail traditional, pakai pensil, pakai berus warna, pakai arang, lukis atas kertas A4,
Mizan penah try lukis pakai wacom masa belajar kat giat dulu, hooo gila susah control pressure pen dia.
terlebih tekan jadi lain, terkurang tekan pun jadi lain, 1 hari suntuk cross hatching bola sebijik pun tak siap siap, tension dibuatnya, hahaha

alolo kesian lynn, asik naik je tak turun turun ye. . .
naik jerawat je takpe jangan naik sekali kilogram sudah, huehuehue ~
ubat dia senang je, minum air banyak banyak, pastu buat senaman kardio, kena consisten,
berjalan kaki pun dikira senaman jugak ~
paling penting tangan jangan gatal, kalau gatal jugak pi picit, tu yang buat asik naik je, hehe ~
mizan kalau geram sangat nak picit jerawat, mizan picit lepas mandi lepas cuci muka,
muka dah bersih tangan bersih takde kuman baru picit, pastu basuh pakai air biasa.
kalau picit dulu baru cuci, sabun muka masuk dalam jerawat, mau kena stroke. ohohoho
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 9:12 am

Owlion

Ohhhh, bagus la kalau gitu,
boleh buat release tension masa assignment berlambak, ahaha !
Boleh je kalau nak bukak kedai, tapi amik 1 commison jela dalam 1 masa, hehe ~
Mizan dah berzaman tak lukis, dulu selalu la lukis, acah acah pelukis manga, tapi lukisan cacat, ahahaha
Haaa dah terbiasa, sebelum ni pernah kerja dgn studio animation baru setup, mizan kerja department graphic,
kat studio ada bilik tido, bilik mandi bagai, pastu kerja dengan member member yg belajar sama kat giatmara dulu,
dari situ mizan mula tido tak menentu tu, company baru, kerja banyak, selalu overnight, bila takde keje curik masa untuk tido,
bila ada keje tak kira waktu, tgh malam pun ada org dok depan pc macam hantu buat keja, haha.
terbawak bawak sampai sekarang, tapi sekarang ni dah tak teruk sangat macam dulu,
ada jugak mizan tidur direct 6 jam, hihihi
jerawat ada jugak, 3-4 butir je ~
hahaha
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 8:54 am

Owlion

Hahaha mungkin jugak, jodoh dgn komputer ~
tapi boleh je graphic design tu dijadikan hobi, kan ? ohoho
Haaa tu la sekarang macam2 ada, gogglekan aje, huehuehue ~
mizan masa buat assignment dulu pun banyak copy idea design untuk inspiration dari internet,
haha ciplak idea sikit, buat improvement sikit, pastu jadila artwork sendiri, ahahaha ~

ha'ah mzan biasa dah tido lewat, jadual tido mizan pun merapu, tak serupa orang lain, hahaha
nanti kul 3-4 gitu tido, kul 6 bangun, lepas sarapan kul 9 tido balik, kul 11 bangun, pastu malam kul 8 tido, kul 9 bangun.
lebih kurang gitu la, dah terbiasa tido sekejap sekejap ayam ayam ni.
ikut dan je kalau ngantuk tido sekejap, pastu bangun, hehe
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 8:37 am

Owlion

Haaa, bagus bagus.
Karangan pun boleh, haha !
Tak sangka, computer programming pun ada syllabus graphic, sekarang baru mizan tau ni ! o.o
Programming pun mizan minat gak,
math lagi, tapi takpe, sebab minat, haha !
tapi tu la kalau masa mizan belajar computer hardware tu sampai habis dapat la belajar c++,
sebab dua sem akhir ada syllabus basic computer programming, aduhhh sayang bila dikenang kembali ~

hahaha lynn sebelum ni spm skor progamming, pastu amik diploma,
lupa macam mana pun mesti mudah je ingat balik, its okay, no worries ~!
macam orang korea selalu cakap, gwenchana, gwenchana ~ hahaha
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 8:14 am

Owlion

hooo bagus bagus,
hutang banyak untuk belajar takpe sayang oiiii, nanti habis belajar boleh bayar balik.
jangan hutang pastu belajar tak habis haaaaa itu masalah, nasib mizan dulu belajar tak hutang, takde duit sambung berenti, habis cerita, haha.
kalau takde duit tapi nak belajar jugak masuk giatmara, tapi 6 bulan jela kursus dia, ohoho
huish sama la, mizan pun tak minat math, pening tengok nombor banyak2.
tapi bab komputer ni mizan minat, hardware software bagai.
seronok godek godek pc ni, tweak sini sana.
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 8:02 am

Owlion

woah ipta, botak kepala.
sebelum ni mizan penah belajar computer hardware service & maintanence tapi tak habis belajar, masa tu family tak berapa senang,
dapat sijil skm tahap 3 dah stop, kalau sambung lagi setahun dah dip.
ni kalau nak sambung taktau nak amik bidang apa, subjek teras mizan kantoi math, tak lepas kredit.
kalau amik computer forensic best jugak, kat msu ada kursus bidang tu,
tapi tu la kena ada main subject 3 credit, kat situ je dah kantoi hidup2, ahahah !
ntah la ntah la, hahaha
Owlion's avatar

Report | 02/13/2015 7:31 am

Owlion

Oh yeke, tu la mizan ingat kalau betul nak ceburi bidang foto ni kena ada studio/kedai sendiri,
kena ada equipment mewah mewah, baru customer nak pandang kita,
kalau setakat buat freelance, kamera buruk, lense 2-3 ketul orang tak pandang pun, hahaha

hahaha mizan teringin nak sambung belajar,
tapi taktau lepas ke tak masuk kolej mana mana,
kalau boleh nak amik course gempak2, food science bagai, tapi result spm hancuss, hahaha !
best woo belajar, toksah rindu rumah ler ~
lynn amik bidang apa ?
masuk uni ke kolej ?
budak pandai ni lynn ni ~
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum