Ninja ayo

Ninja ayo's avatar

Birthday: 03/16

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Remind me to update my interests.

Wish List

 

About

Comments

View All Comments

izatul94 Report | 04/16/2010 10:04 pm
izatul94
kena banned?kesiaan
izatul94 Report | 01/30/2010 9:54 pm
izatul94
los333333rrrrrrr
izatul94 Report | 01/20/2010 10:26 pm
izatul94
ko tu bodo!!!LOSER!!!!!!! lol lol lol
izatul94 Report | 01/16/2010 11:47 pm
izatul94
ko hacking kn?heh aq knl la org bodo cm ko
izatul94 Report | 01/16/2010 11:41 pm
izatul94
Hahahahah skrg saper yg x leh lwn??tu la len kali jgn nk bajet2,si pondan lol xyah la nk bajet2,last2 aq yg menang lol
izatul94 Report | 01/16/2010 11:39 pm
izatul94
skali lg ko carik psl,mmg MAMPOS ko betul2 kali ni.jgn pikir mentang2 aq jrg on,ko pikir ko bleh komen ssuka ati ko.jgn smpai aq mncarut betul2 kat ko,sbb mcm mana pn ko wt,aq TKKN MENCARUt,FAHAM tk si bodoh??aq ksian kt mak ayah ko ada ank mcm ko,aq hrp dorang dpt anak yg lbeh bek.
izatul94 Report | 01/16/2010 11:36 pm
izatul94
x yah la nk berdengki dgn aku,mentang2 ko bodoh real life,salu fail je matapelajara,hahahaha lol kalo dah kalah tu,KALAH lah maksudnya,FAHAM?
izatul94 Report | 01/16/2010 11:31 pm
izatul94
ko pikir aq tkot ke ngn org cm ko?si mskin jlnn ,tk de otak.ptut avi pn mcm pngemis tepi longkang,malah pngemis real life lg bek dr ko.aq guarantee org cm ko ni salu dpt fail je,so x yah bajet dpn aq.kalo org baik dgn aq,baik la aq dgn org tu.tp kalo stkt nk cmpk cili,aq bg kentoot bom je.mls aq nk lyn si PONDAN mcm ko,mgllhkn sotong kt laut tu.tp bajet hny stkt reti mncarut.weh,setan pn x takut la org yg stkt mncrut.GIVE A FIGHT baru betul,SI PONDAN
izatul94 Report | 01/16/2010 11:28 pm
izatul94
so what?x ader kerja ke?anjing jlnn pn x bodoh cm ko.bajet je la,stkt lwn mulut,mcm PONDAN bek x pyh je. aq bg plempang skali,jatoh mmpos terus ke neraka =.=?

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

My Playlist

You currently have zero playlists!