[Amv] - Make a Move

Written in the stars (Electric Violin Cover by Caitlin) - Tinie Tempah ft. Eric Turner

[FMV] Luffy + Ace "You'll Go Alone" REUPLOAD

Muse - Time Is Running Out (video)

Media

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Wish List

Recent Visitors

Rosanna_Ivette on 08/13/2023
World Government IV on 07/28/2020
lil anglez on 12/03/2019
Rin128564 on 08/09/2019

Forums

Posts per Day: 0.51

Total Posts: 2914

Latest Posts

 

NancyGlorry

NancyGlorry's avatar

Last Login: 06/19/2024 8:00 pm

Registered: 11/04/2008

Gender: Female

Birthday: 08/12/1995

Khu khu khu khu khu khu.....


























User Image

My name is: Zekina
My mama/papa is: Nancy_Glorry
i like: my mama, being alone, cherry, paranormal things, school uniform, scare my mama, and my self
i dislike: School, crowded place, pretty stuff, and every one except my mama

YOU CAN ADOPT ONE TOO AT: Adopt a Baby!

Comments

View All Comments

Ace Tobikuma Report | 09/27/2020 6:52 am
Ace Tobikuma
busett komen kapan tau tuh masih dibales aja lol
Ace Tobikuma Report | 12/19/2019 12:11 am
Ace Tobikuma
udah jarang login, sebulan bisa cuma 1 kali haha xp
nancy masih aktif di gaia?
MYSTERIOUS MAN348 Report | 08/13/2016 3:05 pm
MYSTERIOUS MAN348
Ur welcome
MYSTERIOUS MAN348 Report | 08/12/2016 9:52 am
MYSTERIOUS MAN348
Happy birthday
Ace Tobikuma Report | 06/03/2016 11:40 am
Ace Tobikuma
gmn kuliahnya, gancil ? rolleyes
udh lulus dari taun kemaren tp kadang msh suka kangen sama suasana kampus lol
eh kmrn denger2 berita anak FE ada yg bunuh diri ya.. itu alasannya rada mencurigakan padahal kl diliat nilai2nya doi msh termasuk di atas rata2
inget pengalaman gw yg waktu msh kuliah pernah berkali2 masuk zona tidak aman sampai hampir tereliminasi dan pernah jg jadi the most wanted student with highest bounty se-departemen pirate ae toh bisa keep survive gak sampe berujung depresi trs malah akhirannya bunuh diri
emm.. tp beda orang beda jg karakteristiknya sih, mungkin dia tipe orang yg perfeksionis ambisius tp begitu sekalinya jatoh nilai2nya jeblok lgsg down bgt dan susah buat bangkit lagi
kaya temen gw jg ada dulu pas semester2 awal IPKnya selalu bagus tp mulai semester 4 jadi jarang masuk kuliah alhasil lgsg pesimis berubah jd males2an, ada kali 2 semester kg pernah keliatan di kampus, IPK yg tadinya selalu diatas 3 lgsg terjun bebas nasakom
untung pas terakhir2 dia diperhatiin bener sama dosen2 dan temen2 smp akhirnya bisa lulus jg biarpun telat
Ace Tobikuma Report | 05/29/2016 10:53 am
Ace Tobikuma
msh rame kah forum gaia? gw aja udh bingung mau ngapain lg disini emotion_drool

haree gene msh jaman UAS rolleyes lol *bakar ijazah*
eh lu angkatan brp sih? bukannya harusan udh lulus?
Ace Tobikuma Report | 05/26/2016 5:31 am
Ace Tobikuma
wah ada angin apaan neh jeng nancy komen di profil gw
piye kabare?

kl main sih udh nggak ya, paling mampir kemari cuma buat iseng celingak celinguk doang
kan gw tukang intip sejati cool
Cassandra Sandsmark Report | 08/15/2015 9:15 am
Cassandra Sandsmark
Happy Birthday!
Lyon Memora Report | 03/07/2015 3:05 am
Lyon Memora
Oh my, I am sorry to hear that *hugs* I hope your anckles will get better soon. And I am sure you´re going to pass for the semester, althrough it might be stressful.
And I am doing good, I just passed for my tests and exams, and I am more often a chef-host. However it can be stressful too sometimes, especially when there is a catering.
Also I am trying to find out if Reina plays any Eroges such as Fate Stay Night (Which is a good anime tho.) So are you playing any?
Lyon Memora Report | 03/07/2015 2:43 am
Lyon Memora
Nancy-Chan...

How ish you??? Long time no spoke.

wellcome

 

Blue Stahli - The Pure and The Tainted

Blue Stahli - Accelerant

Blue Stahli - Ultra Numb

Blue Stahli - Bulletproof

UFC / MMA - Hard Workout Motivation

 
picture
picture
49th
Heartless Stalker
goldenlizard05
Kyle245
breana144
baltakatei
XiaZhiXing
shadorazor
Jacqui_In_Wonderland
The Pocket Angel
49th
ll SiLenT_K-9 ll
seabert72
ameliakitty psycho
Stranger 20
Anthrax Laughing Gas
Xx-tenaj-xX
Lord Archangel999
EdwardElric0130
Grace Lavenia
Dhea-chan Shibuya
Junakiii
NancyGlorry
NancyGlorry
Grace Lavenia
Lyon Memora
shikera wolf
Grace Lavenia

wha?! grace u taller than me! unacceptable!

don't tell me you just realised it?!

well... noppe, but that's stillUNACCEPTABLE!!

*hunter mode*

sis u're ENVY aren't you?~

NO IM NOT!!!....

fufufufu...

*pupeter mode*