Equipped List

Connections

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Recent Visitors

OwO V on 10/19/2019
 

JOSHUAA_WONG

Joshuaa_Wong's avatar

Registered: 08/27/2010

Birthday: 10/02/1996

Hi visitors ;)

I've left this profile for about.... i can't even recall. Hahahaha but i think im just gonna update my profile whenever i have the time to do so. Though i know nobody's around anymore. I'm now still in Malaysia. But no longer in Selangor. Currently furthering my degree in Social Work in Terengganu and it's really great. Well....... i think that's it for now? Thanks for visiting.

SHOUT OUTS to Nami and Rei!
(Do constantly pm me in fb. And im sorry for being a jerk hahahaha mrgreen that's just me. And take care, both of you!) lol burning_eyes

Comments

View All Comments

Sheryl Cheri Report | 08/22/2019 6:11 am
Sheryl Cheri
Wong katak dimanakah anda ? stare
Btw, fuji dah sedekah new gaia acc.. yg lama kena hack. Berapa kali nak kena hack ni ?? xp
Fujiwara Rei Report | 05/09/2019 9:39 am
Fujiwara Rei
dah bertaun2 aku letak lagu tu kau baru nak perasan lagu tu sedap xd btw,aku reply mesej kau time aku ada masa,aku tgh sibuk, ni pun curi2 je rofl
lhat3y00us Report | 12/30/2018 3:14 am
lhat3y00us
gonk scream Aye 3nodding

Kenapa kau deactive fb? Dah la on gaia tiga bulan sekali, balas pun ciput. Hantar surat lagi cepat kau tau x! stressed
lhat3y00us Report | 12/17/2018 7:19 pm
lhat3y00us
stare

Happy new year

biggrin since aku tau kau mesti baru terhegeh2 nk baca ni lepas dh masuk tahun 2019 xp
Fujiwara Rei Report | 11/29/2018 4:01 am
Fujiwara Rei
wongwongwongwongwongwong
macam katak pulak bunyinya x'D
Fujiwara Rei Report | 06/28/2018 8:11 pm
Fujiwara Rei
eheheh, bangga aku kau ckp cam tu x'D thanks :3
lhat3y00us Report | 06/20/2018 11:39 pm
lhat3y00us
Fuji dh masuk universiti hari ni :'3 being the youngest one suck. Siapa nak main dgn aku sekarang? :'3
lhat3y00us Report | 06/20/2018 7:25 am
lhat3y00us
Ala siannn dia, biasa aku yg wish puasa dgn raya. Ni mesti rindu ni 😂 nasib raye x abis lagi. Selamat hari raya, mana duit raya aku?!?! 4laugh
lhat3y00us Report | 04/20/2018 4:39 am
lhat3y00us
SPM. Plus kakak aku ngan husband dia menumpang bilik ruang tetamu. Dlm bilik tu je satu2nya ada pc elok 😂 lain sume dh jahanam. Taun dpan la kot aku om
Fujiwara Rei Report | 04/01/2018 3:25 am
Fujiwara Rei
erk, aku x perasan kau on smlm, aku on untuk dptkan daily chance je lps tu x log out,aku tutup tab web gaia ni sweatdrop mungkin masa tu kut kau hntr mesej
 

Media

Thanks for visiting. We'll visit you at your home soon

[img:c403cb3be3]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyd-3dvrE8juLXq__FJ0aDJAKXbiMdjBGwvrI_kZvP4ve6IoOS[/img:c403cb3be3]

[img:c403cb3be3]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSV1CW8MM52kHIyJROm-eV0_-Zf3IJEy6eI58yuMCOH8FkW7nXb[/img:c403cb3be3]

[img:c403cb3be3]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYU2HgUnNnGP95BGc-o46m3w__fDR0pWV4xCiZUnVAaKbRE6zl8g[/img:c403cb3be3]

 
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
lhat3y00us
Fujiwara Rei

Introducing Rei and Nami
over here. Annoying yet
lovable cuz they're still
kids XD