Welcome to Gaia! :: Gaia :: Profile Comments

Comments

Viewing 1 through 20 of 1098 comments

haz_zx's avatar

Report | 11/12/2016 10:40 am

haz_zx

dayah?
jellykans's avatar

Report | 11/13/2009 10:06 am

jellykans

Beautiful picture...beautiful. I am a friend of Mia's and wanted to see your hat... I recommended your site.
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 08/04/2008 1:44 am

xXkawaii-saiXx

mana mana pun boleh ah..

ye larr memang aku nak beli gold,tapi malangnya nasibku ini,sebab afiq da x jwal gold User Image

skrg kena mula mengumpul dwuit sendrik,org malas mmg slalu rugi User Image User Image

ko taw,smlm aku bli mesin gulung gulung rmbut tuh,skali meletup nduk masa aku ngah guner,nasib baik x terbakar rambut aku yg jelita nih,kalo aku mati meletup semalam,ilang ko sorg kawan User Image
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 08/01/2008 5:27 pm

xXkawaii-saiXx

bila masa aku masuk team sorak..

aku acara sorak bebas..

aku sendiri yg nak jerit...

aku pumpuan? aku ingat kaw da lama taw User Image

kat pro aku kan ada pic..

waa afiq da x jual gold User Image
iKazra's avatar

Report | 08/01/2008 5:11 pm

iKazra

uihhh..ika blom nengok gmba ayu lg T=T
iKazra's avatar

Report | 08/01/2008 5:23 am

iKazra

._. comey ayu kate? haktuih xD



nk nengok gmba ayu lak....hohiha~
iKazra's avatar

Report | 07/29/2008 4:38 am

iKazra

muke ika dh telebih kiut nk letak..heheh *jk*



x de gmba ler! sume dah dihapuskn..wakaka
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 07/29/2008 3:28 am

xXkawaii-saiXx

harap harap tawun depan aku leh pegi la <333

kalo ko pegi,ko nak cari aku sng jek,ko carik peminat paling over acting,aku la tuh.aku masa hari sukan sorak untuk team aku jerit cam nak giler(tapi kalah jugak).

jgn lupa bwk banner yaoi suju bebesar ok...hoho

kalo dworang wat kat genting sng sket psl ada member bpk aku kat sn,ada share..so aku kepspeselan dong..

yg pasal team tuh,ko join je barton,dorang leading skang nih.

ko x bli gold lg ke?

aku bli sket sket je..psl skang ngak ada fulus di dunia realnya...
iKazra's avatar

Report | 07/27/2008 3:37 am

iKazra

._. ayu erk??oke2..ika pnggil dayah ayu mule dri skrng..hoho xDDD
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 07/27/2008 2:31 am

xXkawaii-saiXx

hahaha..mg minat puwn.tapi aku x knl suma la ahli dia coz ramai sgt.fvrt sungmin,leeteuk,heechul User Image

ko ada tengok x video ni,ada leeteuk ngan shindong jd pompuan.

ah,kalo ada kunset suju tawun depan mungkin bley pegi,bley jumpa kaw haha



aku da join da,aku join barton,ko da join lum?
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 07/26/2008 12:34 am

xXkawaii-saiXx

dah terkena badi kaw la ni,minat suju. dorg sporting la,tu yg bwat dowang best.

wei rejected olympic ko join team mana ha?

aku tgh png pikir nak join team mana..

woi aku sakit ati gler ari ni

bdak form 6 skola aku,kurang ajar betul,kelas aku baru jer kena tuka kelas ngan kelas dorang tingkat tiga pulak tu,coz ada bdak form 6 gedik kata sakit pinggang so xleh naik tangga,bdak klas aku suma tinggal klas,meja bersih bersih,dorang tinggal klas mcm srg tikus..dahla pemalas,bodo plak tuh nyampah btul...kelas kita,kita kena bersihkan,kelas dia pun kita kena bersihkan,bnyk cantik muka kutu kat kaki dia...
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 07/18/2008 7:46 pm

xXkawaii-saiXx

math mmg ssh giler ah,aku dpt 63 jew,plg rndh dlm kls malu btul..

ada dak dpt 100 seh...

wey ko 2syen x ?

aku x 2syen tawun dpn ah baru 2syen,insaf skjap hoho

suju xde dtg malaysia?
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 07/17/2008 2:38 am

xXkawaii-saiXx

ai..oh aku baru nak tny bp result pmr ko,xpela ko da bgtw X3

tawun depan aku baru pmr so tawun depan br blajar sungguh sungguh ni ahaha..

ko tawun dpn pun spm kan hoho sm sm berjuwang..sm sm berbakti untuk ibu pertiwi...hwahwa..
iKazra's avatar

Report | 07/16/2008 2:39 pm

iKazra

jap2..rmai yg pnggil name dayah ''ayu''...



ayu tue dayah ek??



ke ika silap pggil name dayah?



D:
iKazra's avatar

Report | 07/16/2008 2:34 pm

iKazra

dayah!!!!!!!!!!!!!!! miss u a lot~~ nsib bek ika x lupe lgy kt dayah T=T



nie2..iKazra ney avi bawu ika k..avi dulu(ika_zira) e2 da kene hack! ble2 dayah free add la yew! dayah de fon en? nk nombo ley?



saje je mintak no dayah..kalo miss2 ker ley sms..hua2 *joke*
RockabillyTed's avatar

Report | 06/21/2008 8:29 pm

RockabillyTed

waz up
xXkawaii-saiXx's avatar

Report | 06/20/2008 2:50 am

xXkawaii-saiXx

aku nyer result peksa teruk beb mat aku yg susah giler tu aku dpt 54 jer...member len suma dapat 80 lebih..ada yg dpt 98..malu jer haha..

dahla aku kelas first bebudak suma rajin rajin,boring betul...eh dlu ko nyer pmr bape ek?
RockabillyTed's avatar

Report | 06/15/2008 7:51 pm

RockabillyTed

waz up
MissAkito's avatar

Report | 06/04/2008 2:49 pm

MissAkito

lol yeah Fruits Basket rocks, but the manga is MUCH better ^^
AnGeL LyCioUs's avatar

Report | 06/03/2008 8:11 am

AnGeL LyCioUs

owh! mlayu ke? hehe..

sye ske ngok mke dong hae.. tp xd ar nk minat2.. ;p

sy 20thn ler.. ok ayu.. pgl sy jay k?

ayu duk ane?
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum