About

Assalamualaikum to all muslim and Hi 3nodding

My name is Siti Norfarhanni and i'm 18 years old in 2013 4laugh

i'm from Malaysia , its a great country blaugh

well , if you have blog , follow my blog
http://farhoneybunny.blogspot.com/

i really appreciate it

and also , check out my art
http://far-honey95-deidara.deviantart.com/

want to know more about me ?
pm me or comment ,
i really loved to know you all

well , tha's all , see ya heart



User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Friends

Viewing 12 of 443 friends

Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

Milo Sejuk

Report | 07/30/2016 9:43 pm

Milo Sejuk

ninja
adriana-farhani

Report | 01/12/2016 3:26 am

adriana-farhani

thankyouuu. sorry tanya macam macam sbb yela.. taktau pape langsung pun ni.
ni pun kira ok dapat penerangan sikit sikit so dpt tau info drpd takde.
thanks tau! btw goodluck on studying heart
adriana-farhani

Report | 01/04/2016 5:44 pm

adriana-farhani

Thanks for the tips!! Kalau masuk uitm tu ok ke eh? sweatdrop
Saya betul betul taktau pape sbb takde sedara mara yg lg tua. Anak sulung, cucu sulung ayo crying
Kalau matriks pulak belajar berapa tahun?
adriana-farhani

Report | 01/04/2016 3:07 pm

adriana-farhani

Buat masa ni baru apply matriks je. Yang lain lain belum lagi.
taktau nak apply apa sekarang ni sbb anak sulung.. first time..
So taktau apa apa xD any suggestions?
adriana-farhani

Report | 01/04/2016 5:43 am

adriana-farhani

ohh goodluck studying! ni mesti pandai ni hehehe
tak kerja, sebab parents tak kasi.
lagipun taktau nak kerja apa sweatdrop
adriana-farhani

Report | 01/03/2016 5:59 pm

adriana-farhani

Yep, sama. Tapi.. saya taktau nak buat apa lepas spm.
Awak belajar apa?
adriana-farhani

Report | 01/03/2016 4:24 pm

adriana-farhani

Hii. Still studying or dah kerja?
adriana-farhani

Report | 01/02/2016 4:26 am

adriana-farhani

Hi c: thanks sbb add emotion_bigheart
Salam perkenalan yum_puddi
Milo Sejuk

Report | 10/04/2015 3:24 pm

Milo Sejuk

cool
Nurul Levesque

Report | 07/31/2015 2:04 am

Nurul Levesque

Woooo like your avi !!

Signature

User Image
I adopted a Chibi!
Name: Deidara-chan!!!!
Likes: Farhanni!!
Dislikes: Sasuke!!
Owner: Farhanni-chan
Adopt One!