DenDemi

DenDemi's avatar

Birthday: 11/27

Media

Contact :D

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

hey you! :D

RIDICUL0USNESS on 08/25/2019
Berry Goes Woofs on 08/16/2019
PRIINNY on 07/04/2019
Kawaii Dark Lord on 06/08/2019

Comments

View All Comments

Candy o v o Report | 05/22/2017 8:26 pm
heart
Candy o v o Report | 03/02/2015 5:30 am
bagusla tu
Candy o v o Report | 03/02/2015 4:25 am
lol emotion_facepalm
Candy o v o Report | 03/02/2015 2:33 am

lol ini kali pertama i dengar benda macam ini burning_eyes
masa u tertengok ungkapan tu tentu u stress kan burning_eyes
Candy o v o Report | 03/02/2015 2:25 am


maksudnya kalau lukis gambar bernyawa u have to bagi roh sama gambar itu la ?

dk leh,dulu i ingat i ambil masa march 20++++ so ini kira awal sudah
good luck to u ya esok XDD


going to stalk ur DA now

Candy o v o Report | 03/02/2015 1:48 am
EH,how come so fast keluar punya o.o

eh why ? cerita sikit leh,curious o.o

aiyo i mau tengok artwork u emo sayang sekali u xde contoh
Candy o v o Report | 03/02/2015 1:39 am
memang gila gilakan ur art dramallama
Candy o v o Report | 03/02/2015 1:38 am
woah,permadangan,i like XD ada sample boleh tunjuk kah XD u ada itu apa devinart ?

ya la,last year dengar org kata u sibuk spm x jadi nak accept commission,so i tunggu sampai tahun ni XD crying
Candy o v o Report | 03/02/2015 1:30 am
rofl
hahahah maybe XD


eh u masih ada accept art commission ke mad p
Candy o v o Report | 03/02/2015 1:20 am
I'm fine
eh ? ya meh,but i see u online always leh XD (baru balik 4 hari dah pun perasan u sgt active xD )
 

About

User Image
User Image 19 y/o | Malaysia


MY TOYBOX

please, do not steal these, thank you ^^

User ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser Image
User ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser Image

User ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser Image

User ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser Image

User ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser ImageUser Image

User ImageUser ImageUser ImageUser Image
User Image User Image
 

Signature

Custom

User Image
User Image
User Image
User Image
User Image
User Image
User Image
User Image
User Image
User Image
 
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture