CyberX the Great

CyberX the Great's avatar

Birthday: 09/08

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Interest Tags

Remind me to update my interests.

Wish List

 

About

My Aquarium

Your aquarium is undergoing maintenance!

Comments

View All Comments

PsychePhilosopher Report | 12/18/2009 6:09 pm
PsychePhilosopher
bley x awak main zomg skarang( 10.00 a.m)
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 8:56 pm
PsychePhilosopher
nie aq la memang org ganu sbb aq fawwaz yg ko kenal
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 6:28 pm
PsychePhilosopher
aq skarang ade kat barton town server alarmskeeter kalau nak suruh saya tolong skarang boleh jer
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 6:26 pm
PsychePhilosopher
se gi lepas sudah lawan end boss atau CL10.0 dapat 100 000 gold
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 6:24 pm
PsychePhilosopher
saya rase bosan ngat sbb saye dah menang lawan end boss jadi x dok nak wak mende jadi mase lapang tolong orang kat zomg
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 6:22 pm
PsychePhilosopher
kalau nak suruh saya tolong skarang atau kekgi saya boleh nak tolong
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 6:21 pm
PsychePhilosopher
oh...sebenarnya ring bentuk tanda soal tu ring yg x abis load lagi...kalau jadi macam tu kene refresh page zomg smula
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 3:35 am
PsychePhilosopher
mula-mula main tu jumpa elizabeth kat village green pastu die suruh la awak buat apa satu demi satu. ( mula2 main memang bosan pastu akan jadi lebih mencabar dan dapat ramai kawan)
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 3:34 am
PsychePhilosopher
kalau nak dapat cepat banyak gold mainlah zomg
PsychePhilosopher Report | 12/17/2009 3:31 am
PsychePhilosopher
YAY!!! FIRST COMMENT DAPAT 40 GOLD

Signature

 

Recent Visitors

Forums

Posts per Day: 0.00

Total Posts: 0

My Playlist

You currently have zero playlists!