~dream avi~

Contact

  • Add to Friends
  • Send Message
  • Trade Items

Equipped List

Wish List

Signature

User Image

Interest Tags

Favorite Movies/Anime

Favorite TV Shows

Favorite Reads

Favorite Music/Bands

Hobbies/Interests

 

Biskot-Boy

Biskot-Boy's avatar

Birthday: 04/30

Mp3

Comments

View All Comments

Kitty1416 Report | 08/29/2010 3:23 pm
Kitty1416
nice avi mrgreen
neko86 Report | 04/30/2010 5:26 am
neko86


-happy birthday-


-neko
Cuteniao Report | 08/04/2009 7:36 am
Cuteniao
ty for buying ^^
l_shadow-kun_l Report | 08/04/2009 3:20 am
l_shadow-kun_l
kenape awk nk quit gaia klau bole kasi pass awk kat saye pastu saye wat zomg
XxRenzai MalaysiaxX Report | 06/14/2009 8:14 am
XxRenzai MalaysiaxX
nk biskot mary
Xxshe_malaysia98xX Report | 06/08/2009 10:03 pm
Xxshe_malaysia98xX
ko knall biskot girl??ko abg dier ker??wateva..aku fwen dier..
orang_melayu Report | 04/07/2009 12:56 pm
orang_melayu
sikit biskot harimau....XD
BroNsiS 68 Report | 04/07/2009 8:50 am
BroNsiS 68
sorry.. lambat reply
uncle baru abis main zOMG tapi bukan guna avi ini, guna Vagabond 68
avi ni maseh buat quest kat Bassken tapi she wolf dah buat, papa saw yg belom
tak selalu sgt main zOMG guna avi nie, tu le sbb maseh sangkut kat situ hehehe
kalau nak main sama2 nanti, pm je uncle tapi kena beritau jam brpa zul main dlm pm tu dan server mana
so bila uncle online dan tgk pm tu, uncle tau brpa lame dah zul main
BroNsiS 68 Report | 04/07/2009 6:36 am
BroNsiS 68
ingat kan sapa ? rupanya zul hehehe...
lame x dgr berita.. ape khabar ?
sya0892 Report | 04/07/2009 5:38 am
sya0892
yo....
 
 
darksite_ea
Vayne_Zoul
Fitri_95
az1-far east
Popelina_AngelzLina

MY BRO & SIS

MY FWENZ IN RL