Acest tip de mobilier se face, in esența, fara podoabe, folosind componente naturale, cum ar fi diverse tipuri de lemn și piatra. Cea mai mare parte, piesele de mobilier pictate sunt concepute in http://maboinvest.allshops.ro bucatarie moderna. Se poate amesteca bine cu tema țara de decor bucatarie, și poate servi, de asemenea, ca un bufet.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Dormitor

Un dormitor are, in general, un pat tare cu mesaje de la cele patru colțuri. Un dulap, care poate fi folosit ca un dulap, face parte din acest stil. Cele mai multe fabrici de armament sunt realizate din lemn de pin. Case Modern-o zi se poate utiliza pentru a pastra un televizor sau un mic ori departe de stație de calculator. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru a plasa lenjerie și prosoape frumoase și colorate.

Tapițerie

Sunt utilizate piese minime de tapițerie. De obicei, canapele, scaune, și bancile mari au sculptat rame si picioare din lemn, cu scaune tapițate colorate, arme, și spate. Culorile reprezinta de multe ori de soare, mare, si flori. Cele mai frecvent utilizate sunt pal violet, splinuta, rugina adanc, și albastru purpuriu.

Mobilier antic stil franceza se gasește atat in ​​SUA și Europa la licitații și vanzari imobiliare. Piese moderne de mobilier poate lipsi efectul istoric și recursul minunat de cei mai in varsta, dar calitatea armonios ramane. Acest mobilier este artizanale, atat pentru durabilitate si stil. In prezent, exista meșteșugari calificați care folosesc lemn de esenta tare pentru a se asigura ca frumusețea mobilierului este reținut. Daca doriți sa adaugați stilul descris mai sus și mobilier pentru dormitor, living, bucatarie sau, veți gasi piese de calitate și la prețuri accesibile, in cele mai multe magazine. Cu toate acestea, de ingrijire suficient ar trebui luate, adaugand in același timp o noua piesa de mobilier. Asigurați-va ca acesta completeaza stilul general, și menține eleganta arhaic.