Welcome to Gaia! :: View User's Journal | Gaia Journals

 
 

View User's Journal

emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo

ELMO!! XD
(A Myspace bulletin)

If I was your girlfriend


1.) How many times a day would you kiss me?
answer:

2.) Would you hold me?
answer:

4.) Would you go places with me?
answer:

5.) Would you love me?
answer:

6.) Would you lie to me?
answer:


7.) If I was sick what would you do?
answer:

8.) Would you leave me for one of my friends?
answer:

9.) Want to have a future with me?
answer:

10.) Would you listen to all my problems and help me solve them?
Answer:

11.) Would you introduce me to your mom/dad?
answer:

12.) Would you care about what I wore when we go out?
answer:

13.) Would you hang out with me AND my friends?
answer:

14.) If your friend tried to get with me what would you do?
answer:

15.) If me and one of your friends argued, whose side would you be on?
answer:

16.) Would you give me your myspace password?
answer:

17.) If I gave you mine would you read all my mail?
answer:

18.) If I said I loved you would you say it back?
answer:

19.) How good do i look from 1-10?
answer:

20.) How do you feel about me?
answer:

21.) Have i ever made you smile?
answer:

22.) Want to spend the night with me?
answer:

23.) Would we just chill together?
answer:

24.) If you had an empty house would you call me to come over?
answer:

25.) Are you gonna repost this so i can reply?
answer:

MESSAGE THIS BACK TO ME!!!!






User Comments: [1] [add]
Drew_Gods_Homie
Community Member
avatar
commentCommented on: Sat Jun 23, 2007 @ 02:01pm
(A Myspace bulletin)

If I was your girlfriend


1.) How many times a day would you kiss me?
answer: Hmm...I'd lose count...after the first...10 minutez xD

2.) Would you hold me?
answer: Hell yea!

4.) Would you go places with me?
answer: What kinda guy doesn't take his girlfriend places!

5.) Would you love me?
answer: Yea, a hell of a lot xD

6.) Would you lie to me?
answer: Nooooo, thatz not cool


7.) If I was sick what would you do?
answer: I'd be by your side when you needed me, whether I got sick from it or not

8.) Would you leave me for one of my friends?
answer: Nuh-uh, thatz like, so wrong!

9.) Want to have a future with me?
answer: Uh-huh, thatz what we all hope

10.) Would you listen to all my problems and help me solve them?
Answer: Uh-huh, thatz what I do xD whether I'd be dating you or not

11.) Would you introduce me to your mom/dad?
answer: Idk...Prolly not...they would start asking gay a** questions...there retarded over-protective bitchez...

12.) Would you care about what I wore when we go out?
answer: Nope, itz whatever your heart says, even if it says "Dress like a ******** ho"

13.) Would you hang out with me AND my friends?
answer: Yepperz

14.) If your friend tried to get with me what would you do?
answer: I'd tell um off, and kick there a** from here to hell!!! *Mega defensiveness!*

15.) If me and one of your friends argued, whose side would you be on?
answer: Well it would depend...prolly yourz...idk tho...

16.) Would you give me your myspace password?
answer: Nuh-uh...whether I loved you or not, what happenz when you have that password...and we break up?

17.) If I gave you mine would you read all my mail?
answer: Nope, itz none of my business!

18.) If I said I loved you would you say it back?
answer: Of course!

19.) How good do i look from 1-10?
answer: Oh lord, I'm judging my bfz sister >.<!!!!!! Um...truely...a um...8-9...EMOZ RULE!!!!

20.) How do you feel about me?
answer: Well...I have practically never talked to you xP so your cool with me 6^^

21.) Have i ever made you smile?
answer: Lol yep, I felt so loved when you we're going all crazy cuz I sayz you was hot xD

22.) Want to spend the night with me?
answer: Well duh, like only in my wildest dreamz xP *This is if we were going out xD*

23.) Would we just chill together?
answer: Yep, thatz practically all I do when I hang with my friendz, we just chill

24.) If you had an empty house would you call me to come over?
answer: Hehe...welll...it dependz...hehe...>.< I'm to much of a flirty b***h! Of course I'd call you to come over! That would be like...wuuuuuu...and stuff xD

25.) Are you gonna repost this so i can reply?
answer: Sure, why not


User Comments: [1] [add]
 
 
Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Play with GCash
Play with Platinum

Customize your own avatar now!

Join Now

Have an account? Login Now!