Asus are o ofertă largă de laptopuri bune în 2020, iar seria Asus Zenbook este una dintre cele mai performante și eficiente.

Iată care sunt cele mai bune laptopuri Asus Zenbook în 2020.


Asus ZenBook 13 UX333FA – Cel mai bun laptop Asus per total

Da, poți găsi un laptop premium pentru mai puțin de o mie de euro, datorită Asus ZenBook 13 UX333FA, care nu este doar unul dintre cele mai longevive laptopuri de pe piață, ci este și cu sute de lei mai ieftin decât opțiunile similare de la Dell și Apple.

Testele de baterie arată că acest laptop de 13 inci, cu un aspect elegant în culoarea Royal Blue, durează aproape 11,5 ore. De asemenea, acest laptop de încredere are o mulțime de porturi, inclusiv USB Type-C și USB Type-A, așa că nu trebuie să folosești adaptoare oriunde te duci. Acesta este unul dintre cele mai bune laptopuri Asus de pe piață.


Asus ZenBook 14 UX433 – Cel mai bun laptop Asus cu ecran mare


Acest laptop Asus ZenBook 14 UX433 de 1,09 kilograme arată că Asus încearcă să îți ușureze atât factura la cumpărare, cât și geanta. Începând de la 3.500 lei, Asus Zenbook UX433 vine cu un ecran de 14 inci, alături de un procesor Core i5, 8 GB RAM și un SSD de 256 GB, un pachet competitiv pentru acest preț. Poți alege de asemenea combinația cu un procesor Core i7, 16 GB memorie și un SSD de 512 GB.

Acest Asus ZenBook a primit și o adăugire ingenioasă: un touchpad iluminat cu LED, care îți permite să folosești touchpadul drept num-pad, adică un fel de tastatură cu numere.

Asus ZenBook Pro Duo – Cel mai bun laptop Asus cu ecran dual

Câte laptopuri vei găsi cu nu doar unul, ci cu două ecrane tactile 4K? Asus ZenBook Pro Duo este un amestec uimitor de performanță și opulență, oferindu-ți totul pentru a te juca și a lucra. În plus, acest laptop împachetează stocare de tip SSD super-rapidă într-un șasiu care rămâne rece în timp ce joci.

Asus ZenBook Flip 14 – Cel mai bun laptop Asus 2 în 1

Asus ZenBook Flip 14 este un laptop hibrid rapid și elegant. Nu numai că ecranul său produce imagini frumoase, cu o culoare vie, dar durata lungă a bateriei îl va menține în funcțiune toată ziua. Este, de asemenea, un laptop convertibil rapid, cu un procesor Intel 8 Gen și o placă grafică discretă pentru performanțe solide de joc.

#laptop #laptopuri #asus #zenbook #gaming #flip #pro #duo