Concediază canciocul și mistria, cu o mașină de tencuit

Poți spune adio mistriei și canciocului. Avansul tehnologic scoate la pensie și unele dintre cele mai vechi scule din construcții și amenajări interioare. Ceea ce nu e neapărat rău. Mașina de tencuit își face loc tot mai des între sculele zidarilor profesioniști, dar nu numai.

Din când în când, dacă ai o locuință, ai nevoie să o renovezi sau să o redecorezi într-un fel sau altul. În acest caz, o mașină de tencuit îți vine c** nu se poate mai bine.

Prețul unei mașini de tencuit nu este foarte ridicat. În funcție de performanțe și dimensiuni, găsești mașini de tencuit începând cu 250 de lei, dar acestea, mai ales cele cu volum mai mare, pot ajunge și la 700-1000 de lei. Acelea sunt mașini de tencuit profesionale.

Mașină de tencuit - oferte

Ce avantaj ai, însă, dacă folosești o mașină de tencuit, în locul canciocului și mistriei? Păi, așa c** probabil e ușor de ghicit, aceasta face treaba mult mai repede și cu mult mai puțin efort. Chiar și cu mult mai puțină mizerie lăsată în urmă.

O tencuială aplicată cu mașina de tencuit poate fi scoasă și la o grosime mai mică decât una aplicată manual, ceea ce înseamnă și o economie de materiale.

Cu o mașină de tencuit, nu mai contează atât d e mult priceperea meșterului și experiența acestuia. Cu toții știm că meșterii vechi și pricepuți sunt mai scumpi tocmai din această cauză. Ei, bine, diferențele dispar atunci când se folosește o mașină de tencuit.

Mașină de tencuit - mecanizare

Cu ajutorul tencuielii mecanizate se obțin lucrări de cea mai înaltă calitate, fără fisuri și cu finisaje perfecte. Așadar, pe scurt, cu o mașină de tencuit, ai câteva mari avantaje: se reduce risipa de materiale, se reduc costurile cu materialele, se reduce timpul de execuție al lucrării, crește calitatea finisajelor lucrării.

Așadar, cu o mașină de tencuit eficientizezi și economisești la una dintre cele mai importante operațiuni care se execută în construcții sau amenajări, cu rol atât de protecție, cât și de igienă sau estetic.

Mașină de tencuit - (LINK)

Tencuiala constă în aplicarea unui strat de mortar peste zidărie și pe tavan, cu scopul de a netezi, proteja și decora aceste suprafețe. După ce pereții au fost izolați, tencuiala este folosită pentru a nivela suprafețele și a elimina denivelările existente, pentru ca acestea să fie pregătite pentru următorul nivel al finisării. Etapele următoare sunt zugrăvitul, vopsitul, tapetatul sau diverse alte moduri de decorare, în funcție de preferințele proprietarului casei.

Tencuiala se aplică pe o multitudine de suprafețe, diverse tipuri de beton sau de cărămidă, iar grosimea tencuielii este adaptat fiecărui tip de suprafață. Prin aplicarea tencuielii, pereții sunt protejați împotriva umidității și ai altor factori climatici.