Ce vă pot spune este doar că această companie taiwaneză înscrie puncte bune în cursa pentru cel mai bun telefon. E drept că nu este atât de popular în rândul iubitorilor de smartphone-uri, dar lumea nu cunoaște destul de bine ce poate să ofere acest telefon. Așadar, vă voi prezenta de ce este cu mult mai util să vă achiziționați un HTC U11 și nu un alt smartphone.

În primul rând, HTC U11 are un element surpriză, care îl face deosebit față de celelalte telefoane: raportul display/corp. Este, cu siguranță, o gură de aer proaspăt în categoria Androidelor, precum și primul smartphone al companiei cu certitudine IP67 în ceea ce privește rezistența la contactul cu apa și praful. Mai mult, HTC U11 aduce în lumină tehnologia Edge Sense. Aceasta constă în faptul că telefonul depășește ecranul touch și funcționează cu o simplă strângere de mână.

Acestea nu sunt singurele inovații ale HTC U11. Datorită faptului că designul acestui gadget inteligent este construit din sticlă lichidă 3D, acesta deține unul dintre cele mai mari scoruri obținute vreodată de o cameră foto. O funcție importantă pe care o deține telefonul este UltraSpeed Autofocus, care conferă cel mai pur sunet cu neutralizare activă a zgomotului pe care-l poți găsi pe piață. Toate acestea se găsesc în interiorul unui ambalaj rezistent la apă. HTC U11 marchează un nou nivel al așteptărilor pe care le poți avea de la un smartphone.

Ecranul telefonului te trimite la o experiență pură de vizionare a unor culori adevărate. HTC U11 are un ecran de sticlă 3D, proiectat special pentru a menține autenticitatea imaginii. De aceea, acesta oferă o experiență full-frame de vizionare mai pură a imaginilor. Acest ecran nou evită imaginile tăiate sau culorile distorsionate pe margini, probleme pe care ar putea să le întâmpine un ecran curbat.

Sunetul joacă și el un rol fundamental în cazul HTC U11, deoarece devine mai clar și îmbină anularea activă a zgomotului cu posibilitatea de a adapta sunetul la auzul tău unic. În comparație cu alte căști audio, care se concentrează mai mult pe obținerea unei buni calități a sunetului, ignorând alte atribuții importante, structura auzului în cazul HTC U11 este unică pentru toți. Căștile audio interne USonic îți pot surprinde auzul cu ajutorul unei tehnologii evoluate, similare sonarului și apoi îl adaptează după profilul audio biologiei tale unice. Experiența audio devine extrem de personală, ca un sunet viu, modelat special pentru tine.

Merită să descoperiți unul dintre cele mai performante telefoane mobile de pe piață și să vă convingeți de capacitățile acestuia, prin simpla lui încercare!