La fel ca în cărțile lui Marin Preda, timpul nu mai are răbdare cu noi în 2018. De aceea, orice mijloc de a-l fenta, de a-l face să ne dea câteva minute în plus, de a ne da câteva momente de răgaz, toate acestea sunt la mare preț. Dacă te gândești la aceste lucruri atunci când înfrunți muntele de haine, atunci află că o stație de călcat este tot ce-ți trebuie pentru a le așeza neted în dulap. În plus, aceasta vine cu o serie de avantaje:

Fără accidente neplăcute
Poți „uita” fierul de călcat al unei stații de călcat așezat pe țesătură, fără riscul ca aceasta să se ardă, grație faptului că-și reglează temperatura în funcție de material. Totodată, dat fiind că utilizează cantități mult mai mari de abur, stațiile de călcat nu au nevoie să încingă talpa la temperaturi atât de mari precum fiarele de călcat clasice. Personal, mi-ar fi folosit această tehnologie în câteva cazuri.

Mult mai ușor de manevrat
Poate că nu te așteptai, dat fiind că volumul total și greutatea totală a unei stații de călcat sunt sensibil mai mari decât ale unui fier de călcat. Cu toate astea, dacă luăm în considerare faptul că atunci când calci ții în mână efectiv doar fierul de călcat al stației, acesta este mai ușor decât un fier de călcat clasic. Motivul? Detașând fierul de stația de andocare, acesta nu mai are atașată și greutatea rezervorului de apă, precum fierul de călcat clasic. Practic e o comparație între două fiare de călcat dintre care doar unul are atașat în timpul călcării și rezervorul plin cu apă.

Muntele de haine nu mai este atât de intimidant
Datorită rezervorului mai mare pentru apă, o stație de călcat permite călcarea unui număr mult mai mare de haine într-o singură utilizare, fără a fi nevoie de reumplerea recipientului. Dacă ești genul de persoană care preferă să calce mai multe haine deodată, alocând o zi pentru această operațiune, stația de călcat Philips este soluția ideală.

Am zis de economia de timp?
Calci mai mult și mai repede. Timpul acordat fiecărei cămăși sau perechi de pantaloni de călcat este redus. Datorită puterii mai mari a aburului, nu trebuie să insiști de mai multe ori pe fiecare bucată de țesătură pentru a o călca perfect, întrucât o stație de călcat Philips își face treaba mai bine și mai rapid.

Trucul cel mai apreciat: netezirea pe verticală
Datorită jetului mult mai puternic de aburi, comparativ cu un fier de călcat clasic, stația de călcat îți permite să calci hainele direct pe umeraș. Un lucru pe care îl vei aprecia mai ales când vine vorba de sacouri, de exemplu, pentru că acestea sunt greu de manevrat pe masa de călcat.
Ofertă stație de călcat Philips