Νέα, εκδόσεις, εκδηλώσεις και μοναδικές προσφορές κάθε μήνα στο electronic mail σας! Τελειοφοιτη φοιτητρια της Φιλοσοφικης Σχολης του Πανεπιστημιου Κρητης αναλαμβανει τη μελετη παιδιων ολων των ταξεων του Δημοτικου καθως γινονται και ιδιαιτερα μαθηματα σε ολα τα φιλολογικα μαθηματα του Γυμνασιου εντος Ρεθυμνου. Πτυχιουχος Ιταλικής γλωσσας και Φιλολογίας στο ΑΠΘ παραδίδει μαθηματα ιταλικών. Καθηγήτρια, πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας και αρμονίας, παραδίδει ιδιαιτερα μαθήματα. Φοιτητρια της Φιλοσοφικης, παραδιδει μαθηματα σε παδια Γυμνασιου σε χαμηλες τιμες.Φοιτήτρια Οικονομικου Τμηματος Πανεπιστημιου Κρητης αναλαμβανει τη μελετη παιδιων δημοτικου σε όλα τα μαθηματα, με ιδιαιτερη εμφαση στα μαθηματικα και σε πολυ καλες τιμες. Φιλολογος παραδιδει ιδιαιτερα μαθηματα σε παιδια δημοτικου γυμνασιου λυκειου και επαλ. Νηπιαγωγος με πολυετη εμπειρια σε δημοσία σχολεια και ιδιαίτερα, αναλαμβανει υπεύθυνα τη φυλαξη μικρων παιδιων,τη δημιουργικη απασχοληση καθώς και ιδιαίτερα μαθήματά σε παιδια δημοτικου και αγγλικά.

Φοιτήτρια Οικονομικου Τμηματος Πανεπιστημιου Κρητης αναλαμβανει τη μελετη παιδιων δημοτικου σε όλα τα μαθηματα, με ιδιαιτερη εμφαση στα μαθηματικα και σε πολυ καλες τιμες. Φιλολογος παραδιδει μαθηματα online σε παιδια δημοτικου γυμνασιου λυκειου και επαλ. Νηπιαγωγος με πολυετη εμπειρια σε δημοσία σχολεια και ιδιαίτερα, αναλαμβανει υπεύθυνα τη φυλαξη μικρων παιδιων,τη δημιουργικη απασχοληση καθώς και ιδιαίτερα μαθήματά σε παιδια δημοτικου και αγγλικά.

Τελειοφοιτη φοιτητρια της Φιλοσοφικης Σχολης του Πανεπιστημιου Κρητης αναλαμβανει τη μελετη παιδιων ολων των ταξεων του Δημοτικου καθως γινονται και ιδιαιτερα μαθηματα σε ολα τα φιλολογικα μαθηματα του Γυμνασιου εντος Ρεθυμνου. Πτυχιουχος Ιταλικής γλωσσας και Φιλολογίας στο ΑΠΘ παραδίδει μαθηματα ιταλικών. Καθηγήτρια, πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας και αρμονίας, παραδίδει ιδιαιτερα μαθήματα. Φοιτητρια της Φιλοσοφικης, παραδιδει μαθηματα σε παδια Γυμνασιου σε χαμηλες τιμες.

Φοιτήτρια Οικονομικου Τμηματος Πανεπιστημιου Κρητης αναλαμβανει τη μελετη παιδιων δημοτικου σε όλα τα μαθηματα, με ιδιαιτερη εμφαση στα μαθηματικα και σε πολυ καλες τιμες. Φιλολογος παραδιδει ιδιαιτερα μαθηματα σε παιδια δημοτικου γυμνασιου λυκειου και επαλ. Νηπιαγωγος με πολυετη εμπειρια σε δημοσία σχολεια και ιδιαίτερα, αναλαμβανει υπεύθυνα τη φυλαξη μικρων παιδιων,τη δημιουργικη απασχοληση καθώς και ιδιαίτερα μαθήματά σε παιδια δημοτικου και αγγλικά.