Te pregatesti pentru revizia periodica a vehiculului sau iti doresti doar sa scapi de anumite probleme ce s-au strecurat in ultimul timp? Ar trebui sa cunosti un service auto bun! Dar stii sa selectezi dintre atatea oferte care exita in Bucuresti si nu numai? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ofera mai multe mentiuni pe care este indicat sa le avem in vedere.

Astfel nu vom fi "tepuiti" sau lasati fara bani. Ce sa verifi atunci cand alegem un service auto? La promotii, la cat de departe se situeaza de casa noastra ori la motivatia cu care isi respecta sarcinile mecanicii? Citeste cateva recomandari de care este bine sa tii cont atunci cand iti dai masina in grija mecanicilor auto. Nu pastra in autoturism lucruri scumpe Atentie la ce obiecte pastrazi in masina cand acesta se afla in service. Te intrebi de ce? Se poate sa iti fie necesare dosare sau obiecte ca de ex. smartphone-ul, casetofonul, portofelul s.a..

Du la spalatorie automobilul pana sa ajungi la service-ul auto. Inainte de a duce masina ca sa-l repari, curat-o atat la exterior cat si pe dinauntru. Aceasta va usura sarcina mecanicului. De exemplu, cand acesta are nevoie sa puna automobilul pe rampa, iar masina este plin de noroi , mecanicii vor trebui sa stearga mizeria ajunge la unele piese.

Verifica spatiul de reparatii. Un service auto bine pus la punct este mai probabil sa fie unul de calitate.E recomandat ca inainte de a merge cu automobilul in service sa testezi spatiul de reparatii. Aceasta iti va oferi aspecte incontestabile despre profesionalismul service-ului.

Un service auto care se respecta are un loc in care poti astepta cu vedere catre service-ul, proprietarul putand observa c** se lucreaza la automobilul tau. In plus, la finalul reparatiilor mecanicul auto care a muncit la masina e raspunzator sa ofere clientului gasite cu probleme pe care le-a schimbat si sa specifice ce nu a mai functionat la acestea.

O persoana din service urmeaza sa verifice masina de fata cu proprietarul si sa anunte daca autoturismul prezinta urme pe vopsea ori prezinta urmele unui accident. Constatarile trebuie scrise in vederea compararii daca la parasirea service-ului automobilul este, estetic, exact ca inainte.

Daca ajuns in service ai primit informatii la bani, atunci e necesar sa dai banii in conditiile in care ai discutat. Daca service auto Bucuresti sunt necesare costuri noi pe durata reparatiei o persoana desemnata a service-ului va trebui sa vorbeasca cu clientul si sa-i explice pe inteles ca va fi necesara o interventie suplimentara. Proprietarul este cel care hotaraste daca problema se va repune in functiune in acel moment ori cu alta ocazie.